Nielsen Electric A/S Bewertungen 16

TrustScore 4.5 von 5

1. Elektriker

Vom Unternehmen geschrieben

Hos Team Nielsen Electric A/S løser vi alle opgaver for private og erhverv - kontakt os, så løser vi også din.

Hervorragend

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

Gode sparringspartnere

Gode sparringspartnere. De bedste. Altid troværdige. Seriøse. En absolut god oplevelse at have dem med i vores projekt.
Gode og behagelige medarbejdere.
Kan stærkt anbefales.

10. Oktober 2024

Rep af dårlig samling

Jeg fik Nielsen ud til at ordne en dårlig samling i en dåse.

Da jeg "heldigvis" havde en ulåst dør, ordnede de det hele for mig og jeg behøvede ikke at røre en finger, selvom jeg var på arbejde.

Rare og flinke mennesker, absolut anbefalelsesværdige!

7. Juli 2023

Hej Chris

Mange tak for din anmeldelse - det betyder meget for os.

Vi hjælper gerne en anden gang.

Bedste hilsner fra Team Nielsen Electric A/S

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Godt,men bøvlet og alt for dyrt

Vi har just betalt 38.175 kr. for en standard eltavle - vi bestilte en planforsænket til kr 8900 kr, men det var ikke muligt at installere og pudsigt nok, så koster en standard samme pris. Hertil har vi fået trukket ledninger på nyrenoveret loft inkl. Stikkontakter og afbrydere og lampeudtag. Elektrikerens arbejde kan vi ikke sætte en finger på, men kommunikationen med firmaet har ikke været for god og vi har haft en del tovtrækkeri. Vi gætter på, at der har været arbejde for max to hele dage. 38175 kr er bare for høj en pris. Til sammenligning har vores dygtige maler nu været i gang hos os i 3-4 uger til 70.000 kr.

Derfor: Godt, men bøvlet og alt for dyrt. Vi orker ikke mere tovtrækkeri. Regningen betales og så slutter det her.

21. März 2022

Hej Mette og Brian

Tak for jeres anmeldelse.

Vi beklager naturligvis, hvis i har indtrykket af, at vores kommunikation har været uhensigtsmæssig - vi tilstræber, at yde den bedste service både i tilbudsfasen og undervejs i udførelse af opgaven.

Vi er glade for, at i er tilfredse med vores udførte arbejde, og håber i bliver glade for jeres nye flotte 2. sal.

Ha' en god dag

Mvh. Team Nielsen Electric A/S

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God oplevelse og godt håndværk

God oplevelse
Vi havde den store fornøjelse, at have to fantastiske medarbejdere fra Nielsen-electric ude til en opgave i vores hus De kom præcis til tiden, var dygtige, nøjagtige og professionelle til opgaven. Vi kan kun varmt anbefale dem. Så det var en god oplevelse.

24. Februar 2022

Hej Kasper

Mange tak for jeres anmeldelse - en fornøjelse med glade kunder!

De bedste hilsner fra os i Team Nielsen Electric A/S

De varmeste anbefalinger herfra!😊

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi har denne gang haft besøg af Mathias og Stefan fra Nielsen Electric. De skulle udskifte vores gamle spots og montere nogle nye, de var begge virkelig venlige og fantastisk dygtige til deres arbejde. Det lever helt op til vores forventninger kvalitetsmæssigt og prisen var som aftalt. 👏
Det er hverken første eller sidste gang, vi vil benytte os af dette firma.
Tusind tak for den store hjælp og de fine spots!
Med venlig hilsen, Maria & Benni.

4. Februar 2022

Hej Maria & Benni

Mange tak for for jeres gode anmeldelse - den er vi glade for.

Vi hjælper gerne en anden gang.

Ha' en god weekend

Mvh. Team Nielsen Electric A/S

Jeg har brugt Nielsen Electric til elinstalation

Jeg har brugt Nielsen Electric til flere opgaver. Hver gang bliver der spurgt grundigt ind til tingende og herefter kommer der gode løsningsforslag.
Dygtige og behagelige folk at have i sit hjem.
Aftaler og pris holder hver gang.
Kan klart anbefale at man tager fat i Nielsen Electric hvis man vil have den bedste løsning hver gang.

27. Januar 2022

Super service 👍

Jeg har flere gange brugt Nielsen Electric, og jeg er altid blevet positivt overrasket. Dygtige folk, holder aftaler og pris. De bedste anbefalinger fra mig.

Hej Kenneth

Tak for din anmeldelse og samarbejdet - vi hjælper gerne en anden gang.

Dbh. Team Nielsen Electric A/S

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Flot arbejde udført til aftalt pris.

Flot arbejde udført til aftalt pris.
Morten og hans dygtige medarbejdere har udført et særdeles effektivt og godt stykke arbejde for os flere gange. Man er altid sikker på en seriøs og fagkompetent elektriker, vores dybeste anbefaling til Nielsen Electric

Højt fagligt niveau!

Mine bedste anbefalinger går til Nielsen Electric A/S. Arbejdet blev udført af yderst kompentente folk, med et service niveau og en passion for faget langt over hvad der kan forventes! Det færdige resultat var sublimt, og projektet blev afleveret af Morten til aftalt tid og pris. Det er bestemt ikke sidste gang vi benytter Nielsen Electric!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Fået tilbudt installation af el til…

Fået tilbudt installation af el til bil.
Efterfølgende fået tilbudt samme arbejde til 300 % billigere. 300 Procent. 😉

Gør jer selv en tjeneste, hold jer væk fra det firma. Brug pengene på alt andet. Tydeligt der noget galt. Er blevet efterkrævet mere betaling, fordi faktura ikke var med moms.
Har heldigvis et kæmpe netværk privat og erhvervsmæssigt. Så det bliver dårlig omtale. Hold jer væk.

19. Januar 2022

Hej Flemming

Det forstår jeg desværre ikke.

Du har fået et skriftligt overslag på kr. 1.500-1.700 inkl. moms, og accepteret dette skriftligt.

Vi har efterfølgende udført arbejdet og fremsendt faktura på kr. 1.500 inkl. moms.

Du indbetalte dog blot kr. 1.200, og jeg har efterfølgende kontaktet dig fem gange og gensendt fakturaen flere gange for påmindelse om indbetaling af det resterende beløb.

Desværre stadig uden effekt, til trods for du hver gang anerkender din fejl.

Jeg håber, du kan forklare mig, hvor vi gør tingene forkert.

Meld gerne retur, så oplyser jeg dig datoerne for de forskellige korrespondancer, hvis du også skulle have glemt dem.

Det ville givetvis tage dig kortere tid at indbetale det manglede beløb, end at skrive denne dårlige, usande og urimelige anmeldelse.

Fakturaen er mere end to måneder gammel - få nu bare betalt hvad du skylder og kom videre.

God aften

Mvh. Morten, Nielsen Electric A/S

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Pas på dette firma!

Pas på dette firma. Havde dem på besøg for opsætning af ladestander for 3. part. I den forbindelse udskrev de efterfølgende en regning til os som kunder på næsten 3.000 kr og kaldte det merudgift. En udgift jeg ALDRIG havde sagt ja til. Installationen skulle have været gratis (betalt i forbindelse med en elbil), så vi er rasende på dem. De har så nu den frækhed at sende sagen til inkasso efterfølgende, og vil slet ikke høre. Kan IKKE anbefales. Pas på!
---------->
Svar på feedback fra Nielsen Electric: I er fulde af løgn! Der blev IKKE snakket om nogen merudgift, og det ved I udemærket godt, I prøver at tage Honda Danmarks kunder som gidsler i jeres grådighed for en omsætning. Simpelthen usmageligt!

3. Mai 2021

Hej Peter

Det er naturligvis beklageligt, at du har haft en dårlig oplevelse.
Sagen er dog noget mere nuanceret, end hvad du her tilkendegiver.

Vi bestræber os altid på at være præcise, og forventningsafstemmer med kunder/samarbejdspartnere inden vi løser en opgave. I dit tilfælde har vi inden opgavens udførelse både mundtligt og skriftligt grundigt forklaret aftalegrundlaget i mellem jer som kunde, os som udførende og så 3. part som ordregivende, netop for at undgå misforståelser. Det er en tilgang, vi har haft god succes med.

God dag herfra

Mvh. Nielsen Electric A/S

Fantasisk service

Fantasisk service! Ringede fredag morgen og fik den hjælp jeg havde brug for samme dag. Vil til hver en tid anbefale Nielsen Electric. :-)

23. Januar 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En dygtig elektriker der støtter lokale…

En dygtig elektriker der støtter lokale initiativer såsom tænding af Ullerslev vintertræ, der iøvrigt intet har med Ullerslevs juletræ at gøre. Træet er et bøgetræ og har i mange år været en tradition der lyser op i den mørke tid. Og bare rolig, paranoide islamofober, der er masser af juletræer i Ullerslev og ingen muslimer at falde på knæ for. Tak til Nielsen Eletric for sponsorstøtte.

15. November 2019
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr