Noveraboutique

Na 2,5 maand nog steeds geen artikel ontvangen Bedankt voor je geduld schrijven ze dan , nou ik ben wel klaar met mijn geduld Terug geven van geld doen ze niet , zal het televisie programma... Mehr ansehen

2 maanden geleden iets besteld via hun. Het duurde zo oang dat ik aangaf mijn bestelling niet meer te willen. Uiteindelijk kwam het toch aan en heb ik gevraagd dit terugsturen te willen sturen. Na l... Mehr ansehen

Bestel nooit iets op deze website! Pure oplichterij. Kwaliteit laat de wensen over en retourkosten vanuit België naar China is €73 op eigen kosten. Geen adresvermelding op de website en geen rechtst... Mehr ansehen

Vorige maand heb ik 4 kledingstukken besteld voor €195. Toen het aankwam, leek de kleding totaal niet op de foto’s: goedkope materialen, slechte kwaliteit, en helemaal geen mooie afwerking. Echt misl... Mehr ansehen

Alle Bewertungen

13 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Helaas ook ingetrapt!!!

Helaas ook ingetrapt. Jurk was niet eens een vuilniszak waard.
Pakketje voor mijn eigen kosten retour gestuurd, 20 euro voor betaald. Echter is pakket nooit op opgegeven adres aangekomen.
Ik zou graag foto plaatsen van troep wat ik heb ontvangen.

1. Juli 2025

Bestelnr 4116

Beschrijving van het kleed klopt niet. Het is geen linnen/katoen. De stof is niet hoogwaardig. Slordig afgewerkt. Dit kleedje zal ik niet dragen en ook niet retourneren, want dat zou me meer kosten dan wat het kleedje kost. Jammer dit te moeten melden. Ik ben heel teleurgesteld.

16. Juli 2025

Goedkope troep

Ik ben er helaas ingetrapt. Ik dacht dat ik met een goede,stijlvolle webshop te maken had maar is gewoon goedkope troep. Komt rechtstreeks uit China en als je retour wilt zenden, krijg je een 'vriendelijk' aanbod van 15% geld terug of zelf terug sturen naar China en kosten zijn voor jezelf. Baal er van dat ik er toch ingestonken ben, koop haast nooit iets online.

16. Juli 2025

Oplichting

Oplichting! De Trustpilot op hun site klopt ook niet.
Ik heb een aantal keer contact gehad met hun aangezien mijn jurk van €50 tot op heden niet is aangekomen.
Ze zeggen dat ze het hebben verzonden en that's it.

30. Juni 2025

Niet hier bestellen

Niet hier bestellen, dit zijn oplichters. Pakket bezorgd op een adres die niet bestaat.

Vervolgens neem ik contact op met het postorderbedrijf blijkt het nummer spam te zijn.

Heb mijn pakket nooit meer gezien, 50 euro kwijt.

27. Juni 2025

Echte oplichterij

Echte oplichterij. De stof van het kleed komt totaal niet overeen met de foto’s. Op de foto’s leek het om een doorschijnende voile stof te gaan terwijl het om een ordinaire t-shirt stof gaat die helemaal niet soepel valt. Ook het model trekt nergens op. En als je het kleed niet wenst te houden moet je het op EIGEN KOSTEN terugsturen naar CHINA !!!!!!!

5. Juni 2025

Waardeloze producten slechte stoffen…

Waardeloze producten slechte stoffen kleuren lijken er niet op. Waardeloze brol uit China. En als je iets zegt erover blokkeren ze je. Dus nooit kopen daar
Retour naar China moet je zelf betalen ik heb niet gekocht in China. Jullie heten .nl. oplichters dus

11. Juli 2025

Nog steeds geen jurk ontvangen dus ik…

Nog steeds geen jurk ontvangen dus ik ben gewoon belazerd. Ga bij deze ook aangifte doen en mijn advocaat inschakelen. BESTEL HIER NOOIT. OPLICHTING!!!!!!!! De Trustpilots die gemeld zijn in de advertentie van deze onlineshop zijn fake en heb ik gemeld alszijnde fraudering!

2. Juli 2025

Oplichters

Oplichters! Kleding lijkt niet op het plaatje in hun shop en retour sturen naar China is duurder dan de kleding an sich!

12. Juni 2025

Oplichting

Zoals al eerder hier gemeld. Jurk is niet van Chiffon, te groot retourneren is naar China maar dat kun je niet terugvinden tijdens boeken via Instagram en noem maar op! Hoe kon ik hier in trappen! En reviews op site kloppen niet!

9. Juni 2025

Hoge retourkosten naar Azië bij terugzending!

Ik heb bij deze webshop een bestelling geplaatst, waarbij op de productpagina werd aangegeven dat retourneren eenvoudig is en dat er een ‘tevredenheidsgarantie of geld terug’ geldt. Na ontvangst bleek dat retourneren alleen mogelijk is door het artikel naar Azië terug te sturen, wat zeer hoge retourkosten met zich meebrengt!!!

Deze situatie en de manier waarop de webshop hiermee omgaat is erg teleurstellend en onacceptabel! Ik kan deze webshop daarom niet aanbevelen en waarschuw andere consumenten om goed op te letten bij het plaatsen van een bestelling.

10. Juni 2025

Echte oplichters

Echte oplichters. Jurk besteld chiffon zoals beschreven. Komt n pakje uit China. Jurk is geen chiffon, totaal ander materiaal, veel te dik.Totaal andere jurk dan gepresenteerd.
Was ook veel te groot. Ze gaven aan bestel n maat groter.Echte oplichters!!!!!
Je moet zelf retour sturen naar China, zeer hoge kosten.
Mensen bestel hier niks, totaal waardeloos.
Op website is kleding mooi verpakt in n doosje . T komt echter aan in n klein dun zakje vanuit china.
Dus: NIKS BESTELLEN

3. Juni 2025

Ook dit is Dropshipping wees alert!

Je denkt dat je bij gewone een online winkel besteld maar ook dit is een dropship organisatie vanuit Azië. Wees daar alert op. Het retourneren kost erg veel geld want het moet terug naar Azië en de kans dat je het artikel wil retourneren is erg groot.

4. Juni 2025

Schandalig

Echt schandalig dit...je krijgt een katoenen shirtje dat qua materiaal totaal anders is. Ver onder de maat. Zou je voor nog geen 10 euro op de markt kopen. Terugsturen naar China en dan moet je zelf de kosten betalen. Totale oplichters

30. Mai 2025