Norlenka Bewertungen

TrustScore 1.5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

dere bare lurer folk tar penger og leverer ikke ting som blir bestilt i avtalt tid. dere svindler en varer ble bestilt den 8juli skulle leveres løpet av to dager og den er ikke kommet frem 17.7. 2026... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Bestilte isolerende vinterbukser, Icone str L. Sjekket og målte med size chart. Blei feil likevel. Dette var mer en XL enn L. Og tok ukesvis å få i posten..! Bestilte også noen sokker, de virker ok... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Katten min ble vettskremt av den interaktive ballen. Løp og gjemte seg og kom etterhvert med et skremt lite mjau. Ballen ble levert til.noen i familien. Deres katter var helt uinteressert, men ble ih... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 13 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 48 Std.

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Alle Bewertungen

129 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

dere bare lurer folk tar penger og…

8. Juli 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestilte Icon summerdress som på…

Bestilte Icon summerdress som på produktbeskrivelsen er fremstilt som myk,luftig og veldig stretcy. Bestilte str L etter størrelsestabellen. Kjolen jeg fikk passer min 7 år gamle datterdatter, er i stiv plastpolyester uten noe som helst stretch. Ba derfor om oppheving av kjøpet og bestilte retur. Fikk mail tilbake med krav om bilder av mål på plagget, bilder av embalasje med sporing synlig samt videre beskrivelser og bla bla. Returadresse i Kina,returfrakt dekket av kjøper eller 5 % refusjon av kjøpesum for kjolen. USERIØST!!!!!! SKYGG UNNA!!!! Forbrukertilsynet blir innkoblet her om ikke mitt krav om 100 % refuksjon blir innfridd innen 7 dager. Og kravet ble ikke innfridd. De sluttet rett og slett å svare. Så nå er saken overtatt av Klarna og meldt til Forbrukertilsynet.

6. Juli 2026

Norlenka selger LURIUM

Norlenka selger et produkt som skal forbedre sikten gjennom frontruten noe helt hinsides. PRoduktet er reinspikka lurium, og virksomheten er et rent svindelforetak.

2. Juni 2026
Norlenka-Logo

Antwort von Norlenka

Hi Per Morten, we understand your concern and would like the opportunity to assist you further.

Please contact our customer support team at kundeservice@norlenka.no so we can review your case and work toward a resolution.

Thank you, and we look forward to hearing from you.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dette er bare svada. Ikke kjøp noe her!

Produktet er noe helt annet enn vist i nettbutikken. De har ikke retur så du må selv betale for å sende plastikk skrotet deres tilbake til Kina. Dette er ren forsøpling av kloden vår.
De gjemmer seg bak et nordisk navn for å virke som et seriøst nettsted, men det er det dessverre ikke. Anbefaler på det sterkeste å ikke handle her.

31. Mai 2026

Styr unna

Styr unna. Dette er et firma som ikke følger Norsk forbrukerlovgivning. Ikke mulig å heve kjøp slik man kan i Norge.

12. März 2026

Latterlig dårlig kundeservice

Latterlig dårlig kundeservice. Selger varer som ikke leverer det de beskriver. Mottok skadet varer, reklamerte og sa at jeg ikke ønsket nytt og at jeg ønsket kansellering, men de hadde allerede sendt nye varer uten at jeg ble spurt. Har sendt utallige mail men de innrømmer ingen feil. STYR UNNA FOR ALL DEL - LURER KJØPERE MED DÅRLIGE VARER - NULL KUNDESERVICE

22. Mai 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestilte en lekker kjole i et tydlig…

Bestilte en lekker kjole i et tydlig mykt stoff, som falt nydelig rundt modellen, fikk en stiv nylonkjole, ikke likt stoff i det hele tatt, stiv og blank.
Har klagd, sendt inn bilde av annonsen og av den jeg fikk....
Svaret fra kundeservice er, de er tilnærmet like.... noe de ikke er, derfor kan jeg ikke få godkjent refusjon. Må sende retur til Kina, så blir det vurdert der, før jeg eventuelt får refusjon.
Betalte kjolen, kastet den i søpla og vil advare ALLE mot dette firmaet !

13. Mai 2026

Fortsatt like ELENDIG

Fortsatt like ELENDIG!
Feil bukser, feil størrelser, elendig kvalitet, ekstremt kritikkverdig kundeservice.
Ingen retur info i forsendelsen og når jeg tar kontakt … med en robot, blir jeg henvist til en nettside! Her blir jeg bedt om å sende varer i retur til Kina .. PÅ EGET ANSVAR.
For all del. Handle at annet sted!

6. April 2026

Styr unna

Prøvde å kansellere ordren fem minutter etter plassering, fikk da beskjed om at det var umulig. Måtte ta i mot ordre for å så returnere og betale frakten selv. Mottok produktene; motorsagkjedesliperen er helt ubrukelig, og boksen i rustfritt stål er latterlig overpriset på "full pris". Selv på halvpris er dette produktet helt latterlig. Anbefaler ingen å handle her.

11. Mai 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Etter anmeldelser av Norlenka, ønsker jeg bare å informere

Hei
Ser at noen reagerer at det ikke er registrert noe NORLENKA på proff.
Det burde det vel være gjort nå.
Jeg finner ingenting 🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔
hvor lang tid tar det å bli registrert på proff

Det tar vanligvis noen dager til et par uker fra en bedrift er registrert i Brønnøysundregistrene til den er synlig på Proff.no. Proff oppdaterer informasjonen sin ved å hente data fra offentlige kilder, hovedsakelig Brønnøysundregistrene, daglig.
Fiken
Fiken

25. April 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kjøpte et nakkemassasjeapparat i mars…

Kjøpte et nakkemassasjeapparat i mars og nå i slutten av april vil det ikke lenger lade. Klaget per e-post og fikk til svar at retur måtte ha skjedd i 14 dager!! De kunne strekke seg til en rabatt på 20%! Svindel som jeg tar til Klarna.

24. April 2026

Svindel!!

Dette er en butikk som oppgir å være norsk, det er de ikke. Varen jeg bestilte var en overpriset TEMU utgave av hva beskrivelsen på nettet var. Varen var sendt fra en adresse i Kina. Retur av varen var på min kostnad, og etter retur vil man VURDERE om jeg får refusjon. Dvs jeg kan returnere varen på egen kostnad, ikke få refusjon og de kan selge varen på nytt. Dialog med kundeservice var svært dårlig, sikkert copilot. Dette er svindel!!!

15. April 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Produkt som ikke samsvarer med salgsreklamen

Fikk et produkt som overhodet ikke samsvarte med salgsreklamen hverken ved tekst eller bilder. Klaget dette inn og ble bedt om å ta noen bilder og gjerne en video. Tok bilder av produktet og resultatet men det var ikke godt nok, måtte ha video. Tok så en video med resultatet før og etter. Men nei måtte ha enda ev video. Jeg bemerket dette å fikk då beskjed om at jeg ikke hadde sendt noe. Sendte deretter et utdrag av meldingsloggen der dei takket for videoen. Så uansett hva du skriver eller gjør, vil de ha noe mer eller annet. Kjeltringer! Alle meldinger er signert med navnet Flordeliz 😩

23. März 2026

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr