N'goodso Bewertungen 208

TrustScore 4 von 5

4,1

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

N'goodso leverer lækre produkter, god kvalitet, hurtig levering, nem ombytning og god kundeservice. What's not to like :) Tak for en god købsoplevelse! Det betyder alt når jeg handler på net... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig god service. Min søn modtog en fin jakke og desværre gik lynlåsen gik i stykker efter et par dag. Straks sender de en ny. Jeg havde ikke fået 10 % på første ordre og det sørgede de også strak... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

N’goodso får toppoint herfra. Ikke bare er det spot on med trends så teenagerne i husstanden er begejstrede også det ældre segment har nydt godt af de skønne varer fra solbriller, t-shirts til jakk... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestilte en jakke , og pengene blev selvfølgelig trukket med det samme , hvilket er ulovligt , Får ingen opdatering eller lign før jeg selv kontakter N’goodso hvor de så skriver de regner stærk... Mehr ansehen

1. Bekleidungsgeschäft
  2. Herrenmodengeschäft
  3. Geschäft für bedruckte Kleidung
  4. Damenmodengeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Velkommen til N'goodso – hvor fashion og fest forenes. Vi hedder Filip & Gustav, spiller begge professionel fodbold, og er ikke bare forretningspartnere; vi er to gode venner, der har skabt N'goodso ud af vores fælles passion for at forfølge drømme og søge oplevelser - og gøre det med stil. N'goodso er ikke bare en virksomhed; det er en fejring af glæde, begejstring og de poppin' øjeblikke i livet. Vi tror på, at livet er en fest, og vores produkter afspejler den energi og entusiasme, vi selv har og giver hinanden. Fra vores unikke designs til vores kvalitetsprodukter stræber vi efter at indfange ånden af glade dage og uforglemmelige øjeblikke. Vores inspiration kommer ikke mindst fra vores rejser rundt i verden, hvor vi ikke kun har spillet fodbold, men også har absorberet kulturer, traditioner og den pulserende atmosfære, der findes i hvert hjørne af kloden. Hver N'goodso kollektion fortæller en historie, og vi vil gerne invitere dig med, der hvor fest og farver forenes. Vi tror på, at vores fælles lidenskab for at udforske verden kan inspirere mennesker til at omfavne livets magi. N'goodso er ikke bare et brand; det er en livsstil, der hylder glæden ved at hygge sig, udforske og skabe minder, der varer livet ud. Tak, fordi du tager med os.

4,1

Gut

TrustScore 4 von 5

208 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Gode ting

Helt ærligt. Så er det den bedste oplevelse, jeg nogensinde har haft. Levering kom piv hurtigt, og jeg var i kontakt med kundeservice igennem hele processen. Top virksomhed må man sige, det kunne deres konkurrenter lærer lidt af.

19. Oktober 2024

Kære Mads,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er utrolig glade for at høre, at du har haft en så positiv oplevelse med os. Vores team arbejder hårdt for at sikre hurtig levering og fremragende kundeservice, og det betyder meget for os at få feedback som din.

Vi sætter stor pris på din støtte og ser frem til at betjene dig igen i fremtiden.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Helt suverænt, kan klart anbefable

Hurtig levering, super fede jakker!

18. Oktober 2024

Kære Zifarlino,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores hurtige levering og vores jakker. Det betyder meget for os, at du kan anbefale N'goodso til andre. Vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden!

Nice clothing

Kære Benjamin,

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores tøj. Din positive feedback betyder meget for os, og vi stræber altid efter at levere produkter af høj kvalitet til vores kunder.

Hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi ser frem til at betjene dig igen!

Venlig hilsen,

Top firma

Ordentligt lækkert tøj ærligt. Fik jakken samme uge som jeg bestilte og den var latterlig god kvali. Lover! Det hygge nok

Kære Marco,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med dit køb, og at jakken levede op til dine forventninger. Vi stræber altid efter at levere produkter af høj kvalitet og en hurtig service, så det er dejligt at vide, at vi har gjort netop det for dig.

Vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden!

Bedste hilsner,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Deres vindjakke er klasse.

18. September 2024

Kære Oliver,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores vindjakke og vurderer den som "klasse." Hos N'goodso stræber vi altid efter at levere produkter af høj kvalitet, og din feedback motiverer os til at fortsætte vores arbejde.

Hvis du har spørgsmål eller har brug for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi ser frem til at betjene dig igen!

Bedste hilsner,

Nice jakke

Bestilte en jakke, som er virkelig fed er meget glad for mit køb!

Kære Rasmus,

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med din jakke og dit køb. Det betyder meget for os at vide, at vores produkter lever op til dine forventninger.

Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp i fremtiden, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi ser frem til at betjene dig igen!

Manglende varer

Lige nu er jeg ikke helt tilfreds.. jeg har bestilt en 3-pak boxershorts hos jer. I har kun leveret 1 par til mig. Jeg har skrevet en mail til jer i fredags og det fair nok i arbejder nok ikke i weekenden. - men ville rigtig gerne have de varer jeg har betalt for. Varen er super fed og fed hue jeg har købt, bare lidt ærgerligt jeg ikke har fået mine resterende varer ..

11. Oktober 2024

Hej Martin

Tak for din anmeldelse og for at gøre os opmærksomme på fejlen. Vi beklager meget, at du kun har modtaget én del af din ordre, og at du endnu ikke har fået svar på din henvendelse.

Vi sætter stor pris på din tålmodighed, og vi kan forsikre dig om, at vi gør alt, hvad vi kan for at rette op på situationen.

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med de varer, du har modtaget, og vi håber at kunne rette op på din oplevelse. Skulle der være noget andet, du har brug for, er du altid velkommen til at kontakte os.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Tøj for stort ass kvalitet…

Tøjet er alt for stort og det går nemt i stykker, ass kvalitet

Kære Nicklas,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at du ikke har haft den bedste oplevelse med vores produkter. Vi sætter stor pris på din feedback og vil gerne lære af den.

Hvis tøjet ikke lever op til dine forventninger, vil vi gerne hjælpe dig med en ombytning eller en løsning, der passer bedre til dig. Kontakt os gerne på vores kundeservice, så vi kan finde en løsning på kontakt@ngoodso.dk.

Vi håber at få muligheden for at forbedre din oplevelse fremover!

12/10

Leveringen var super hurtig og produktet er monster fedt. Både god kvalitet og vildt stilet. 12/10

Hej Joachim,

Tusind tak for din utrolig flotte anmeldelse! Vi er virkelig glade for at høre, at du er så tilfreds med både vores hurtige levering og kvaliteten af produktet. Det betyder meget for os, at du oplever både stil og kvalitet, som vi altid stræber efter at levere. Vi gør en stor indsats for at sikre, at vores kunder får den bedste oplevelse fra start til slut, så det er fantastisk at høre, at det hele levede op til dine forventninger – og mere til! Din feedback giver os virkelig motivation til at fortsætte med at gøre det, vi gør. Vi ser frem til at handle med dig igen snart!

N'goodso teamet

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Dårlig kval

Vil godt give dem ret i at vindjakken er stilet, men den er overhovedet ikke vind- eller vandafvisende. Det er sygt koldt at have den på selv hvis du har en hættetrøje under, og der kommer ALTID regn igennem. Tror oprigtigt aldrig jeg har følt mig så ubehagelig efter at havde været ude i dårligt vejr som jeg har når jeg har den på

19. Februar 2024

Hej

Tak for din feedback. Vi er kede af at høre, at jakken ikke har levet op til dine forventninger. Vores vindjakker er designet med stil og funktionalitet for øje, men det lyder som om, at denne model måske ikke passer til dine behov under barske vejrforhold.

Vi vil meget gerne hjælpe med at finde en løsning. Du er velkommen til at kontakte vores kundeservice på kontakt@ngoodso.dk, så vi kan tilbyde dig en erstatning eller refundering. Vi sætter stor pris på din ærlighed og ser frem til at gøre din oplevelse bedre.

N'goodso Team

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Tryk på jakken falder af

Tryk på jakken falder allerede af inden vask

3. September 2024

Hej Mirkan

Vi er kede af at høre om din oplevelse med vores vindjakker. Kan du ikke skrive en mail til vores kundeservice på kontankt@ngoodso.dk, så vil vi selvfølgelig gerne tilbyde jer en ny jakke, hvis trykket er begyndt at falde af.

N'goodso-teamet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Passer mig perfekt og så pænt

Kære Emilie,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er utrolig glade for at høre, at du er så tilfreds med dit køb hos os, og at produktet passer dig perfekt. Det glæder os også at vide, at du oplevede en hurtig og problemfri levering – det er noget, vi lægger stor vægt på.

Din tilfredshed betyder virkelig meget for os, og vi ser frem til at kunne byde dig velkommen igen hos N'goodso. Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os.

Tak fordi du valgte os, og vi håber, du fortsat vil nyde dit køb!

N'goodso teamet

Sender ødelagte vare

Sender ødelagte vare, og siger man ikke kan få en ny, og de penge du har betalt, står som kredit til dit næste køb…

5. September 2024

Hej Jesper

Vi er kede at høre om din oplevelse. Kan du ikke sende en mail til vores kundeservice, så vil vi selvfølgelig gerne hjælpe dig.

..............

31. Juli 2024

Kære Rashid

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og de 5 stjerner!

Hvis du nogensinde har brug for hjælp igen, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi sætter stor pris på, at du valgte N'goodso, og vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meget hurtigt svar på reklamation og…

Meget hurtigt svar på reklamation og god service😊

30. Juli 2024

Kære Nanna

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner!

Vi er så glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice, og at vi hurtigt kunne hjælpe dig med din reklamation. Det betyder meget for os, at vores kunder er tilfredse, og vi er altid her for at sikre, at du får den bedste service.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig fin service i forbindelse med…

Rigtig fin service i forbindelse med reklamationen og hurtig levering. Vi vil anbefale N’goodso.

29. Juli 2024

Hej Rikke

Mange tak for din 5-stjernede anmeldelse! Vi er utrolig glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse med vores service, især i forbindelse med reklamationen. Det er vigtigt for os, at vores kunder føler sig godt behandlet, og vi sætter en ære i at levere hurtig og effektiv service.

Det betyder meget for os, at du vil anbefale N’goodso videre, og vi er meget taknemmelige for din støtte. Hvis der nogensinde er noget, vi kan hjælpe dig med, eller hvis du har spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os. Vi er her for at sikre, at du fortsat får en god oplevelse som kunde hos os.

Endnu en gang tak, og vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden!

Så fedt brand

Så fedt brand! Hurtig levering og fantastisk service. Jeg havde spørgsmål om et af produkterne og fik med det samme hjælp og hurtigt svar ved brug af chat-funktionen. Kan klart anbefales 😁

1. August 2024

Hej Anna

Tusind tak for din fantastiske 5-stjernede anmeldelse! Det er virkelig dejligt at høre, at du har haft en så positiv oplevelse med N'goodso. Vi stræber altid efter at levere produkter af høj kvalitet, og det glæder os at vide, at vores hurtige levering og kundeservice har levet op til dine forventninger.

Det er især skønt at høre, at vores chat-funktion har været til gavn for dig, og at du hurtigt har fået svar på dine spørgsmål. Vi gør vores bedste for at sikre, at vores kunder altid føler sig godt taget hånd om, og vi er glade for, at du har oplevet det sådan.

Din anbefaling betyder meget for os, og vi ser frem til at byde dig velkommen tilbage hos N'goodso igen. Har du brug for noget andet, eller har du flere spørgsmål, står vi altid klar til at hjælpe.

Hej Pelle

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og de 5 stjerner! Vi er utrolig glade for at høre, at du føler, du får noget for pengene hos os. Det er vores mål at levere produkter af høj kvalitet og en service, der lever op til vores kunders forventninger, så din positive feedback betyder virkelig meget for os.

Din anmeldelse motiverer os til at fortsætte med at forbedre og sikre, at vi altid giver vores kunder den bedste oplevelse. Hvis du har nogen spørgsmål, feedback, eller har brug for hjælp i fremtiden, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er her for at hjælpe dig og sikre, at du er tilfreds med dine køb.

Endnu en gang tak for din støtte, og vi ser frem til at betjene dig igen snart!

Dårlig kvalitet

Jeg købte en t-shirt derfra som var meget dårlig kvalitet! Der gik kun 2 dage og så var der hul i.

17. Juni 2024

Hej Hubert

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse med vores produkt. Vi stræber altid efter at levere tøj af høj kvalitet, og det er klart, at vi ikke har levet op til vores standarder i dette tilfælde.

Vi vil meget gerne rette op på fejlen. Kan du kontakte vores kundeservice på kontakt@ngoodso.dk med dit ordrenummer og nogle billeder af t-shirten? Vi vil sørge for at finde en løsning, hvad enten det indebærer en erstatning eller en refundering.

Endnu en gang, vi beklager ulejligheden og takker dig for at gøre os opmærksomme på problemet.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering og god kvalitet

Hurtig levering, fedt tøj og god kvalitet

3. Juni 2024

Kære Julie

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse! 🌟

Vi er utroligt glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse med både vores hurtige levering, det fede tøj og kvaliteten af vores produkter. Det er netop denne type feedback, der motiverer os til at fortsætte med at levere den bedste service og de bedste produkter til vores kunder.

Hos N'goodso arbejder vi hårdt på at sikre, at hver kunde får en førsteklasses oplevelse, fra det øjeblik de bestiller, til de modtager deres varer. Din ros er en stor anerkendelse af vores indsats, og vi er så taknemmelige for, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse.

Vi glæder os til at byde dig velkommen tilbage snart og håber, at du fortsat vil finde glæde i vores kollektioner. Hvis du har nogen spørgsmål eller har brug for hjælp, så tøv ikke med at kontakte os.

Team N'goodso

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr