Hej Min navn er Claudia og jeg er meget overrasket hvordan det firma Nohea behandling kunde. Efter jeg bestilte hår lak og betale , komme forkert produkter. Prove at skrive til kundeservice om det... Mehr ansehen
Det værste sted jeg har handlet online Der kommer først længe efter ordren er lagt, en bekræftelse af købet. Lang leveringstid - lange svartider på mail - spørger man i øst, svare de i vest. Efter t... Mehr ansehen
Virkelig dårlig kundeservice. Jeg bestilte en vare for 14 dage siden efter en uge var den ikk sendt endnu, så annullerede ordre fredag den 20 september der fik jeg en bekræftelse på at ordren var annu... Mehr ansehen
Nem webshop, med hurtig ekspedering og forsendelse. Skulle bruge nogle bestemte barberblade (Ja, spændende vare ikke?) og fandt dem billigst hos Nohea. Ingen fragtomkostninger ved ordrer på over 500+... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
Usikker firma
Hej
Min navn er Claudia og jeg er meget overrasket hvordan det firma Nohea
behandling kunde. Efter jeg bestilte hår lak og betale , komme forkert produkter. Prove at skrive til kundeservice om det , fordi hvis skal sende retur pakke kost 212 kr , det samme hvor meget kost min bestilling. Men dem fra kundeservice kan ikke forstå,eller er ikke interesseret om problemer med kunde. Selvom var skyld af dem , send forkert produkter. Så selvom spørge hvordan kan lave det retur billigt,de svar after flere dag totalt anden tings. Så dårlig kommunikation og usikker service.
Så passer på !!!!
Varen er efter 12 dage stadig ikke…
Varen er efter 12 dage stadig ikke sendt.
Dårlig service
Bestilt produkter 1december , har rykket flere gange uden retursvar.
Benyt ikke denne hjemmeside dårlig service ingen tilbagemelding.
Mvh
Maibritt Schiøtz
Værste internet oplevelse
Værste internet oplevelse.
Bestilte nogle hårprodukter, og da jeg modtager min pakke efter en måned, har de sendt det forkerte produkt. Jeg kontakter kundeservice, som først svarer efter en uge. Deres svar var at det hårprodukt jeg havde bestilt havde skiftet navn/udseende/styrke så de havde sendt det rigtige, da det gjorde det samme, men bare hed noget andet.
Jeg beder derfor om at få en returlabel og mine penge sendt retur, da jeg selvfølgelig vil have det jeg har bestilt, og ikke et alternativ. Har endnu ikke modtaget en retur label, her 3 uger efter jeg modtog mit forkerte produkt, og fragten til Tyskland koster ca 100 kr, så det kan jo ikke betale sig at sende retur. Venter stadig på at de svarer på min sidste mail om en returlabel.
Manglende varer men trukket penge på konto
jeg har bestilt varer den 19.04.24. De er aldrig kommet frem. Jeg har forgæves forsøgt at få fat på nogen der vil gøre noget ved sagen. De skriver at de vil efterlyse pakken men der er ikke sket noget som helst. Beløbet er trukket fra min konto men ingen varer. Jeg har sendt flere forespørgsler som ignoreres selvom der står at der svares indenfor 24 timer.
Good service, good prices
Seller responded quickly when package seemed lost in transit. All worked well, good service, excellent price too.
Købte et blodtryksapparat i hvad jeg…
Købte et blodtryksapparat i hvad jeg troede var en dansk netbutik. Det har vist sig at være defekt men jeg får intet svar på min henvendelse om at returnere det.
Bestilte noget håndbalsam som ikke kan…
Bestilte noget håndbalsam som ikke kan fås i Danmark, jeg fik en ordrebekræftigelse og hørte så ikke mere. Så jeg var spændt på om, det ville blive leveret, men efter 17 dage modtog jeg pakken😊
Lang eller ingen levering?
Bestilte noget den 10/9. Dehar trukket pengene, men det eneste jeg har fået er en faktura. Har skrevet til dem 2 gange, men har ikke fået svar retur.
Var skeptisk men er nu glœdeligt overbevist
Efter at have lœst andre mindre gode anmeldelser på denne hjemmeside, var jeg da også spœndt på, om hvornår jeg fik mine varer og om de overhovedet dukkede op?! Det gjorde de efter 7 arbejdsdage (fra Tyskland), så alt er godt og jeg er tilfreds. Vil da bruge firmaet en anden gang igen. :-)
Gode priser
Gode priser , gode varer og udvalget er godt
Leveringstiden kunne måske godt være lidt mere hurtig
men du får dine vare kan gå op til 5 arbejdsdage
sendes med Det tyske post nord , og de har vel også problemer som de danske
Har ikke haft problemer de 3 gange jeg har handlet med dem
Nemt og gode priser 😀
Perfekt håndtering
Varerne kom hurtigt som planlagt og beløbet blev efterfølgende trukket - alt forløb som forventet af en professionel forretning👍
Fantastisk gode priser
Fantastisk gode priser, har købt der flere gange og vil gøre det igen
Det kom som lovet
Det kom som lovet. Ingen problemer. Kom nogle dage efter ordre bekræftelse. Go pris på varen. Mvh
Anden gang jeg handler her og jeg super…
Anden gang jeg handler her og jeg super godt tilfreds !. Gode priser og hurtig forsendelse.
Altid billige varer
Altid billige varer, hurtig levering og stort udvalg
Altid fin behandling ved varekøb.
Altid fin behandling ved varekøb.
Frank
Skiftende oplevelser, men hovedsagelig godt
Har både oplevet rigtig hurtig levering, når man tager det at deres lager er i tyskland, i betragtning, men også langsom levering. Faktisk 10 hverdage.
Men de har faktisk et okay udvalg af populære hårfarver, hudplejeprodukter samt makeup- og samtidig, så er prisen virkelig i bund, hvilket er overraskende, når du kan finde varerne i danske shops som fx matas, men til det tredobbelte af denne pris.
Det er dog lidt forvirrende, vedr levering. Kan man regne med leveringstid og fik ordentlig besked fra pakkeposten om hvor ens pakke befinder sig, og når den er kommet frem til ens adresse, havde de fået 5 stjerner. Det er kun leveringen der ikke er helt tilfredsstillende.
Nem og overskuelig hjemmeside.
Nem og overskuelig hjemmeside.
Med produkter vi ikke nødvendigvis kan få i butikkerne. Kan varmt anbefales. Hurtig levering.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.