Nordisk Yoga Bewertungen

1. Yoga-Retreat-Zentrum
  2. Yogalehrer
  3. Yoga-Studio

Vom Unternehmen geschrieben

Når du deltager på et yogahold hos Nordisk Yoga, oplever du at være til stede i nuet, og at sindet får ro. Giv dig selv et pusterum, hvor du forkæler krop ... Nordisk Yoga har eksisteret i Odense siden 1983. I dag er vi et team af erfarne og veluddannede yogalærere, der brænder for at undervise. Vi lægger vægt på en professionel og grundig instruktion, der tager hensyn til den enkelte elev i en afslappet atmosfære. Nordisk Yoga tilbyder undervisning i en bred vifte af yogaens specialer. Du kan derfor få kvalificeret undervisning, i den yogagren, som passer til dig: Hatha-, Vinyasa-, Ashtanga-, Iyengar-, HOT Yoga, Mindfulness samt Pilates. Desuden har vi undervisning i gravidyoga, efterfødsestræning og stimulastik for babyer. Kontakt os på info@nordisk yoga eller M: 66 17 80 80.

Kontaktinformationen

4,1

Gut

TrustScore 4 von 5

13 Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg kan bestemt ikke anbefale Nordisk…

Jeg kan bestemt ikke anbefale Nordisk Yoga.
Mit Yoga forløb skulle være startet onsdag d. 17 august, men her mandag d. 15 august står jeg så med en mail om at de aflyser forløbet???
Men at hæve pengene allerede 2 måneder før start, det kunne de, samtidig med at de er yderst langsomme til at få tilbage betalt det beløb som de velvilligt havde trukket flere måneder før...FØJ.
Alle andre mulige kurser for mig er nu booket fordi Nordisk Yoga mener at have ret til at afmelde et forløb kun 2 dage før start , det til trods for bindende tilmelding 14 dage før opstart.
Virkelig en uheldig måde at drive forretning på.

Har nu modtaget jeres intetsigende svar.
Når nu i binder kursister 14 dage før opstart, så gælder det altså også den anden vej rundt.
Desuden er jeres andre kurser slet ikke en mulighed for mig, da min dag også skal hænge sammen, hvilket jeg flere gange har forklaret jer!!
Jeg fastholder at i burde ændre jeres politik vedrørende aflysning af kurser, det kan meget vel være at i er mægtig kede af at skulle aflyse et kursus, men tag jer dog lige sammen og vær en smule anstændige og gør det minimum de 14 dage før opstart når nu i er så smarte at binde folk 14 dage før.
I har ødelagt min yoga sæson.

15. August 2022
Nordisk Yoga-Logo

Antwort von Nordisk Yoga

Vi er altid utrolig kede af at skulle aflyse et kursus pga. for få tilmeldinger, og vi gør det heldigvis ikke særlig tit. Vi er meget taknemmelige for den store opbakning til vores kurser generelt, da vi er meget opmærksomme på, at en aflysning er til stor gene for vores kursister.

De gange hvor vi aflyser et kursus, tilbyder vi altid at flytte de berørte kursister til et tilsvarende kursus eller fuld refusion. Vi har flere end 10 andre yin kurser, som du kunne vælge imellem, men du bad om at få kursusgebyret retur, og beløbet blev indsat på din bankkonto samme dag.

Der er ledige pladser hos de andre yin yoga studier i Odense, og vi håber meget at du finder et kursus, du bliver tilfreds med. Dejlig dag til dig :)

Den allerbedste yoga i Odense

Klart det bedste yoga-sted i Odense. De ved hvad folk vil have anno 2022.
Der er rigtig mange hold at vælge imellem hver eneste dag i ugen, så man kan altid finde den type yoga man ønsker på et tidspunkt man kan. Instruktørerne er super gode og der er bare en rigtig dejlig atmosfære.

24. April 2022
Nordisk Yoga-Logo

Antwort von Nordisk Yoga

Mange tak for din flotte anmeldelse. Vi på Nordisk Yoga er så glade for vores skønne yogier.

Fantastisk sted at komme

Fantastisk sted at komme - virkelige dygtige underviser - virkelige gode hold - klart 5 stjerne her fra.
Det sidste hold jeg gik på, var efterfødselstræning. Det er gav mig sådan en god start til at komme igang igen efter en fødsel, Vivi er så god til det hun laver .

Jeg elsker at komme i Nordisk Yoga

Jeg elsker at komme i Nordisk Yoga. Der er en lækker atmosfære og alle yogalærere er super dygtige og behagelige. De tager hensyn til eventuelle skavanker og udfordrer, med humor. Jeg får altid lyst til at lave mere yoga.

Fantastisk yoga center

Fantastisk yoga center.

Har gået hos Nordisk Yoga i 8 år og har prøvet forskellige yogalærere. Altid søde, dygtige og professionelle.
Der er en meget rar stemning hos Nordisk yoga: rent og pænt, friske blomster på toiletterne, behageligt lys i yoga salene og alle de remedier man har behov for at låne. Og generelt en god stemning. Elsker at komme dér.
Mine varmeste anbefalinger

Fantastiske Yoga hold med dybde

Virkelig dygtige yoga instruktører og hold med dybde, stræk og dynamiske øvelser, der bringer sindet mentalt i harmoni. Er vild med den HOTTE afdeling, men begge afdelinger er helt i top. Kan virkelig anbefales

Bedste anbefalinger

Fantastiske yogalærere i et skønt miljø.

Hos Nordisk Yoga bliver du mødt af nogle yogalærer som udstråler en stor passion for deres arbejde.

Du bliver en del af et større fællesskab som gør, at du altid kommer ned i en beroligende tilstand, og kommer væk fra hverdagens travlhed.

Største anbefalinger til Vivi, Jette og de andre skønne instruktører på Nordisk Yoga

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Try it, You will like it..

Nordisk Yoga har eksisteret siden starten af 80'erne, men det er det bestemt ikke blevet kedeligt af.

De 22 skønne, meget forskellige instruktører tilbyder alt lige fra Hatha til Kundalini yoga på alle tider af døgnet. Helt sikkert et besøg værd i det meget hyggelige studio.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Uacceptabel svar tilbage.

Jeg har ledt efter et sted hvor jeg kunne træne yoga her i Odense, jeg skriver pænt til Nordisk Yoga, om priser, da der ikke står noget om priserne på deres hjemmeside.
Jeg fortæller min situation, studerende, arbejde, 23 år osv. Og hvad det så koster og være medlem, deres svar var:
Hej Sandra.
Tak for din mail.
Det vil helt sikkert være billigst for dig at tilmelde dig et fitnes center.
Har du undersøgt det?
Hilsen
Vivi

Sendt fra min iPhone.
Altså for det første, er det sendt fra en iPhone meget uprofessionelt efter min mening, men at hun bare anbefaler jeg skal finde et fitness center og ikke giver mig nogle priser, er simpelthen uacceptabelt, selvføligelig har jeg undersøgt sagen, jeg tror jeg har brug 1,5 til 2 måneder på og finde noget ordentlig med yoga, også får jeg bare sådan et svar, det er ikke i orden, samt hun ikke en gang giver mig en chance for og blive medlem hos Nordisk Yoga.
Så jeg vil betragte Nordiske yoga som uprofessionelt, og jeg vil ikke anbefale dem.

6. November 2017
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr