Nikita hair Bewertungen

TrustScore 2 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Nikita hair liljeholmen. Hade sparat mitt korta hår i ett halvår för att klippa en ”kort” frisyr med långa längder.. Förklarade att jag ville toppa det och klippa ”ihop” mot hår med sidorna och na... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jag vill ge 0/5 men det går inte. Mitt hår har har aldrig sett så dåligt ut. Och jag hoppas Nikita går i konkurs. Dom erbjöd inte mig något att dricka eller käka, medan jag ser en annan kund bli serve... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi är jättenöjda med vårt besök hos Nikita Hair salong i Sollentuna Väldigt trevligt och professionellt bemötande från personalen. De tog sig tid att lyssna och var riktigt bra med barn. Mitt barn ble... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Man emottages på en värmande sätt. Haft ett par olika frisör i salongen alla har tagit hand om en på ett äkta sätt. Priserna ligger på en bra nivå. Uppskattar deras kunskap om deras sortiment fö... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Friseur
  2. auch in
  3. Fachhandel für Haarpflegeprodukte
  4. Friseurbedarf
  5. Friseursalon
  6. Herrenfriseur

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Nikita Hair är Nordens största frisörkedja. Över 40 salonger i Sverige. Vi har nöjdhetsgaranti! Över 80% av våra kunder rekommenderar oss.

Kontaktinformationen

Alle Bewertungen

23 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Do not recommend Ahlens Skanstull…

Do not recommend Ahlens Skanstull Stockholm!!!!!! the hairdresser did not do any parting and just layer my hair and OMG some hair was so short close to the scalp! this WAS a very VERY horrible experience EVER

5. Juni 2023

Klippte alldeles för kort

Klippte alldeles för kort, hon gav förslag för en längd som jag sa, men klippte sedan mer och mer och jag grät så fort jag kom ut, rekommenderar ej!! Sen stod inte ens priset på hemsidan och senats jag var där kostade det 500 men nu 619 kr

2. Juni 2023

Gick gråtandes iväg

Jag var på nikita i liljeholmen idag och kom därifrån gråtandes. Jag kan inte ens ge nikita en stjärna helt ärligt. Jag bad om en klippning under axlarna och sa att vi kunde klippa lite i taget för o känna vad som kändes rätt men det ville inte frisören. Efter att vi var klara och jag var missnöjd klagade hon på att jag inte hade pratat tillräckligt mycket och att det var mitt fel.

17. Mai 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jag slutade idag på Nikita Jägersro i…

Jag slutade idag på Nikita Jägersro i Malmö där jag va trainee, jag mådde inte bra där och blev väldigt dåligt behandlad av chefen felicia och regionchefen lina. Jag hoppas inte fler söker detta jobbet eftersom dem kommer blir lika behandlade som jag blev på kort tid tyvärr..

7. Februar 2023

Rekommenderar inte Nikita Norrköping

Rekommenderar inte Nikita Norrköping. Gick dit för att göra håret lite ljusare. Kom därifrån med mörkare och ojämn färg. Ser ut som jag färgar håret själv. Nu går inte mitt hår att rädda för mer färg skulle göra att mitt hår går av! Gå inte hit!

21. Januar 2023
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Frisören var supertrevlig men inte nöjd…

Frisören var supertrevlig men inte nöjd med mitt hår märkte det när jag kom hem håret gått av på flera ställen och som trassel. Gick tillbaka och klaga chefen sa att på egen risk att göra slingor men borde inte frisören se det?Förut alltid tagit bara utväxten och gjort slingor. Fick 5ml tub k 18 för att jag klaga så dåligt 2800 kr kostade det här misstaget. Erbjuden en kur men jag vill ha pengar tillbaks.

14. Dezember 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bad om en taper fade fick en snagg.

Nikita hair Erikslund. Fulaste håret. Frågade om en taper fade och fick en snagg, inte en ända fade i sikte. Det ända som fadea bort var min integritet. 450kr my ass. Om du inte vill ha en tuppkam till din son Pelle så rekommenderar jag ej!

25. Dezember 2022
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Missnöjd

Klippningen tog 10-15 minuter. Lite väl snabbt kan jag tycka. Troligtvis hade det blivit ett bättre resultat om frisören hade lagt lite mer tid och varit mer noggrann. Insåg dagen efter att håret var ojämnt klippt och fick själv klippa av testar som var ett par cm längre än resten av håret.

30. Oktober 2022

Nikita Hair.se "OSERIÖST" Företaget

Tyvärr sånt är det med oseriösa företag! Första gången vi kom dit för ett pris förslag för hårfärg vi kom överens att vi gör en färg test innan man kan beslut sig, frågade vad kostar det svaret var från en frisören att det ska inte kostar vi bokade tid på en fredag samma veckan. Den dagen fredag ringde från Nikita Hair jag hörde inte mobilen när vi kom till mobilia Nikita Hair butiks chefen som är också frisören hon sagt att det kostar ca 500kr för en test vi diskuterade fram och tillbaka att det ska vara gratis jag fick veta av din kollega!? Nej det kostar de håller inte vad de lovade det viktigt att man håller det man lovade själv om man vet att man förlorar pengar inte värd att ljuga för kunden! För kanske att förlorar 500 kr men ni kommer att tjäna på kunden sen! Varit i kontakt med Nikita Hair i Stockholm tyvärr dem löste inte problem butiks chef i Malmö ringde men vill ej lösa problemet tyvärr med! Nikita Hair snälla vara lite bara lite seriös och proffsigt och håll vad ni lovade det viktigt ni kommer långt fram med att vara ärliga! Jag fick färgade mitt hår och klippte någon annan frisör biligare 2500 kr och mycket fint resultatet, hos Nikita Hair skulle kostar med 20% rabatt som mobilia haft 3300 kr!!!!!!!

9. Juni 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr