Noodspullen Bewertungen

TrustScore 3.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik heb een noodpakket besteld, de 72-uursversie. De levering verliep vlot en het pakket kwam binnen een redelijke tijd bij mij thuis in België aan. De inhoud is goed; sommige dingen neem ik nog stee... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

There was an issue with the delivery tracking but after sending a contact form on their site they replied the next day informing me that they fixed the issue. Good experience over all

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Mijn Moeder had 2 pakketten en extra spullen besteld , er zouden gratis boekjes bij geleverd worden . Er werd 1 pakket geleverd , na er achteraan gaan kwam het 2e pakket , de extra aanvulling kon niet... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Je recommande vivement ! La commande est arrivée rapidement et le tracking était même en français ! Le service client est à l’écoute et professionnel. 10/10 !

Akzeptabel

16 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Uitermate slechte klantenservice

Uitermate slechte klantenservice
Ze zijn slecht te bereiken, verschillende e-mailadressen een mailtje gestuurd maar geen antwoord. Ze sturen halve bestellingen op en vermelden dit nergens!

Antwoord op hun antwoord; ze hebben mij een mail gestuurd na deze review met dat ze het gaan opsturen, oke prima waarom moet ik daar een mail terug voor sturen? Ik verwacht gewoon mijn spullen klaar. En ik heb zeker nog een mail gestuurd op 19 maart 2025. Ik vind het echt heel onprofessioneel hoe zij omgaan met reviews.

21. März 2025

Beste klant,

Het spijt ons te horen dat uw ervaring met onze klantenservice niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. We begrijpen uw frustratie en nemen uw feedback serieus.

Na intern onderzoek blijkt echter dat we van u slechts één e-mail hebben ontvangen, en deze kwam slechts 20 minuten vóór het plaatsen van uw negatieve beoordeling binnen. We hebben direct gereageerd op uw bericht, maar tot op heden — inmiddels een week later — hebben wij geen antwoord van u mogen ontvangen.

Daarnaast hebben wij ook geprobeerd telefonisch contact met u op te nemen om de situatie snel op te lossen, maar helaas zonder succes.

Wij staan nog steeds klaar om dit recht te zetten en horen graag van u. U kunt ons bereiken via support@noodspullen.nl.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

PAKKET NETJES RETOUR! NA MAAND NOG GEEN GELD TERUG!

17 januari is de retourzending volgens track&trace aangekomen bij noodspullen.nl in Rotterdam. BESTEL HIER NIET, TOT OP HEDEN HEEFT MIJN VRIENDIN HAAR €500 NIET ONTVANGEN.

12. Februar 2025

Beste Laurens,

Wij vinden het erg vervelend om te lezen dat u deze ervaring heeft gehad en bieden onze excuses aan voor het ongemak.

Wij hebben echter geen klant met uw naam kunnen vinden in ons systeem. Na grondig onderzoek hebben we wél een retourzending gevonden die op 17 januari bij ons is aangekomen. Helaas heeft de betreffende klant contact met ons opgenomen via een verkeerd e-mailadres, waardoor de communicatie vertraging heeft opgelopen.

Voor alle vragen over bestellingen, retouren en klantenservice is het juiste e-mailadres: support@noodspullen.nl. Andere e-mailadressen worden gebruikt voor interne processen en zijn niet gekoppeld aan de klantenservice, waardoor berichten daar niet correct worden verwerkt.

Wij begrijpen dat dit erg frustrerend kan zijn en betreuren de verwarring. Mocht u nog verdere vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op via support@noodspullen.nl. Wij helpen u graag verder!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Goed aanbod van kwaliteit

Overzichtelijke webside, goed aanbod.

20. Dezember 2024

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback! Fijn om te horen dat u onze website overzichtelijk vindt en tevreden bent met ons aanbod.

We hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dit is een drop ship site

Dit is een drop ship site die spulletjes van aliexpress doorverkoop voor 10x de prijs.

1. Februar 2025

Beste klant,

We vinden het jammer om te lezen dat u deze indruk heeft, maar dit klopt niet. Wij hebben een eigen magazijn in Rotterdam, waar wij alle bestellingen zorgvuldig klaarmaken en verzenden. Hierdoor kunnen wij snelle levering en goede service garanderen.

Onze producten worden met zorg geselecteerd en voldoen aan hoge kwaliteitseisen. We streven ernaar om betrouwbare nooduitrusting aan te bieden, zodat onze klanten goed voorbereid zijn.

Mocht u vragen hebben over onze producten of service, neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag verder!

Probleem met DHL.

Ze hebben het probleem van DHL prima opgelost. Ik zou noodspullen aan iedereen aan bevelen.

10. Januar 2025

Beste Arnold,

Hartelijk dank voor uw recensie en voor uw geduld met betrekking tot het probleem met DHL. Onze excuses voor het ongemak, en we waarderen uw begrip.

Wij hopen u in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn en wensen u een fijne dag!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle levering en de spullen erg goed!

Snelle levering en de spullen erg goed. Ik ben erg blij met de bestelling en zal hier snel meer bestellen.

21. Januar 2025

Beste Duncan,

Hartelijk dank voor uw mooie woorden! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met uw bestelling en onze snelle levering.

We kijken ernaar uit om u in de toekomst weer van dienst te zijn!

Product was snel geleverd

Product was snel geleverd! En de producten waren van goeie kwaliteit. Geen spijt van mijn aankoop, dus een aanrader!

23. Januar 2025

Beste Toby,

Dank u wel voor uw positieve feedback! Fijn om te horen dat u tevreden bent met zowel de snelle levering als de kwaliteit van onze producten.

We waarderen uw aanbeveling en hopen u in de toekomst weer te mogen helpen!

Team Noodspullen.nl

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr