Nobina Bewertungen 24

TrustScore 1.5 von 5

1,6

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

En busschaufför som jag åkte med från Skärholmen buss 865 kl. 11.21 idag stannade inte när jag hade plingat för att stiga av oå Pyramidbacken. Han stannade inte och jag ropade flera gånger in̈an han... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Onödig regel att inte få stiga av buss 676 vid ett av huvudstadens störste sjukhusen. Sedan otrevlig bemötande av busschaufför. Sitter illa hos anhöriga och patienter som behöver tidseffektivt framkom... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Buusen är ofta väldigt sen på linje 504 ( klockan 12.32), vilket gör att jag missar tåget i Förslöv. Inga förbättringar trots flera klagomål hos Skånetrafiken (Nobina är avtalat bussbolag). Dessutom... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Det er umulig å finne riktig informasjon på nettsiden deres. Ingen korrekt informasjon, ingen dato, forsinkelser, ingenting. Måtte ringe servicenummeret deres for å få riktig informasjon. Nettstedet e... Mehr ansehen

1,6

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Dårlig kundeservice

ringer sidste fredag da jeg opdager jeg ahr glemt mine handsker i bussen. får fat på en ubehøvlet medarbejder der siger jeg skal ringe igen næste uge da de ikke har opgjort de ting der er blevet fundet.
Ringer dags dato forsøger og først i 7. forsøg kommer jeg igennem til en ikke hjælpsom og ikke servicemindet medarbejder der ikke taler særlig godt dansk og siger de ikke er blevet fundet.
Får desværre 1 stjerne da man ikke kan give lavere end dette.

27. Februar 2018
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

ubehjælpsom og dårlig kundeservice!

Jeg havde mistet et par genstande i bussen en tidlig morgen, og skyndte mig at ringe til Nobina. Den meget uhøflige og ubehjælpsomme mand fortæller mig blot, at jeg skal ringe dagen efter.
Jeg ringer dagen efter igen, og taler med en mand, der taler gebrokkent dansk, er svær at forstå og utrolig uhøflig. Han siger, uden at have spurgt om buslinje nummeret, stedet jeg stod på eller af og tidsrum, kan med det samme fortælle mig, at de sager har de ikke fået ind.
Jeg stiller mig ikke tilfreds med dette, men manden undgår spørgsmålet og siger, at jeg må ringe igen dagen efter. Nu er jeg så godt træt af dem, at jeg kan forestille mig, hvordan det hver gang bliver det samme svar jeg får. Det er BESTEMT ikke tilfredsstillende.

1. November 2016

Nobina - over 24 timer om at finde ud af om din taske er glemt i bussen

jeg tager bussen mandag morgen kl 6.41 mod farum

Snart opdager jeg at min taske mangler. Jeg er desværre stået af bussen.
Fra arbejdet ringer jeg ind til hittegodskontoret og får musik i øret der siger noget i retning af, " der er i øjeblikket ingen ledige medarbejdere". Efter 32 minutter er der en stemme der siger "vi har i øjeblikket mange opkald, prøv igen senere". Så er min pause forbi på jobbet, og man fristes til at tænke, at de måske kunne have sagt det med det samme. 32 min. for at få at vide, at de ikke kan besvare mit opkald.
Så må jeg jo vente. Meget senere kommer jeg igennem og får beskeden "du kan ringe imorgen tidlig kl. 8 og få at vide om din taske er fundet". Det er så over 24 timer NOBINA skal bruge for at finde ud af om min taske er fundet. jeg har ingen pung ingen penge, ingen dankort, mine personlige papirer mangler, ingen nøgler. Jeg kan ikke komme ind, ikke ringe after en taxi, ikke køre ud til en veninde, ikke betale en låsesmed. Men svaret er det samme - du kan ringe kl. 8 imorgen tidlig.
Så går jeg op til et stoppested, og spørger en buschauffør på samme linie om hvad jeg skal gøre. Jo siger han du skal bare ringe ind til hittegods, for de chauffører der kørte imorges er gået hjem nu. Jeg kan forstå at hittegodset følger chaufføren og ikke bussen. Så hvorfor damen på hittegods mener at alle busser skal i garage til overnatning sent i aften før hun ved noget forstår jeg ikke. Jeg har jo glemt min taske kl. 6.41 om morgenen hos en chauffør som er gået hjem.
Der er ihvertfald en konklusion at drage hvis man kører med NOBINA, som kører for Movia, og er datterselskab til Nordens største busselskab.....og det er.....de har ingen medlidenhed med dig, og der er ingen hjælp at hente.
og så har de dårlig kundeservice, og er over 24 timer om at finde ud af om de har fundet din taske i bussen.

12. Oktober 2015
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr