Havde bestilt vandhanefilter med 1 års forbrug af filter, og glæde os til at få det sat på. Pakken kom, og der var kun 4 filtre 😲 ind og tjekke ordren. Havde bestilt det forkerte varenummer. Skrev... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Hurtig ekspedition - og Rasmus i kundeservice er super sød og hjælpsom! Selve brusehovedet er dejligt - giver en dejlig blød stråle og giver mere tryk på vandet. Jeg skal dog lige vænne mig til at der... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Brusehoved med tilhørende filter er bare fantastisk, vandet er blevet super blødt og irriterende hud kløe er væk, jeg kan varmt anbefale denne bruser, og så er kunde kontakten helt i top. Max stjerner... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Nem bestilling, hurtig levering. Jeg er vild med udseendet af brusehovedet, ligesom den er behagelig at bruge. Kan sagtens mærke og se forskel på mit hår. Eneste minus er, at den skal afkalkes markan... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Hos NordicShower ønsker vi alle får det reneste badevand og en fed badeoplevelse hver gang de står under bruseren. Med vores AquaPurifier 1.0 bruser får du stærkere og tydeligere vandstråler som filtrerer dit badevand for kalk og andre urenheder som skader dit hår og hud.
Kontaktinformationen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen
Jeg mega tilfreds og glad for mit nye brusehoved.
Jeg mega tilfreds og glad for mit nye brusehoved.
Nul kalk i badeværelset overhovedet. 😍 vandet føles blødere og behøver ikke så meget kraft på bruseren for at op nå det samme tryk som på det gamle brusehoved. Minusset er, at jeg jeg nu står der i længere tid, fordi det er så meget bedre. Heldigvis er vandet gratis. 😂
Så dette brusehoved er helt klart pengene værd. 👍🏻😍

⭐⭐⭐⭐⭐
⭐⭐⭐⭐⭐
Fantastisk oplevelse fra start til slut!
Jeg bestilte mit nye brusesystem fra Nordic Shower via deres webshop, og hele processen har været utrolig nem og professionel. Hjemmesiden er overskuelig, og det var let at finde præcis det produkt, jeg ledte efter.
Leveringen kom hurtigt og som lovet, og produktet var pakket forsvarligt og i perfekt stand. Installationen var lige til, og kvaliteten af brusesystemet overstiger mine forventninger – både i design og funktion.
Jeg havde et enkelt spørgsmål til kundeservice, og de svarede hurtigt og venligt. Det er tydeligt, at Nordic Shower går op i både produktkvalitet og kundetilfredshed.
Jeg kan varmt anbefale dem og handler helt sikkert der igen, når badeværelset skal opgraderes yderligere!

Hej NordicShower.
Hej NordicShower.
Jeg har i flere omgange været træt af at konstant skulle skifte brusehoved men må bare sige at efter at jeg fik prøvet jeres brusehoved så slipper jeg aldrig penge andre steder for det.
Tusind tak for jer!

Kæmpe forskel :)
Nem og hurtigt levering. Selve produktet har virkelig gjort en forskel i min lejlighed. Jeg havde desværre bøvl med mit tideligere bruse hoved, men efter jeg har prøvet Nordicshower er problemet heldigvis løst.
Så kan klart anbefales til alle andre

Antwort von NordicShower
Virkelig et godt produkt!
Virkelig et godt produkt!
God styrke på brusehovedet og gør håret silkeblødt.

⭐️⭐️⭐️⭐️ ⭐️
⭐️⭐️⭐️⭐️ ⭐️
Rigtig god oplevelse med NordicShower! Hurtig levering, super kundeservice og rigtig flot kvalitet på bruseløsningen. Nem installation og lækkert design. Kan varmt anbefales!

Antwort von NordicShower
Jeg er så vild med mit nye brusehovede
Jeg er så vild med mit nye brusehovede fra Nordic Shower!! Jeg har haft det et par uger og kan allerede mærke stor forskel på min tørre hårbund!
Og så ligner mit badeværelse jo en hel luksusspa efter at det er kommet op!
Fem stjerner herfra!

Antwort von NordicShower
Virkelig god oplevelse – kan mærke forskel på både hud og hår!
Jeg har brugt mit Nordic Shower brusehoved i lidt over en måned nu, og jeg er virkelig positivt overrasket.
Vandet føles blødere, min hud klør ikke længere efter bad, og mit hår føles mindre tørt end før.

Antwort von NordicShower
Er super glad for deres bruser og…
Er super glad for deres bruser og filtret gør bare en kæmpe forskel
Og deres kundeservice er bare 100%

KÆMPE ANBEFALING!!!
KÆMPE ANBEFALING!!!
Jeg har haft mit brusehoved fra NordicShower i snart 1 måned og jeg er så glad for det. Det er virkelig fantastisk kvalitet og klart en kæmpe anbefaling.

Tilfreds
Eneste minus er, at den skal afkalkes markant oftere, end jeg skulle med mit tidligere brusehovede - trods filteret i denne. Fik god support fra kundeservice, da disse kalkproblemer opstod.

Antwort von NordicShower
Alt i alt en fin lille investering
Alt i alt en fin lille investering. Personligt har jeg efter 3 uger kunne mærke forskellen, når jeg bare kører fingrene gennem mit hår.
Helt klart en anbefaling herfra til dem der ikke har prøvet den endnu.

Super fint produkt
Kæmpe + herfra. Kan tydeligt mærkes på vandtrykket, som jeg ellers bøvlede med det gamle brusehoved. Filteret i brusehovedet fungerer ganske udmærket.

Virkelig god service
Virkelig god service! 🌟
Jeg havde udfordringer med brusehovedet, da jeg var væk i 3 uger. Ligeså snart jeg sendte dem en mail, så kontaktede de mig med det samme.
Vi fik løst problemet og jeg er virkelig tilfreds med den service, de har ydet.
Kan helt klart anbefale dem 🫶🏼

Det hele 😃
Hej der ude, har købt en hel fantastisk shower brugser med filter så ingen kalk i vandet mere, købte den hos Nordic shower, og sikke en service de er så hjælpsomme elsker man kan ringe dem op er de optaget ringer de hurtigt til bage, kan godt lide at de først trækker beløbet på varen, når den er leveret, mange andrer steder kan du dårligt nå at ligge telefonen før pengene er trukket, kundeservice er ja de er helt fantiske kan meget varmt og med god samvittighed anbefale NordicShower. Mvh Rakel Mosch 😍 hov lige en ting mere fik 100kr i rabat super super service. 😀

Antwort von NordicShower
Jeg er virkelig imponeret og tilfreds…
Jeg er virkelig imponeret og tilfreds med mit brusehovede fra nordic shower. Jeg har altid haft hudproblemer men de fleste af de problemer er stort set forsvundet takket være brusehovedet. mine bad er nu længere og mere behaglige end før

Antwort von NordicShower
Genial service og klasse produkt!!
Genial service og klasse produkt!!
Jeg er meget imponeret over kvaliteten i produktet. Har haft en del problemer med fedtet hår og skæl, men jeg føler brusehovedet har gjordt en stor forskel for sundheden i mit hår.
Varme anbefalinger herfra!

Antwort von NordicShower
Jeg er virkelig imponeret over mit nye…
Jeg er virkelig imponeret over mit nye brusehoved fra NordicShower! Vandtrykket er perfekt, og det føles som en lille spa-oplevelse hver gang, jeg går i bad. Designet er lækkert og moderne, og samtidig er det supernemt at montere – tog mig kun et par minutter.
Kundeservicen har også været helt i top – hurtig levering og venlig kommunikation hele vejen igennem.
Kan varmt anbefales til alle, der vil opgradere deres badeværelse!⭐️
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.