Nodah Kobenhavn Bewertungen 12

Mangelhaft

TrustScore 2 von 5

Handler ikke hos dem!!

Handler ikke hos dem!!
Har bestilt en jakke i september og fik den i starten af november. Penge blev trukket med det sammen ved bestilling.
Størrelsen er langt væk fra det forventede, dvs passer ikke.
Jeg skal nu også betale for returtransport til Hong Kong!!

9. November 2023

Køb aldrig noget fra Noah København

Køb aldrig noget fra Noah København. Jeg bestilte en kjole, jeg så på FB den 22.8.2023. Den var på lager skrev de, pengene trak de 24.8. Uden at sende noget, da jeg 29.8 skrev til dem, hvor kjolen blev af, skrev de at varen ikke var tilgængelig, men at jeg kunne vælge noget andet. Jeg skrev, at jeg ønskede pengene tilbage. Det er ikke sket endnu, de undskylder med at deres refunderings team skal kigge på det, og takker for min tålmodighed gang på gang. Ved snart ikke hvor mange gange, jeg har skrevet til dem, men der sker ingenting. Min tålmodighed er brugt op.
Det er svindel. Hvorfor stoppes de ikke???

22. August 2023

KØB IKKE!

KØB IKKE! Så en reklame på Facebook for en skjorte, som jeg bestilte men som aldrig er kommet frem. Jeg har heller ikke modtaget nogen bekræftelsesmail, men pengene er trukket fra min konto.

24. August 2023

SCAM!!!

SCAM - hold jer langt væk!!!
De Tillægger abonnement til ens vare som man hænger på.
Jeg opdagede det med det samme og skrev at abonnent skulle afbestilles og jeg fik et flabet svar om at det var “point of no return” og at det ikke kan afbestilles!
Vanvittigt og i strid mod markedsføringsloven. Helt grotesk.

22. August 2023

Har bestilt en kjole 9/6

Har bestilt en kjole 9/6
Fik med det samme en mail ang købet, men har ikke hørt noget ellers, har dog skrevet til dem 3 gange, men intet hørt. Tror det er etnfup firma.

30. Juni 2023

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen