efter 2 månaders väntan försökte jag få kontakt med kundservice, inget svar. Så blev att köpa studdsmattan som enligt deras hemsida fanns i lager genom en annan säljare. Som tur är handlade vi med... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Elimäenkatu 15, 00510 , Helsinki, Finnland
- info@nordicprostore.se
- nordicprostore.se
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Beställt, väntat, Ignorerad.
efter 2 månaders väntan försökte jag få kontakt med kundservice, inget svar.
Som tur är handlade vi med Klarna och faktura. Så inte lika mycket strul med pengar.
HANDLA INTE HÄR.
Nöjd kund
Köpte en elcykel, blev lite orolig på grund av de dåliga recensionerna jag läste efter. Men är nöjd, det tog 7arbetsdagar för cykeln att komma fram, fri frakt vilket är otroligt bra! Tyvärr saknades en del men efter kontakt med kundtjänst så löste det sig snabbt!
Så absolut inte en scamsida, men kan va bra att veta att de skickar från Finland!
Saker och ting börjar falla på plats…
Saker och ting börjar falla på plats kring min order, allt mycket bättre nu.

Antwort von nordicprostore.se
Jag köpte en deep sea elbåtmotor
Jag köpte en elektrisk båtmotor av märket deep sea 6olbs.
Jag vill varna andra för denna produkt som började brinna ute på sjön.
Som tur var lyckades jag få av kablarna som hade smält hela vägen in i motorkåpan .Produkten är väldigt plastig vingskruven som var i plast gick sönder efter 3 gången vi var ute och fiskade så jag fick använda slangklämma för att justera motorn upp och ner. Själva hålet in till kåpan hade ingen gummi bussning så sladden skavde mot den vassa plastkanten . Det tråkiga var att när jag skrev till kundtjänst så svarade ingen , jag ville inte att andra skulle råka ut för samma sak som mig och om säljaren av denna produkt hade varit seriös hade han eller hon tagit upp detta med tillverkaren visserligen är den köpt för 3 år sen garanti gäller inte längre men ville ändå varna både köpare och säljarna av denna produkt
Deep Sea SUP, snabb leverans
Beställde en Deep Sea SUP i tisdags, och den skickades senare samma dag. Fick spårningslänk via GLS (Schenker), först fungerade den inte då man även ska fylla i postnummer. Provade att skriva i postnumret till utlämningsstället istället, och då funkade det! Kunde följa paketet från Finland, kom fram nu fredag morgon! 3 dagar från beställning! Var lite orolig då jag läste alla dessa kommentarer i efterhand, men i mitt fall verkar allt ha funkat!
Hadde forventet bedre av en…
Hadde forventet bedre av en elkjøppartner. Varen er over en måned forsinket. Svarer på henvendelser to døgn på etterskudd. Fortsatt ikke snurten av varer eller bevegelse på ordren
Jag köpte dubbskor hos dem
Jag köpte dubbskor hos dem. First det går bra men skor gick snart sönder. Jag försökte ha kontakt medan E post men dem svarade inte tillbaka.
Bluff-företag, AKTA!
Dum var jag som betalde i förväg. Har inte fått någon vara. Spårningslänken jag fått fungerar inte och deras kundtjänst svarar inte. Har snart gått 4 veckor sedan jag lade min beställning. Kommer polisanmäla men antar att de 1200kr som jag betalt är borta.
Vi köpte två smartwatch
Vi köpte två smartwatch. Inga problem med leveranstiden. Men en av klockorna fungerar inte. Har reklamerat för 20 dagar sedan men har trots påminnelse Inte fått någon respons alls än.
Om du inte bryr dig om att få snabba…
Om du inte bryr dig om att få snabba svar från kundtjänst eller en snabb leverans så kan du beställa härifrån. Fick min produkt drygt två veckor efter beställning.
4 stegs stege
Jag beställde en 4 stegs stege av nordic tool, fick först en spårningslänk, men den upphörde relativt snabbt, idag kom ett tunnt litet paket från dom, inte låg det någon stege där i, utan ett litet armband gjord av rep med en guldfärgad tiger på, jag blir så arg på denna bluffirman, som tur är betalade jag med klarna, så dom bevakar detta ärendet åt mig, när jag idag försökte gå in på Nordic tool hemsida, då fanns den inte där
Beställde 15/6 utlovad leverans 2-5…
Beställde 15/6 utlovad leverans 2-5 dagar. Mailat kundtjänst säkert 10 gånger fått ett svar att dom flyttar och beklagar det dröjer. 30/6 fick jag mail att de skulle skickas men nu 3/7 är spåriningslänken ännu inte aktiverad. Har mailat jag vill ha pengarna tillbaka inget svar. Kommer anmäla och aldrig mer beställa här
Uselt att inte ens kunna få respons
Beställde en rullstol för 1 vecka sen med utlovad leverans 3-5 dagar. Inte hört ett ljud trots upprepade mail. Har nu gått in och avbokat leveransen, men inte fått nån respons. Drar det vidare tillKO
Beställde två saker men fick ingen…
Beställde två saker men fick ingen besked om leverans eller liknande. Avbeställde ganska direkt men de vägrar stoppa order utan vill skicka ut grejerna ändå trots att jag har sagt att jag inte vill ha dessa. Deras kundtjänst svarar efter flera dagar. Verkar vara ett väldigt oseriöst företag som lurar sina kunder
Sämst kundtjänst
Har beställt ett förråd tog 2 veckor. Sen när jag monterade det saknades det en del så jag har inte kunnat montera färdigt taket. Har skrivit 3 gånger till deras kundtjänst och det gått 2 veckor fortfarande inget svar.
Bra kundsupport om man beställer genom CDON
Vi beställde "Core Löpband 2000" från Nordic ProStore genom CDON.com
Det löpbandet slutade tyvärr fungera efter 1 månads daglig användning, vilket gjorde oss väldigt besvikna...
Vi kontaktade då CDON Support angående 1-års garantin på löpbandet från Nordic ProStore med bild- och video bevis på att motorn har gått sönder, och dem sa att dem skulle skicka ett "replacement item free of charge". Dem svarade snabbt och var hjälpsam, så det är ett plus i alla fall.
Vi visste inte riktigt vad vi skulle förvänta oss, men vi hade inte direkt några höga förväntningar eftersom löpbandet gick sönder efter bara 1 månad, och många av recensionerna var negativa...
Men ungefär 1 månad och 1 vecka senare, fick vi ett nytt "Core Löpband 2000" helt gratis, vilket överraskade oss.
Tänkte först ge 1 stjärna eftersom den första produkten inte ens klarade sig i mer än 1 månad (inte så förvånande när det står "Made in China" på motorn...), men vi beslöt oss för att ändra till 4 stjärnor eftersom vi fick ett helt nytt löpband gratis.
Nu får vi dock se om det nya löpbandet klarar sig i åtminstone 1 år, jämfört med den första... annars får vi kontakta kund support igen och be dem skicka en till helt gratis (förhoppningsvis), hahaha...
Dåligt service
Jätte Dåligt service!Jag har beställt ett Löpband men det är redan 2 veckor försenad leverans.Omöjligt att kontakta de.Jag vill avbeställa och vill ha mina pengar tillbaka. DET VERKAR ATT DE SCAMMA folk .Jag ångrar mig så mycket att jag har beställt från de!
I’m still waiting to get any…
I’m still waiting to get any confirmation from my 1000 euros spent on the website. I’ve sent several emails to the custom service, also on facebook and instagram but no one is replying. Can someone help with this? I’m so so pissed as it was a birthday present and this looks like a scam….
Nästan en månad och varan är ej…
Nästan en månad och varan är ej levererad.
Pajas företag
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.