Nordisk e-handel Bewertungen 34

TrustScore 4.5 von 5

4,5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag vill på alla sätt och vis rekommendera det här företaget då min upplevelse i min kontakt med dem är 100% positiv De är hjälpsamma, trevliga, stöttande. förstående och de vet verkligen vad de gör... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Unternehmensdetails

1. E-Commerce-Lösungsanbieter
  2. DNS-Anbieter
  3. E-Commerce-Agentur
  4. Web-Hosting-Unternehmen

Vom Unternehmen geschrieben

Nordisk e-handel, Made in Skåne, är det självklara valet för dig som vill starta webbutik på nolltid med alla funktioner och integrationer som krävs för att bygga en framgångsrik e-handel. Anpassa e-handelslösningen helt efter dina behov med full flexibilitet som ger dig alla förutsättningar att växa utan att byta plattform.

4,5

Meget bra

Meget bra support

21. März 2021

Antwort von Nordisk e-handel

Tack Ernst för det positiva omdömet, de ska jag föra vidare till support teamet.

Smidigt

Smidigt, enkelt och säkert.

Antwort von Nordisk e-handel

Tack för de trevliga och vänliga omdömet Jenny.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Alltid trevlig och alert support.Talar…

Alltid trevlig och alert support.Talar i tekniska termer som t.o.m jag förstår.

Antwort von Nordisk e-handel

Stort tack för de vänliga orden Benka, vi är glada när vi kan hjälpa våra kunder.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Det lämnar lite att önska

Det lämnar lite att önska. Mycket blir rätt tungjobbat och tar tid då man som användare inte får tillgång till vissa funktioner man behöver vid diverse integrationer och liknande och man behöver därför vända sig till supporten ganska ofta. Dessutom är det ganska lång svarstid från supporten vilket gör att ändringar på sidan kan ta tid. Saknar också en del smidiga funktioner i admin jämfört med Textalk som vi hade tidigare.

Antwort von Nordisk e-handel

Hej Jacob och tack för din konstruktiva feedback.
Ibland kan det supportsvar ta lite tid om det är hög belastning men vi arbetar hela tiden med förbättringar på flöden, rutiner och så vidare så ni som kund ska kunna få bästa möjliga service.

Nordisk e-handels admin är fullt med funktioner och vi är medvetna om att vissa delar kan bli mer pedagogiska eller smidigare att använda. Vi tar jättegärna emot feedback och förslag på hur man kan göra funktioner bättre och lättare att använda så om du vill skicka in förslag till support@nordiskehandel.se så kommer jag ta hand om dem.

Med vänliga hälsningar

Filip, Produktchef Nordisk e-handel.

snabb support

Antwort von Nordisk e-handel

Tack för du delade med dig av den trevliga feedbacken, de tar jag gladeligen vidare till supporten. :)

Vänligen,

Fantastisk service!

De hjälpte mig i ärendet med otroligt stort tålamod och vänlighet! Fantastisk service! Imponerad!

8. Dezember 2020

Antwort von Nordisk e-handel

Tack för det fina omdömet Karin!

Vänligen,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag vill på alla sätt och vis…

De är hjälpsamma, trevliga, stöttande. förstående och de vet verkligen vad de gör och kan sin sak Dessutom är de också otroligt tillmötesgående
Bättre finns inte, tro mig

28. Oktober 2020

Antwort von Nordisk e-handel

Stort tack för det fina omdömet Anette!
Vi ser framemot att följa butikens resa framöver.

Med vänlig hälsning,
Emma Kraft, Supportchef Nordisk E-handel

Välfungerande nätbutik som…

Välfungerande nätbutik som skäddarsyddes för vårt behov och som är kopplad till Specters affärssystem. Vår nätbutik är en B to B butik med både huvuvdprodukter med bilder och reservdelar som visas i sprängskisser. Vi har möjlighet att tilldela varierande rabattsatser både kundspecifikt och även volymmässigt på artikelnivå vilket var ett av grundkraven för vår del.

Mycket nöjda med den slutiga nätbutiken!!!

ATS Tuonti Ab (i Finland)

27. Oktober 2020

Antwort von Nordisk e-handel

Stort tack för det omdömet! Så kul att höra att ni är nöjda med vår tjänst och att er slutliga nätbutik.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Smidig e-handelsplattform med ett…

Smidig e-handelsplattform med ett kompetent team bakom.
Den perfekta lösningen för dig som vill starta din första e-butik.

22. Oktober 2020

Antwort von Nordisk e-handel

Stort tack Jonas! Vi är väldigt glada över att kunna hjälpa er komma igång med försäljning online. //Filip

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Som egenföretagare bedriver vårt…

Som egenföretagare bedriver vårt företag USV inomhusmiljö AB idag enbart e-handel, företaget har haft god hjälp av Nordisk ehandel genom deras plattform. Den har utvecklats genom tiden som är till fördel oss som kund, har haft god hjälp från deras support. Frågan man ställer sig var Nordisk ehandel vårt bästa val av plattform för våra produkter.

20. September 2020

Användarvänlig och kompetent plattform

Smidig och användarvänlig admin gör Nordisk e-handel väldigt lättarbetet. Flexibla designmöjligheter och relevant funktionalitet finns för att driva och hantera försäljningen. Mycket bra plattform. Rekommenderar!

8. Juli 2020

Toppen!

Vi är jättenöjda och tacksamma över vårt samarbete med Nordisk e-handel. Professionella, kunniga och snabba i all kontakt, dessutom stort tålamod med alla våra frågor. /Ann-Sofie på Remake, Stockholms Stadsmission

25. Juni 2020

Antwort von Nordisk e-handel

Tack för de fina omdömet Ann-Sofie, det ska jag ta vidare till mina medarbetare. Vi är glada över att få jobba med er :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kristallrummet.se - Smycken och Stenar är nöjd!

Nordisk E-handel/Evalent är serviceminded trevliga. De förbättrar sin webbutik hela tiden och vår försäljning går bara upp och upp. Tack Tor och Filip!
:-)

24. Juni 2020

Antwort von Nordisk e-handel

Tack för det fina omdömet!
Vi jobbar hårt för att utvecklas och hjälpa till så mycket vi kan så det är kul att se att det har varit gynsamt för er. Det är vårt stora nöje att arbete med er under alla dessa år. Ser fram emot många till!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Perfekt plattform för e-handel!

Lätt och smidig SASlösning som klarar alla behov till den nordiska marknaden. Kan komma igång och börja sälja direkt.

21. Juni 2020

Antwort von Nordisk e-handel

Stort tack för de fina omdömet Alexander och kul att höra att du är nöjd med vår tjänst.

Enkelt att komma igång

Enkelt att komma igång. Snabb support.

18. Juni 2020

Antwort von Nordisk e-handel

Tack Mats för det trevliga omdömet och att du valde att dela det med oss.
//Johanna

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr