Nordisk Film Biografer A/S Bewertungen 2.644

TrustScore 4 von 5

4,0

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Det var en godoplevelse at være i denne biograf. God atmosfære, venligt personale. Luksus sæder, og rigtig god lyd. Og hold da op, var der 10 sale. Skønt med mange forskellige tidspunkter filmene går... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

En dejlig biograf hvor stemningen her helt som den skal være, og så har de nogle super lækre biografsale. Et par med lækre liggestole, deres 4DX 👍 Eneste minus (som nok gælder alle biografer): sto... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Det var ved at være noget tid siden, jeg sidst havde været i biffen, så der var sket en del nyt i biografen i Odense siden sidst. På den positive side er de nye sæder virkelig gode. På den anden... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tilpas temperatur og tilpas lyd niveau, dejlige behagelige sæder og smilende personale.😊Jeg vil til enhver tid anbefale denne biograf fremfor andre biografer, det er helt sikkert.😉 Når jeg skal i bi... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Kino

Vom Unternehmen geschrieben

Nordisk Film Biografer er Danmarks største biografkæde med 23 biografer og ca. 20.000 dejlige bløde biografstole! Hvert år tager vi i mod ca. 6 millioner biografgæster i Danmark. Alle biograferne er udstyret med den bedste og mest moderne teknologi, som er med til at sikre, at filmoplevelsen er helt i top. Derfor kan du selvfølgelig i Nordisk Film Biografer se film i digital 3D, 4K og 48 billeder i sekundet. I flere af vores biografer, har vi ligeledes udstyret alle sale med toplækre luksusstole, hvor du selv kan indstille din stols fod- og nakkestøtte.

4,0

Gut

TrustScore 4 von 5

2644 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 95 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Vanvittigt lydniveau i Lyngby

Lydniveauet i Kinopalæet i Lyngby er momentant vanvittigt generende fx videoen som skal præsentere lydsystemet og reklamefilm og passager i film og forfilm.

Kære Ivar

Vi er kede af at læse, at lydniveauet i vores biograf i Lyngby har været generende og har påvirket din oplevelse negativt.

Vi vil meget gerne undersøge dette nærmere. Hvis du ønsker at tale mere om din oplevelse og hjælpe os med at forstå situationen bedre, bedes du venligst kontakte os direkte på servicelyngby@nfbio.dk

Sarah, Nordisk Film Biografer

Vi vælger Næstved

Vi vælger Næstved , ikke alle sale er lige gode , høj kvalitet foretrækkes , men altid sødt personale og god stemning , måske lidt mere café produkter kunne fuldende oplevelsen

Hyggelig bio

Hyggelig foyer og god service i kiosken . Men det var godt nok noget skidt da vibskulle ud derfra .. der var så
Mange trapper at skulle op ad 🤢 det svært når man er gang besværet æv æv .. men ellers en god oplevelse .

13. Februar 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En god oplevelse hver gang.

En god oplevelse hver gang.

Vi har besøgt biografen i Køge flere gange og nyder det hver gang. God lyd og billede og søde medarbejdere og popcornene er bare super!

15. Februar 2026

Hej Philip.

Mange tak for din fine anmeldelse!

Hvor er vi glade for at høre, at du altid har en god oplevelse i vores biograf i Køge.😄🍿

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen!
Venlig hilsen, Anna - Nordisk Film Biografer

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Deres hjemmeside fungerer slet ikke

Deres hjemmeside fungerer slet ikke. De trækker penge fra kontoen, men man kan ikke bestille billet....jeg har unlimited medlemskab, pludselig kan jeg ikke logge på, der er sgu ikke meget styr på det, og det er ikke første gang jeg oplever det :(

Hej Tanya.

Vi beklager meget, at du har oplevet problemer med vores hjemmeside og dit Unlimited medlemskab. Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker at give dig.

Vi vil meget gerne hjælpe dig med at løse disse udfordringer. Vi beder dig venligst kontakte vores kundeservice direkte, så vi kan undersøge sagen og få styr på dit medlemskab og eventuelle fejl med billetkøb.

Med venlig hilsen Helle, Nordisk Film Biografer

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

en pæn og tiltalende biograf med gode…

en pæn og tiltalende biograf med gode faciliteter, og gode luksus sæder. sødt og smilende personale, der altid er hjælpsomme.

Hej Henrik.

Mange tak for de rosende ord!

Vi er glade for at høre, at du sætter pris på vores faciliteter, luksussæder og det hjælpsomme personale.

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen.

Med venlig hilsen Helle, Nordisk Film Biografer

Klassefesten 4

Det er altid hyggeligt at være i Nordisk film,s biografer

12. Februar 2026

Hej Flemming.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i biografen igen.

Hav en god dag.

Hilsen Emily, Nordisk Film Biografer 🎬

En mega sjov film

15. Februar 2026

Hej Birthe.

Vi håber snart at kunne byde dig velkommen til andre mega sjove film hos os!

God dag.

Hisen Emily, Nordisk Film Biografer 🎬

Godt udvalg af film

Godt udvalg af film. Søde og hjælpsomme medarbejdere. Generelt bare en en rigtig god oplevelse, for både børn og voksne. Dog kunne lidt mindre salt på popcornene være at foretrække :-)

13. Februar 2026

Hej Conrad.

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Det glæder os meget at høre, at du har haft en god oplevelse hos os.

Vi tager naturligvis din feedback med videre, og vi håber, at popcornene rammer helt rigtigt næste gang. Skulle I mod forventning få en ærgerlig portion, er I altid meget velkomne til at henvende jer til os med det samme, så vi kan prøve at finde en løsning.

Hav en rigtig god dag.

Hilsen, Emily, Nordisk Film Biografer 🎬

Skuffende og Dårlig biograf oplevelse

Jeg var i biografen på Valentinsdag med min kæreste. Vi havde bestilt billetter allerede 3 uger i forvejen for at sikre os gode pladser, og vi havde også et gavekort, som vi gerne ville bruge. Ved en fejl kom vi dog til at betale via hjemmesiden. Da vi ringede ind, fik vi at vide, at det nemt kunne rettes, når vi kom ned i biografen.

Vi ankom i god tid før forestillingen, og vores billetter blev refunderet, så vi kunne bruge gavekortet som aftalt. Men lige pludselig kunne vi ikke få vores oprindelige pladser tilbage, fordi andre havde nået at købe billetterne imens. Det betød, at vi slet ikke kunne komme ind til den forestilling, vi oprindeligt havde planlagt at se fordi at salen var helt fyldt og vis vi skul side der inde var det to forskellige steder, hvilket var ekstremt frustrerende, især fordi vi havde planlagt hele dagen omkring denne tur.

Personalet havde desværre ingen reel løsning og sagde blot, at de ikke kunne gøre noget ved situationen. Det føltes meget uprofessionelt, da fejlen ikke var vores. Vi fik dog tilbudt at komme ind til en igangværende forestilling, men den var i en meget mindre sal, og vi havde dårlige pladser. På trods af at det var biografens fejl, blev gavekortet stadig brugt.

Alt i alt en virkelig skuffende oplevelse, især på en dag som Valentinsdag, hvor man forventer, at tingene bare fungerer.

Hej Julie

Tak for besøget, og for din feedback.

Vi er kede af at jeres oplevelse ikke endte med at blive så god, som I havde forventet.

Der skulle være blevet gjort opmærksom på risikoen allerede, da I talte med os i telefonen. Det er sjældent, at det går galt fordi chancen er så lille, og derfor kan det godt være glibbet i kommunikationen.

Refundering i biografen ved fremvisning af gavebilletter betyder, at hele købet refunderes, og dermed frigives sæderne, hvorefter et nyt køb foretages med gavebilletterne. Derfor har der været et kort tidsrum, hvor andre har kunne vælge billetterne, mens personalet har lavet købet om. Der har grundet Valentinsdag været ekstra mange besøgende, der har ønsket at købe billetter, og uheldigvis er der nogen, der tilfældigvis har nået at tage dem.

Det har sat personalet og jer i en uheldig situation der som sagt skulle være varslet om af supporten. Det må I undskylde.

Vi beklager ulejligheden, men håber at I havde en god dag alligevel.

Ida, Nordisk Film Biografer

Kan ikke bestille billetter

Overskuelig hjemmeside, der bare ikke virker ved betaling. Mere end ofte må vi køre til den enkelte biograf og håbe på det bedste.
Tlf "har lukket for service",

Hej Peter

Tak for din feedback.

Der kan være flere ting skyld i at betaling ikke virker. Du må meget gerne sende en mail til os på support@nfbio.dk ved næste lejlighed med billede af et konkret eksempel, så vi kan undersøge det nærmere.

Vi er kede af, at du ikke har kunne få fat i os på telefonen, vi har ellers åbent hver dag i følgende tidsrum:

Mandag-onsdag 13:00-16:00
Fredag 13:00-19:00
Lørdag 11:00-19:00
Søndag 11:00-17:30

Ida, Nordisk Film Biografer

Topkarakter Hillerød

Hillerøds nye bio er virkelig smagfuld indrettet i Gallerierne. Og så er det bare luksus med el-sæder og ben støtte. Fedt med “bord” til popkorn og drikkelse.

11. Februar 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr