Hallmark Belgium Bewertungen 139

TrustScore 1.5 von 5

1,4

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Terwijl ik mijn kaartje aan het maken was, blokkeerde de website. Ik ben dus opnieuw begonnen. Wat blijkt: ik heb twee dezelfde kaartjes gemaakt (en wellicht ook betaald). Ik bestelde de kaart een we... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

De levering gebeurd al enige tijd niet meer op de gekozen datum. Kaarten komen altijd te laat tegenwoordig. Ik heb zelfs een kaart gehad die werd geleverd op een heel ander adres... jammer

1,4

1 Stern

Hat 91 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Extra betalen maar doen niet wat ze beloven

Ik bestelde de kaart een week op voorhand en moest kiezen tussen standaard levering of het duurdere prio. Bij prio de belofte dat de dag zelf geleverd zou worden. Dus heb ik dat genomen en heb ik een vrijdag aangeduid. Kaartje is pas de week daarna aangekomen, dus ik had even goed standaard verzending kunnen nemen.

22. März 2026

Leverd nooit op tijd

Kaart besteld voor condolatie. 26 maart gevraagd voor levering, dag voor de uitvaart. 31 maart, kaart is er nog niet.... en dit is niet de eerste keer dat de bestelling niet of te laat aankomt. Nooit meer

31. März 2026

Geen correcte levering

25. März 2026

Schandalig!

Ik bestelde ruim op tijd 2 houten kaarten + ballonnen voor 2 verschillende personen die jarig waren. Op de dag van levering hebben ze niets ontvangen. De dag erna kreeg ik een mail ( nadat ik zelf al had gestuurd) dat de houten kaarten niet geleverd kunnen worden owv technische problemen. En de ballonnen, daar spraken ze zelfs niet meer van...we zouden iets nieuw kunnen bestellen met een waardebon voor hetzelfde geld. Geen enkele extra compensatie. Hier bestel ik nooit meer!

9. März 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Geen enkele kaart kwam op datum toe

Verschillende bestellingen geplaatst wat heel vlot gaat maar bezorging of levering van de kaarten gebeurt nooit op tijd....
Vroeger ging dit altijd perfect
Sinds een jaar slechter en slechter

11. Februar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

3 kaarten besteld in december en…

3 kaarten besteld in december en januari, geen enkel kaart werd op tijd geleverd, 2 zelfs helemaal niet. Ondanks dat ik leverdatum 3 dagen eerder koos.
Weigeren geld terug te geven

20. Januar 2026

Beste Gino,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om jouw ervaring met ons te delen. Het spijt ons om te lezen dat het op deze manier is verlopen. Dit is absoluut niet de service die wij willen geven.

Wij waarderen het heel erg als je alsnog contact met ons wilt opnemen via klantenservice@hallmark.be. Wij willen graag samen met jou bekijken wat er mis is gegaan. Alvast bedankt!

Een hele fijne dag en we kijken uit naar je mail zodat we je snel kunnen helpen.

Helaas niet tevreden

Helaas niet tevreden. Mijn collega’s hadden iets voor mij besteld, maar ik kreeg het verkeerde product. Hallmark beloofde het juiste opnieuw op te sturen, maar na 1 maand heb ik nog steeds niets ontvangen. Jammer.

3. Dezember 2025

Beste Saskia,

feedback is eerlijk

feedback is eerlijk, betaald op voorhand met grote verzendingskosten. pakket niet geleverd op de juiste datum, pakket helemaal nog niet geleverd ! krijg wel een mail met de vraag bent u tevreden met uw bestelling. heb iemand aan de lijn gehad, maar het moet onderzocht worden, wat valt er te onderzoeken geen levering is geld terug, of zie ik dat verkeerd!

7. Januar 2026

Beste Kristina,

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kaartje veel te lang onderweg.

Kaartje lang onderweg.

Kaartje gekocht op 8 januari voor een verjaardag op 10 januari.
Ondertussen zijn we 12 januari, persoon heeft nog steeds niets ontvangen.
Raad de mensen aan om zeker niet via Hallmark nog kaartjes te bestellen en te laten opsturen, zie ook meerdere klachten die meestal negatief zijn op deze website.

12. Januar 2026

Beste Paco,

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik heb een xl kaart besteld hiervoor 12…

Ik heb een xl kaart besteld hiervoor 12 a 13 euro betaald. De kaart is een normaal formaat + de tekst is uitgelopen

12. Januar 2026

Beste Lisa,

werd niet geleverd!

werd niet geleverd!
hopeloos!
geen bericht ! als je een vraag stelt, gaan ze eerst onderzoek instellen, also ze via track and trace niet onmiddellijk kunnen weten waar de bestelling is! geld terug ... forget it. begrijp niet dat dit kan bestaan in 2026

10. Januar 2026

Beste Herman,

Hallmark = afzetters

Afgelopen maand 2 kaartjes prior-zending besteld. Beide kaarten kwamen veel te laat aan. Afzetters!!!!

7. Januar 2026

Beste Luc,

SCHANDALIG!!!!!!

3x na elkaar kwam mijn bestelling NIET aan. Het ging 3x om een verjaardagskaart. 2x was er een boeket bij.
Weg verrassing op de verjaardag!
Als je belt, krijg je de reactie "onze excuses, we zullen de bestelling opnieuw kostenloos versturen". Dat lijkt me niet meer als een minimum, maar het moment is gepasseerd...

29. Dezember 2025

Beste Els,

Barslechte verzendservice

Kaartje ontwerpen gaat heel vlot. Maar verzending WEERAL veel te laat. Op 16/12 kaartje gemaakt, prior zegel betaald, en is pas op 23/12 aangekomen. Barslechte verzendservice, al vaak problemen gehad met vertraging. Kunt er totaal niet op vertrouwen. Geen feedbackmogelijkheid te vinden op de website dus daarom via deze weg. Mij zien ze niet meer terug ik zoek naar een alternatief.

26. Dezember 2025

Beste Peter,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zeer tevreden klant!

Wij zijn al jarenlang een tevreden klant bij Hallmark, maar dit jaar ging het mis bij een grote levering. Na contact met de klantendienst werd dit professioneel, snel en efficiënt opgelost. Wij blijven dan ook een zeer tevreden klant!

12. Dezember 2025

Altijd dezelfde excuses...

Ik kan de vele klachten over het niet tijdig leveren en de hoge verzendkosten alleen maar bevestigen. Dit is helaas niet de eerste keer. In mei werden de bloemen en de kaart een week te laat geleverd, waardoor de verjaardagssurprise volledig verloren ging.

En vandaag opnieuw exact hetzelfde verhaal. Hallmark trekt zich terug achter excuses en wijst met de vinger naar de bezorgdiensten. Dat vind ik onaanvaardbaar, zeker gezien de hoge verzendkosten die Hallmark aanrekent. Dit getuigt van een gebrek aan verantwoordelijkheid en klantenservice.

19. Dezember 2025

Beste Gunther,

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kaarten komen meer niet aan dan wel

Ik gebruik al jaren de website zonder probleem. Maar het voorbije jaar: 80% van de kaarten die ik koop en verstuur komen nooit aan of in paar gevallen veel te laat.
Soms zijn er geen problemen, maar recent (vooral sinds nieuwe website) komt kaart nooit aan. 1 keer kan toeval zijn dat het bij BPost ligt maar 7 keer na mekaar?
Je kan wel Hallmark contacteren en ze sturen nadien een 2e kaart op, maar dat is dan veel te laat dat die aankomt.

12. Dezember 2025

Goedendag,

Niet tevreden!

2 kaartjes besteld die veel te laat verstuurd zijn dus dan ook te laat toegekomen zijn. 1 kaartje die zelf nooit verzonden is. Zeker geen aanrader!

4. Dezember 2025

Beste Daphne,

Leveren veel te laat!

Alle kaarten die ik de voorbije 2 jaar bestelde bij Hallmark zijn te laat geleverd. En niet 1 dag te laat ofzo, nee echt een week te laat! En telkens als ik dit meld, krijg ik een tegoedbon ter waarde van een postzegel. Mooie geste maar daar ben ik niks mee... Mijn kaart is te laat en nu 'moet' ik weer bestellen bij Hallmark. Voor mij is het genoeg geweest. Ik bestel hier geen kaarten meer.

3. Dezember 2025

Beste Stephany,

Hallmark

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr