NOOH NOOH Bewertungen 3

3,0

1. Reitgeschäft
  2. Reiterhof
  3. Reitsportgeschäft

NOOH NOOH is designing and creating state-of-the-art riding boots never seen before. Our mission is to re-write the old traditions, break new ground, and let all riders discover the future of riding boots, short boots and mini chaps. So are you ready for the best riding boot ever made?

3,0

Akzeptabel

TrustScore 3 von 5

Hat 50 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Dålig kvalitet

Första paret skor gick sönder nästan direkt. Fick då ett par nya som tydligen var av bättre kvalitet. Shortchapsen höll inte ens några månader innan ytan började flagna av. Antar att dom var av samma dåliga kvalitet som dom första skorna. Dock hade garantin på 1 år passerat när jag påpekade detta, så ingen ersättning.

1. August 2025

Första paret gick sönder efter 2…

Första paret gick sönder efter 2 månader, fick hem nya stövlar som sulan lossnade på efter några månader. Kontaktade då kundtjänst igen och de sa att jag skulle laga dem själv men kunde inte hjälpa mig med vilket lim eller så som var kompatibelt med materialet. Fick till slut svar att jag kunde få nya stövlar när dem fanns i lager igen eller få pengarna tillbaka. Skulle få en rabattkod så jag kunde beställa hem stövlarna kostnadsfritt. Efter 6 månader fick jag att stövlarna fanns i lager igen. Men då skulle jag först få skicka in dom trasiga stövlarna och sedan skulle jag inom två veckor få nya. Alltså ingen kod som utlovat. Otroligt dåligt bemötande och service. Besviken då stövlarna utlovas för att vara hållbara och kunna användas hela dagen i stallet men inte ens tål att ridas med 3 gånger i veckan.

15. August 2025
NOOH NOOH-Logo

Antwort von NOOH NOOH

Hej Engla. Tack för ditt meddelande. Jag förstår dock inte hur du menar, en rabattkod och nya stövlar är ju samma sak. Anledningen till att vi också behöver få tillbaka ett trasigt par är för att de inte ska finnas på marknaden och att vi vill skicka dig nya stövlar är också för att säkerställa att kunden inte både behåller de gamla stövlarna och sedan säljer rabattkoden på ett par nya stövlar. Vi har erbjudit dig NYA STÖVLAR så jag vet inte vad du mer kan önska från oss? Återkom på vår mejl support@noohnooh.com så hjälper vi dig vidare där.

Bästa hälsningar,
Anna