Fint produkt, spammet 4 gange om at huske at anmelde på trustpilot. Her er jeres anmeldelse og så venligst stop med at spam min mail tak.
Hammer god service! Jeg har nu over flere gange bestilt fra Nicosub, og den kundeservice de leverer skuffer sq aldrig. Det virkelig dejligt, man har nogle danske folk, der svarer, og kan rådgive.... Mehr ansehen
Indtil videre har der været super service. Købt et mærke som jeg ikke kunne tåle. Har sendt 12 bøtter tilbage, så nu må vi se hvor hurtigt mine penge kommer retur. Og jeg køber gerne hos den igen... Mehr ansehen
Havde bestilt 3 bøtter (zeronito) hvor at nogle at poserne gik op, skrev ind til deres support og de sender en ny forsendelse pga. Poserne gik op. Produktet kan varmt anbefales god smag og kan sagten... Mehr ansehen
Wichmandsgade 8B, 5000, Odense C, Dänemark
- support@nicosub.dk
- nicosub.dk
Hat 25 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Fine produkter
Fine produkter, hurtig levering.
Eneste grund til det ikke er 5 stjerner er prisen.
Pakkerne koster stort set det samme som normal tyggetobak/snus, hvilket trækker lidt ned for mit vedkommende.

Antwort von Nicosub
Virkelig godt tilfreds indtil videre
Virkelig godt tilfreds indtil videre! Modtog min pakke for et par dage siden, med 1 dags levering!!
Er allerede godt i gang og har ikke taget snus i 3 dage. Har ikke specielt mange cravings efter nikotinen - hvilket jeg normalt ville have haft efter 3 dage uden.
Har købt de 3 mint varianter, og de giver den helt rigtige “kuldefornemmelse”, som man er vant til fra Velo.
Kan klart anbefales, hvis man er ved at være træt af sin afhængighed og mangler et alternativ!!

Super alternativ til snus
Jeg købte dette produkt for at prøve det af, uden de helt høje forventninger. Men wow! Jeg er virkelig positivt overrasket over, hvor god en substitut for snus dette er. Jeg har slet ikke savnet almindelig snus, fordi man får den samme “stikkende/svidende” fornemmelse og koffeinen gør, at man stadig “får noget ud af det” om man så må sige. Jeg købte 2 pakker “Mint Blizzard” med 50 mg og én uden koffein til om aftenen. Det fungerer altså bare virkelig godt! Det kan i øvrigt også mærkes på tandkødet, at det er nikotinfri - ikke mere klamt tandkød der løsner sig 🤩
Derudover en hurtig levering uden problemer 👏

Antwort von Nicosub
De leverede den forkerte pakke nicosub
De leverede den forkerte pakke nicosub, men da de blev gjort opmærksom på det var de super venlige

Nicosub
Jeg er så glad for Nicosub jeg er næsten stoppet med at ryge på grund af deres wakey citrus og deres melon de er så lækre og det skader ikke tandkødet som snus gør.
Jeg elsker deres levering jeg fik min bestilling dagen efter jeg bestilte

Skuffet
Det er mega kedeligt og der er ingen smag i overhovedet…
Man kan slet ikke mærke man har noget i overlæben… er skuffet

Hurtig betjening.
Min oplevelse med frugt varianten var…
Min oplevelse med frugt varianten var ik hvad jeg blev lovet. derfor sendte nicosub 3 nye produkter som er fantastisk til folk der har et slemt forbrug af snus. Dog ikke lige mig. Mint varianten får du hvad du blir lovet så 4 stjerner herfra
Dette er en god overgang til at stoppe.
Mødte tilfældigt en fra nicosub, som var så flink at give mig en prøve på deres produkter. De mega gode i smagen og det føltes som at tage en snus/nikotinpose. Bare ingen nikotin.
God kvalitet
Produktet minder utroligt meget om Velo/ace produkter så min underbevidsthed bliver snydt. Jeg bruger normalt en halv dåse per dag men har nu ikke brugt snus i 15 dage og har med wakey ikke haft behov for det.
Det VIRKER!
Det er nemt at finde rundt i, man får hvad man har bestilt. Og det kommer hurtigt, og det VIRKER!
Det er min 5 dage uden snus, jeg er meget tilfreds!
super glad for Produktet er en super…
super glad for Produktet er en super god hjelp til at stop
Super nem hjemmeside hurtig afsendelse…
Super nem hjemmeside hurtig afsendelse ❤️ kommer helt sikkert igen 👍
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.