Notar Sverige Bewertungen 59

TrustScore 1.5 von 5

1,7

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ett företag som inte kan ta ett nej. Ej reklam: Får ett nytt reklamblad varje dag, även på dagar det inte är utlämning. Kan ringa flera gånger för att "dubbelkolla" om jag verkligen inte vill sälja m... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bokade visning med Tobias Berger. Han bestämde då att delge information inte var hans uppgift och sålde bostaden utan att informera eller ställa in visningen. Det här resulterade i att min partner sam... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jag har köpt och sålt 4 lgh i mitt liv och den värsta mäklarfirman nånsin har varit Notar. Tack vare dem köpte jag (och med mig flera andra) en nybyggd lgh i ett hus som hade så mycket fuskbygge att... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Immobilienagentur
  2. Hausverwaltungsunternehmen
  3. Immobilienmakler
  4. Immobilienberater
  5. Immobilienvermittlung

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Notar är en fastighetsmäklare som förmedlar bostadsrätter, lägenheter, villor och fritidshus. Våra mäklare är experter på ditt område. Välkomna in för värdering

• Artillerigatan 42, 114 45, Stockholm, Schweden

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Avråder starkt från att anlita Notar

Avråder starkt från att anlita Roxana Sabouri och Notar.

Jag skrev på ett förmedlingsavtal hemma hos mig, men avtalet gicks inte igenom ordentligt och jag fick ingen kopia vid signering.

I efterhand hänvisade de till ikryssade rutor i avtalet om att jag skulle ha bett om att arbetet skulle starta direkt. Detta diskuterades aldrig vid mötet och var inget jag bad om eller aktivt tog ställning till.

Eftersom jag bara signerade ett exemplar som mäklaren tog med sig finns det heller ingen möjlighet att i efterhand kontrollera vad som faktiskt var ikryssat vid signering.

När jag ifrågasatte att jag inte fått något exemplar i samband med signeringen beskrevs det som en “miss från bådas håll”, trots att det i praktiken inte varit möjligt för mig att få en kopia i den situationen.

När jag utnyttjade min ångerrätt krävdes jag ändå på kostnader, baserat på dessa villkor.

Kostnaderna i sig var inte problemet, utan hur hela situationen hanterades. Förväntar mig mer transparens i en bransch som bygger på förtroende.

24. März 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vilken fruktansvärd människa ( Omar abbod )

Vilken fruktansvärd människa ( Omar Abbod ) oseriös, ingenting av det han säger stämmer, ljuger väldigt mycket bryr sig inte om människor, nej väldigt dåligt Experience med honom aldrig igen

26. Februar 2026

Oseriös mäklare Omar Abbod i Malmö

Oseriös mäklare Omar Abbod i Malmö. Hade inte rekommenderat honom till någon jag känner. Mycket obekväm känsla på visningen. Ta med din pappa eller din man.

6. Februar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Oseriöst företag: check på den.

Ett företag som inte kan ta ett nej.
Ej reklam: Får ett nytt reklamblad varje dag, även på dagar det inte är utlämning. Kan ringa flera gånger för att "dubbelkolla" om jag verkligen inte vill sälja min lägenhet. Ringer också för att berätta om deras tjänster och ett nej tack, är inte intresserad hjälper inte.

3. Februar 2026

Undvik Notar i Lund.

Undvik Notar i Lund.
Blev lämnad mitt i försäljningen av min lägenhet och behövde anlita jurist för egna pengar för att kunna avsluta affären.
Den värsta upplevelsen jag någonsin haft med en mäklare/mäklarfirma - undvik, undvik, undvik!

2. Mai 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Oärliga mäklare trakasserar våra Bef…

Oärliga mäklare trakasserar våra medlemmar i brf på Södermalm. De ringer helatiden och trycker ner reklam i "ej reklam" postlådor, limmar upp sina reklamlappar runt om i trapporna och på väggarna, vilket lämnar fula märken och det ser fult och billigt ut med deras reklamlappar på varje vägg. De är påstridiga och ljuger. De tar inte ansvar för sina oärliga mäklares vidriga beteende. De svarar inte på mail eller telefon.

21. November 2025

Välj annan mäklare!

Jag rekommenderar inte Notar i Göteborg! De är inte seriösa, gav ingen hjälp efter att vi köpt en bostad som senare visade sig innehålla ett allvarligt dolt fel i badrummet. De erkände att de inte spolar toaletten minst 20 gånger för att upptäcka läckage, vilket en bra mäklare alltid ska göra.

6. Januar 2025

Oseriösa

Oseriösa. Affischerar på privat egendom vilket är olagligt. Ett mäklarförerag som bryter mot gällande lagstiftning skulle jag aldrig anlita.

24. August 2025

Varning för oseriöst företag

Varning för oseriöst företag! De sitter och ringer till äldre människor och bokar på dem möten de knappt är införstådda med för att försöka få sälja deras lägenhet! De ringde min gammal morbror som är 95 år! Han förstod knappt vad tjejen sa, som ringt, ändå får han ett meddelande om ett inbokat möte, som min far som tur var såg. Han ringde upp dem för att ifrågasätta hur detta ens har gått till, samt hur seriösa dom är , när dom sitter och ringer så pass gamla människor som knappt hör någonting. Han fick till svar att det var populära lägenheter i dessa bostadshus, därav ringer dom runt till dom som bor där för att se om de är intresserade av att sälja sin bostad. Sen när blev mäklare så desperata? De har med andra ord ingen vett eller etikett och detta är att försöka utnyttja äldre. Fruktansvärt. Detta företag borde anmälas!

18. August 2025

Dåligt affär med Notar Älvsjö

Adrian otrevlig mäklaren han vill bråkar med kunden, efter jag skriv avtalet han svarade inte på meddelandet och han glömde skicka avtalet för att betala handpenning jag påminna honom för att han skickats efter 2 gånger, haft några fel på lägenheten jag ringde honom och han sa att jag måste ringa till köpare för att han upptagen ,jag sa att du måste göra det han börjar bråkar med mig, dåligt affär

25. April 2025

OprofessionelltMäklare / Malmö

Vi deltog i visningen av villan på Vävstolsvägen 27 i Malmö den måndag 21/4 och lämnade ett initialt bud på 5.800.000 SEK, vilket vi ansåg vara rimligt med hänsyn till husets renovering och den nya utbyggnaden. Ansvarig Mäklare: Yosef Halim.

Tyvärr har vår erfarenhet med mäklaren varit djupt frustrerande och vilseledande. Efter att ha lämnat vårt första bud kontaktade mäklaren oss direkt och förklarade att säljaren aldrig skulle accepterar vårt bud. Han uppmanade oss att öka vårt bud till mellan 6.000.000 och 6.100.000 SEK, vilket vi gjorde i hopp om att få till stånd en överenskommelse. Mäklaren lovade att kunna hjälpa oss efter ännu en visning den följande onsdagen.

Jag kände mig försäkrad hela vägen och efter visningen meddelade mäklaren att säljaren ville gå vidare med vårt bud och bad oss skynda oss att ordna med banken så att vi kunde skriva kontrakt dagen därpå. Jag reagerade snabbt och informerade mäklaren om att allt var redo från min sida.

Till min förvåning var mäklarens ton nu helt förändrad. Han påstod att det hade skett ett missförstånd, och att det fanns andra intressenter. Strax därefter kom ett nytt bud in, och han bad mig att "spela med". Den här typen av oprofessionellt beteende är oacceptabelt. Tidigare samma dag hade han försäkrat mig om att vi var redo att skriva kontrakt.

Jag har aldrig upplevt en så oprofessionell mäklare tidigare. Jag lade ner en hel vecka av tid och energi på detta och var redo att köpa, för att sedan bli överraskad av plötsliga förändringar i kommunikationen. Jag kommer definitivt inte att delta i hans visningar i framtiden och jag kommer att råda andra att undvika honom.

24. April 2025

Oseriösa och dåliga

Oseriösa och dåliga! Fel i objektbeskrivningen och information om avgiftshöjning kom efter jag hade budat klart. Väldigt uselt. Detta var bara två saker av många som var bedrövligt.

1. August 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Mäklare som vägrar ta ett nej

Mäklare som vägrar ta ett nej. Vi tog ut en mäklare för att sälja vårt hus. Men vi fick inte en bra feeling. Han undvek att svara på frågor etc.

Samtidigt var vi intresserade av ett hus han sålde. Vi talade nej till även detta.

Ni terroriserar han frugan med massor av sms.
Frugan har fått blockera honom då han vägrar ta ett nej.

Otroligt respektlös firma.

28. Februar 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Jag upplevde notar som slarviga men…

Jag upplevde notar Solna som slarviga men trevliga.

Annonsen för lägenheten kändes inte genomarbetad, hade både felaktig information och fel planritning. När sedan annonsen kom upp på Hemnet så var det utan balkong vilket är felaktigt.

Tack vare att vi som säljare noggrant och kontrollerat båda annonserna, har informationen och bilderna varit korrekta. Men anlitar jag en mäklarfirma förväntar jag mig att detta skall göras ordentligt.

Jag upplever även brister i kommunikationen med vår mäklare, främst i att den har varit reaktiv. Snarare än att bli informerade har vi behövt fråga för att få svar och tydlighet. Detta har gällt både för annons och tidsplan

18. Oktober 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Evig reklam trots att vi avböjt

Notar skiter högaktningsfullt i alla våra (i bostadsrättsföreningen) ”ingen reklam tack”-skyltar och matar på med reklam varje vecka. Jag skulle aldrig i livet använda en firma som är så arrogant och respektlös.

14. Februar 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Den absolut sämsta mäklaren jag haft…

Den absolut sämsta mäklaren jag haft att göra med karam kaiser i Västerås. Ville absolut se kontoutdrag från bank utifall jag höll på med penningstvätt. Blev tvingad att visa upp dokument från advokat om ett bevisbart arv, ändå ville av absolut karam kaiser titta på bank saldo för att ens lägga bud. Vem vill visa upp sin plånbok 💳 för okända och eventuellt få saldo presenterade för säljare. Till och med min bank SEB valde att kommentera detta förfarande som MYCKET märkligt. Totalt vända ut och in på småbarnsföräldrar Prata i munnen på mig som kund och försökte köra över mig med att visa vad jag hade på kontot. Med denna både obehagliga och märkliga upplevelsen av att lägga bud på notar Västerås får mig att inte lägga bud på något av Karam kaisers objekt. Nej tack och Hejdå sa jag till mäklaren karam kaiser

14. Februar 2025

Notar Bromma

Notar Bromma, del av Notar Sverige, respekterar ej skyltar med EJ Reklam. Deras mäklare lägger trots detta lappar i brevlådan.

När man påpekar att det inte är ok att göra så, så skyller de på PostNord och säger att de har skickat adresserad direktreklam och att jag ska anmäla mig till Nix registret. Problemet med det är att

1, Jag har varit anmäld hos Nix sen 2019
2, Reklamen i fråga var samma lapp som de har satt upp på varenda port i föreningen, och utan mitt namn och adress på. Så inte någon adresserad direktreklam.

Så inte nog med att de ljuger rakt upp i ansiktet på mig så försöker de skylla på PostNord.

Istället för att göra som normala människor, att be om ursäkt och sköta sig i fortsättningen, så fortsätter mäklaren bara att ljuga och skylla ifrån sig. Typiskt mäklare.

6. Februar 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr