Ren svindel
Ren svindel! Bestilte en kjole som aldri kom. Sporingslenken sluttet å virke etter en tid, og de svarer ikke på henvendelser. 399 kr tapt, dessverre.
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Samme opplevelse som andre her. Bestilte 6. juni på "salget", har ikke fått noen varer og ikke svar på e-post. Nettstedet er nå lagt ned. Kjipt å bli svindlet, jeg må nok være mye mer kritisk før jeg bestiller :-(
Scam, har ikke fått varer, får heller ikke svar på e-post.
Jeg har hatt samme opplevelse🤬 Bestilte på den nettsiden når jeg så at de brukte Klarna,og heldigvis hadde jeg ikke betalt. Nå har jeg rapportert og snakket med Klarna om problemet og de skal ta det videre🙏🏼
Styr unna! De utgir seg for å være en butikk med adresse i Oslo, noe som gjorde at det hele så ekte ut. Bildet av «eierne» er laget av KI, og med et kjapt søk på Google ser man at det ikke eksisterer noen bedrift med dette navnet på oppgitt adresse i Oslo. Dette oppdaget jeg dessverre ikke før etter at jeg hadde lagt inn bestilling, og nå har det gått snart 3 uker uten at jeg har hørt noe mer. Betalte heldigvis med kredittkort, så jeg håper jeg slipper å betale. Dette er helt klart scam, helt utrolig at nettsiden ikke har blitt tatt ned enda.
Skulle også ønske det gikk an med 0 stjerner. Dette er helt tydelig svindel. Bestilte en kjole som var helt elendig kvalitet og lignet ikke i det hele tatt på bildet. Forsøkt på diverse mail, og kontaktmulighet på nettsiden deres mtp retur, men ikke oppnådd kontakt. Sitter igjen med en utrolig stygg kjole og 400kr mindre. Styr unna!!
Hadde ønsket det var 0 stjerner! Samme erfaring som alle nevner. Styr unna!
Bestilte kjole for 10 dager siden. Ble lovet levering innen 3 dager. Har sendt flere mail, men ingen svar. Antar at de 399 kronene er tapt. Skal gjøre bedre research neste gang 😝
Samme erfaring som alle nevner. Styr unna!
Veldig skeptisk til denne nettbutikken. De forsikrer kunder via nettsiden om at de er seriøse selv om de har leverandører og samarbeidspartnere i ulike land, mesteparten fra Kina.
Det står at levering tar tid. Men veldig rart at de har nettsider og info på fransk, svensk og kinesisk via lenker på nettsiden.
Så tviler på om kjolen kommer fram.
Litt rart at klarna kjøp er mulig. Det brukte jeg. Ville det gått med en useriøs nettbutikk?
Så får se om det dukker opp en kjole etter hvert og som mest sannsynlig er sydd i Kina ;)
Bare SCAM. Venter enda på kjolene, men er ikke en Norsk bedrift og salget er villedene siden det aldri avsluttes. Regner med jeg får to stk kjoler i elendig kvalitet om jeg får noen kjoler i det hele tatt. Bilde fra ''eierene'' er AI bilde men ser veldig ekte ut.. Styr unna
Jeg bestilte klær fra denne nettbutikken etter å ha sett en annonse på Facebook, hvor de hevdet at de skulle gå konkurs og hadde 75 % rabatt på alle varer. Annonsen så svært troverdig ut, og det ble oppgitt at selskapet holder til i Oslo.
Etter bestilling ble det oppgitt at pakken skulle spores via “17track”, som ifølge flere brukere på Reddit er en falsk aktør. Sporingen viser kun “Unknown Yanwen” – uten noe reell informasjon om hvor pakken befinner seg.
Det er tydelig at varen ikke er sendt fra Norge, ettersom det ikke brukes en norsk fraktselskap, og den etter 8 dager ikke har kommet frem. Vanligvis tar det 3-5 dager med frakt innenlands :)
I tillegg har det samme “opphørssalget” vært annonsert daglig siden 12. juni, med teksten “salget avsluttes i dag” – noe som er klart villedende markedsføring.
Når jeg sjekket kontaktsiden nærmere, ser jeg at den er på fransk, “Terms of Service” er på svensk, og firmanavnet er oppgitt som:
LCR&FB TRADING CO., LTD
Churchill House, 142-146 Old Street, London, United Kingdom EC1V 9BW
Jeg har sendt e-post, men ikke fått noe svar.
Dette er scam med fake opphørssalg - styr unna. Butikken har adresse Torggata i Oslo, det stemmer ikke. Kontakt oss-siden er på fransk, en del produktbeskrivelser på svensk og emailadressen deres er @nordvik.no, mens nettstedet er Nordviks.com.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.