Bestilte hovedrengøring og vi blev…
Bestilte hovedrengøring og vi blev enige om hvad der skulle gøres.
Der blev grundet en misforståelse ikke gjort rent på gulv og vægge på badeværelse - dette slog vi streg over og jeg gjorde det selv. Efter der kom ro på mine børn og jeg fik tid til at kigge mig omkring opdagede jeg at vores gulve var møg beskidte, halvdelen af overfladerne var ikke tørt af og der var ikke rengjort oven på køkkenskabe, selvom dette må tælles som en vandret overflade. Der var heller ikke støvsuget i hjørner eller under simple møbler som spisebordsstole.
Jeg er helt igennem forarget og har ondt i maven over at skulle faktureres 2900kr for en rengøring af ovn - en fin rengøring af køkken og en ellers halvhjertet overflade rengøring af resten af lejligheden. Bestemt ikke en hovedrengøring, som jeg havde ønsket og også kommer til at betale for.
Helt igennem urimeligt for 2 timer og 45 mins arbejde. Men en vild nok timeløn på næsten 530kr til de 2 rengøringsmænd.
Jeg har endnu ikke modtaget faktura - og havde ikke tænkt mig at lave en trustpilot anmeldelse, men min henvendelse til firmaet med ‘kritik’ bliver ignoreret.
Jeg er ikke sart, men til den pris havde jeg ligesom også forestillet mig at der kunne gøres rent på mine 77kvm.
En alm hverdagsrengøring til de 1000kr som de som regel koster - er mere grundig end dette. Føles lidt som at blive snydt.
Kan absolut ikke anbefale. 2 stjerner fordi min ovn er super flot - men det kostede så nærmest også prisen på en ny ovn 🤣
Opdatering efter svar fra virksomhed:
Det er simpelthen ikke korrekt at der er tilbudt udbedring på rengøringen - de tilbød at komme at tage væggene på badeværelset da det var det eneste jeg nåede at spotte, da jeg kom hjem med en sulten baby der var ked af det. Jeg sagde at jeg selv kunne klare væggene, da det var en misforståelse og gik med på økonomisk kompensation på ca 100-300 kr.
Da jeg så gjorde opmærksom på mangler ved rengøringen, blev min nye henvendelse komplet ignoreret. Alle vores gæster der er kommet forbi sidenhen syntes ligeså at rengøringen har været skamfuld dårlig og ekstremt dyr. Jeg har fået en overflade rengøring til en værdi på Max 1000kr - og selv den var mangelfuld. 3000kr og at kalde det en hovedrengøring er fuldkommen vanvittigt. Jeg har måtte lave min egen hovedrengøring da der 2 dage efter var mere beskidt end nogensinde før - aner ikke hvilken sæbe de bruger - men alt var klistret.
Tak.

Antwort von Novopro Clean