Dårlig anmeldelse af Nordsjællands…
Dårlig anmeldelse af Nordsjællands Grundskole og Gymnasium (NGG) og NIS
Jeg har haft en meget skuffende oplevelse med Nordsjællands Grundskole og Gymnasium og deres internationale afdeling NIS.
Ledelsen opleves som svær at komme i dialog med, og henvendelser bliver ofte ikke taget seriøst. Beslutninger virker uklare og uden ordentlig opfølgning.
Der er desuden stor udskiftning blandt lærerne, og brugen af vikarer påvirker undervisningen negativt. Det skaber manglende kontinuitet og tryghed for eleverne.
Det mest alvorlige problem er dog trivsel. I min oplevelse bliver mobning ikke taget tilstrækkeligt alvorligt, og der bliver ikke handlet hurtigt eller konsekvent nok, min måtte skifte skole da mobningen ikke blev taget alvorligt. Han skiftede til RPR og er blevet et glad barn igen. Jeg har også oplevet episoder med elever med voldsom og udadreagerende adfærd, som efter min mening ikke bliver håndteret ordentligt. Det skaber et utrygt miljø for de andre børn.
Når man samtidig betaler for en privatskole, er det frustrerende, at faciliteter og praktiske forhold – som fx internet og ressourcer – heller ikke lever op til forventningerne.
Samlet set fremstår skolen pæn udadtil, men i praksis er der alvorlige problemer med både ledelse, undervisning og trivsel. Jeg kan derfor ikke anbefale NGG eller NIS til nogen!