Das sagen Bewerter
KÆMPE OG FANTASTISK oplevelse … hvem halvdelen troet dét ift forsikringer ?! Virkelig god , hyggelig , berigende , oplysende og professionel samtale med Jacob El-Omar , som virkelig gennemgi... Mehr ansehen
Jeg blev kontaktet af Njord Forsikring med et tilbud på bilforsikring, hvor der blev oplyst en pris på ca. 7.800 kr. årligt for fuld dækning. Efterfølgende har jeg flere gange forsøgt at få yde... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Stort tak til Jacob for en super god service og ærlighed! Karma vil sætte pris på sin nye hundeforsikring
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Njord forsikring tilbyder privatforsikringer
Kontaktinformationen
Badstuen 14A, 5700, Svendborg, Dänemark
- info@njordforsikring.dk
- njordforsikring.dk
Hat 25 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
KÆMPE OG FANTASTISK oplevelse … hvem…
KÆMPE OG FANTASTISK oplevelse … hvem halvdelen troet dét ift forsikringer ?!
Virkelig god , hyggelig , berigende , oplysende og professionel samtale med Jacob El-Omar , som virkelig gennemgik mine forsikringer ift nuværende forsikringer bl.a. hos Bauta og hvad jeg kan få fremadrettet ved at skifte forsikringsselskab! Wauw. !
Dels fandt Jacob ud af , hvor mangelfuld nogle af mine forsikringer var , især på sommerhuset , som potentielt kunne ruinerer min økonomi , pga tidl sløset forsikringssalg ( Hvad ved jeg , der er vigtigt ift forsikringer på gl huse ?! )
Og bare generelt har jeg og nu er dækket optimalt på alle mine forsikringer og mere til end tidligere og til en super pris årligt !
Kan kun med stjerner i øjne og sind , anbefale dig at snakke med Jacob Magen til behagelig og professionel forsikringsmand, kan man lede længe efter. Alt i alt en FANTASTISK oplevelse og en ØKONOMISK sikring for mit og hundens liv fremadrettet !
Hans chef må være henrykt over sådan en super medarbejder !!!
Blev i supergodt humør , også ved tanken om , at jeg er dækket forsikringsmæssigt på , hvordan mit liv er / og i værste fald !
De bedste tanker og ønsker til Jacob El-Omar … Jeg er SÅÅ tryg og glad for netop DU ringede med de gode tilbud på forsikringer ! 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻😘
Mvh Tine Kausbjerg
Jacob El-Omar 5 stjerner
Jeg havde en rigtig god oplevelse med Jacob El-Omar hos Njordforsikring. Han var meget lyttende og forstående gennem hele processen, og man følte sig virkelig taget seriøst. Samtidig var han utrolig behagelig at snakke med, hvilket gjorde det hele meget nemmere og mere trygt.
Han forklarede tingene klart og tog sig tid til at sikre, at jeg forstod det hele, uden at det føltes presset. Alt i alt en super god serviceoplevelse, som jeg kun kan anbefale.
Stort tak til Jacob for en super god…
Suveræn service og ærlig snak “jacob”
Suveræn service og ærlig snak “jacob”
Kan varmt anbefales💪
Behagelig , tålmodig og rar sælger .
Har været i kontakt med Jacob af flere omgange fordi jeg bliver ved med og stille spørgsmål om alt mulig dækning og han vender pænt tilbage og med stor tålmodighed. Han sød rar , behagelig og meget hjælpsom . Så vi har i dag rykket over til dem fordi vi har fuldt tillid til Jacob .
Jacob il-Omar dygtig mand
Jacob il-Omar han var fantastisk og har givet mig en rigtig god tilbud😊
Manglende opfølgning efter konkret tilbud
Efterfølgende har jeg flere gange forsøgt at få yderligere information om tilbuddet (bl.a. hvilke dækninger der er inkluderet, selvrisiko og hvilket forsikringsselskab der står bag policen). Jeg har skrevet flere mails, men har desværre ikke modtaget noget svar.
Det undrer mig, at man som kunde bliver kontaktet med et konkret tilbud, men derefter ikke får mulighed for at få de nødvendige oplysninger eller opfølgning.
Det giver et indtryk af manglende opfølgning og en lidt uklar tilgang til kundeservice.

Antwort von Njordforsikring
Super god service og fik et godt tilbud…
Super god service og fik et godt tilbud fra Jesper som jeg ikke kunne sige nej til. Tak Jesper
Jacob El-Omar Var utrolig kompetent
Jacob El-Omar Var utrolig kompetent, og imødekom mine behov, også dem jeg ikke selv havde tænkt over.
Mit nye abonnement giver mig fuldstændig ro i maven.
Desuden er han virkelig sød og tålmodig.
Tusind tak for jeres bedste tilbud og…
Tusind tak for jeres bedste tilbud og mange tak for hjælpen især Jesper
God genmemgang af forsikringer og…
God genmemgang af forsikringer og sparet en del ;-)
Passiv aggressiv insisterende sælger
To gange havde vi aftalt et tidspunkt at holde et telefonmøde. Begge gange formåede han ikke overholde aftalen.
Medarbejderne benytter andre navne end deres egne. Det ligner snyd i mine øjne.
Telefonsælgeren var meget insisterende, tenderende til pushy, og ville gerne få underskrevet aftalen med det samme.
Der blev lagt meget vægt på hvad de andre selskaber gjorde forkert og mindre på hvad han kunne gøre for mig.
På baggrund af den passivt aggressive tilgang til forsikringstegning, afslog jeg deres tilbud, og kan derfor ikke svare på den reelle dækning.
So far - kun godt 🥳
So far, kun en god oplevelse med Njord. Havde en super god dialog med Mads.
Manglende dækning, hundeforsikring
Manglende dækning. Hundeforsikring
Jeg kan desværre ikke give minus stjerner!!!!! Men må sande at hvis noget ser ud til at være for godt til at sandt, så er det sådan.
Jeg flyttede alle mine forsikringer til Njord (Forsia) forsikring, for at få en hvad der ser ud til at være en fantastisk hundeforsikring, men nu er det anden gang de ikke dækker. Jeg vil lægge vægt på den seneste skade hvor min 16 uger gamle hvalp er ude for et traume der gør at hun skal have fjernet en mælketand og noget kæbeknogle. Dette dækkes ikke selvom der er tale om et traume og ikke bare tænder der kommer dobbelt, hvilket i øvrigt dækkes af de fleste andre selskaber. Jeg har nu bedt om at få dels min police da den ikke kan findes på hjemmesiden (heller ikke Forsia, som jo reelt er der forsikringen er) og oplysning om hvordan jeg påklager afgørelsen. Og ja så holdt de op med at svare.
Ingen anbefaling herfra, tvært imod
Ikke særlig kundevenlige
Har aftalt tlf møde med jer, ikke En gang men to gange og ingen af gangene lykkedes det , første gang var i "hængt op" og anden gang var jeres It nede så i kunne ikke afgive et tilbud ( nu viste i jo ikke på nuværende tidspunkt hvilke forsikringer jeg ønskede) så særlig interessante i nye kunder er i ikke
Det har været et godt forløb
Det har været et godt forløb
Jesper har virkelig forstået at sælge uden at jeg følte mig presset på noget tidspunkt
Har idag valgt at skifte fra If hvor jeg har været i mere end 20 år
Mange stjerner og stor tak til Jesper
Mvh BrittaBech
En god og hurtig behandling
En god og hurtig behandling
Hurtig hjælp Fantastisk Betjening
Hurtig hjælp Fantastisk Betjening
Super seriøs og kompetent rådgivning…
Super seriøs og kompetent rådgivning hver gang og nærmest på alle tider af døgnet. God besparelse på samling af alle forsikring, men endnu bedre så føler man sig rigtig godt behandlet og jeg kan kun anbefale andre at give Njord et ring, det koster ikke noget.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.