Leveranstiden var helt okej. Däremot så var det något fel på ena skon, vilket gjorde att min högra fot svullnade upp och det tog 3 veckor innan jag kunde gå ordentligt igen. Efter kontakt med deras... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Köpte första paret skyddsjord hösten 2022, nöjd med lätta skor men saknade snörlåsningen samt viss stadga. När dom nu kom med snörlås samt ändrade skor köpte jag dem. Mycket nöjd med skorna, lätta, sk... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Nordhaus is a Swedish workwear company, creating exceptional products for both professional and amateur craftsmen worldwide. Comfort and quality are the core values of our clothes.
Lundavägen 56, 212 25, Malmö, Schweden
- 040 636 48 48
- info@nordhaus.se
- nordhaus.se
Hat 50 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten
Das haben sich andere Leute angesehen
Bra grejer
Bra service, snabb leverans, bra kvalitet och stort sortiment!
Helt okej leveranstid
Leveranstiden var helt okej.
Efter kontakt med deras kundtjänst, så blev jag lovad ett annat par i utbyte för de som var felaktiga.
Ser framemot leveransen av dessa och att kunna få lämna ett bättre omdöme.
Snabb leverans sedan är jag jätte nöjd…skor
Snabb leverans sedan är jag jätte nöjd med deras skor ,har använt 1 par som höll vad de sa och nu är jag inne på mitt andra par och använder deras inlags sulor ,
Priset är värt pengarna .

Skönaste arbetsskorna jag ägt
Skönaste arbetsskorna jag ägt. Kan inte rekommendera dem högre.

Lite försening
Leveransen tog mer än 2 veckor, men jag har fått en förklaring. En vara visade sig inte finnas i lager, därav försening.

Elendig kundeservice
Der er sendt adskillige mails, de svare ikke efter de har solgt jer.
Misstänker att det är nåt sorts…
Misstänker att det är nåt sorts lurande, skor jag fick inte är såna som på bilden, företaget svarar inget vettigt heller, så det bara att ta skiten, betala för dåliga varor och vara nöjd

Dålig kvalitet
Dålig kvalitet. Skorna håller knappt ett år. Då jobbar jag deltid I kassan. Alltså har inte använt de jättemycket.

Mycket missnöjd
Utlovade fri frakt och fria returer, vilket inte stämde. Passformen var inte bra, inte alls som de utlovar. Vid kontakt insisterade de att skicka ut en annan modell och en retursedel för att kunna skicka tillbaka de som inte kändes bra. Nu står jag här med två par sjukt osköna skor, ingen returfraktsedel som utlovats och två fakturor som snart förfaller. De svarar inte på kontakt.

Bästa arbetsskorna jag haft
Bästa arbetsskorna jag haft, står och går på hårt underlag hela dagarna och haft problem att hitta rätt sko. Nu har jag hittat den och kommer inte prova någon annan. Så nöjd! Rekommenderas verkligen
Jobb - Vardag - Fest
Om man säger såhär…. jag använder skorna till vardags, även om jag inte jobbar! :)
Snabb leverans. Beställde på torsdag hämtade ut på tisdag. Otroligt sköna skor att gå i och ingen fotsvett längre. Arbetar på ett matvarulager som truckförare och skorna dämpar jätteskönt när man går av/på trucken hela tiden.
Bra kundsupport med snabb svarstid och snabb leverans
Bra kundsupport med snabb svarstid, väldigt snabb leveranstid och grymt bra skor som jag köpte till bra pris också. Det är bra priser över lag tycker jag och det känns som väldigt bra kvalitet på produkten som i det här fallet var Arbetsskor Nordin.
Sköna och stabila skor
Sköna och stabila skor. Snabb leverans och hjälpsam kundtjänst vid mina frågor kring storlek.
Sköna och bekväma skor
Arbetsskorna sitter som en handske
Arbetsskorna sitter som en handske. De bästa jag någonsin haft. Inte nog med att de är bra arbetsskor, de är dessutom väldigt snygga också.
Ett bra bemötande och snabb service.
Skönaste arbetsskorna
Skönaste arbetsskorna, fötterna mår bra när de inte skaver lika mjuka som träningsdojjorna.
Fantastiskt sko för ömma fötter!
Mycket bättre än ettan även att den var bra!Lätt att få av och på med nya snörningen.Litte hårdare än gamla men bredare sko som kompensera. Mycket bättre halksula,den gamla var kass.Bra att snörlåset sitter på sidan,inget tryck mitt på foten.Inga problem att ha dem på 10 timmar i sträck även att jag har väldigt ömma fötter.Kanon!
2 par Björkum åt Björk
Det var enkelt att beställa och lika enkelt att lämna tillbaka för att ändra storlek.
Har fått snabb respons vid frågeställningar via trevligt bemötande från Er.
Jag har bara köpt 2 par av modellen Björkum men dom är ibland det skönaste jag ägt i skoväg.
Har bara modell med vanliga skosnören.
Tack!!
//Jocke
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.