New Yorker Bewertungen 190

TrustScore 1.5 von 5

1,6

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Punto vendita di Catania, Belpasso. Esperienza di reso pessima, avendo pagato il prodotto da rendere con bancomat, mi è stata fatta una procedura di riaccredito sulla mia carta( per il quale dovrò a... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Premetto che l errore è mio perché preso dalla fretta dopo aver pagato e avendo una chiamata in arrivo sono uscito senza prendere la borsa dell abbigliamento acquistato. La mia amarezza sta che nonost... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik en een vriendin waren samen in een pashokje gegaan om kleren te passen. Toen werd er geschreeuwd naar ons van buiten het pashokje door een beveiliger dat we eruit moesten komen. Ik had op dat momen... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Jag var in på New Yorker affären i Norrköping.Affärens utbud är det inget fel på men kvinnan som stod i kassan var på helt fel plats. Hon hade fullt upp med att klaga på sin manliga kollega oc... Mehr ansehen

1,6

2 Sterne
1 Stern

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Negozio di Forlì, Italy

Nuovo negozio, una commessa non gentilissima ma soprattutto non viene accettata carta American Express. Inoltre, non è possibile acquistare online.

15. Januar 2024
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Nîmes magasin new Yorker

Nîmes magasin new Yorker. Dans l'ensemble correct, vue le prix les vêtements durent assez bien. Car on peu pas demandé à un tee shirt à 4 euro de tenir 10 ans. Mais il y a un hic, leurs vendeuses pas toujours avec le sourire et en plus pour la deuxième fois j'ai eu un article compté en double alors que j'en avais acheté qu'un sur les deux compté parmis tous les habit acheté ses jours là. Trop tard pour le faire remboursé, je m'en suis aperçu quand je suis rentré à la maison et donc peu pas y aller me faire remboursé, au vue que je ne peu pas prouvé se que j'ai pris, il me croiront pas que j'avais que dix articles et qu'il m'en on compté 11 donc un article compté double. C'est sur que quitte à faire attendre la queue derrière je vérifierais tout sur place maintenant.

14. Dezember 2023

I modstrid med købeloven

Butikken havde en type sweaters i forskellige farver liggende på et bord i butikken. På prisskiltet stod der 159,- kr. Der lå ingen andre varer på bordet end den type sweaters. Da jeg skulle betale lød prisen på 199,- kr. Jeg klagede over prisen, men ekspedienten og den daglige leder valgte blot at fjerne prisskiltet, hvor der stod 159,-. Jeg gjorde opmærksom på at det var butikkens fejl at den forkerte pris åbenbart var på skiltet og at de burde sælge mig sweateren til den pris, der havde været på skiltet. Det ville de ikke imødekomme, hvilket jeg tror er i modstrid med købeloven. Det var i hvert fald dårlig kundeservice.

28. Oktober 2023

New Yourker Hallarna Halmstad

Mitt omdöme gäller butiken i Halmstad (Hallarna), Sverige. Butiken är ren och fräsch, stort utbud, bra priser och oerhört trevlig hjälpsam personal.
Jag som är 50 + älskar även klädstilen och hittar Alltid alldeles för mycket att köpa 😅 guldstjärnor till er som arbetar där 🥇

22. Juni 2023

Rien a dire !

Un très bon magasin, les prix sont très très attirant, et le vendeur très professionnel et compréhensif lors de nos achats. En plus de cela les vêtements sont très coloré ce qui change d’habitude et de la mode de maintenant avec des vêtements plus sombres.

21. Juni 2023

Top!

Magasin malgré le manque de vêtements pour hommes mais les vêtements c’est une grande qualité en effet les jeans des pulls des souhaites par leur toucher te sentir qu’il y’a beaucoup de travail
Les vendeurs ont été très compréhensif et professionnelle et ont été de bons conseils

16. Juni 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jag köpte en blus till min fru och jag…

Jag köpte en blus till min fru och jag märkte inte att några knappar saknades.
När jag ville byta den så var den inte i samma storlek, då gav de mig en annan storlek och sa att jag kunde byta den under veckan då de öppnade paketen på lagret och skrev bytet på den gamla fakturan för det gjorde de inte ge mig en ny. Nu när jag kom för att byta den igen finns det ingen storlek som passar och så jag ville ha tillbaka mina pengar. Sedan kom problemet att kontot inte var i sin ordning, att jag inte fick ett nytt konto och att de inte kunde återbetala mina pengar.
Jag kastade tillbaka blusen jag betalat för och sa att det inte handlar om pengar utan om förtroende mellan säljaren och mig som köpare och att de ska behålla den så att de kan lura någon annan.
New Yorker Skärholmen
Mvh Nenad Filipovic

28. Mai 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har köpt ett par tights där en lång…

Har köpt ett par tights där en lång tråd har gått upp i sidan efter en gångs användande. Jag var i butik för ett reklamera dem, men det fick jag inte. Det måste tydligen vara ett hål i dem för att det ska ses som ett fel enligt tjejen i butiken i Halmstad. Sömmen går vidare upp. Jag blir heller inte erbjuden byte till en hel vara. En söm ska väl inte gå upp längst hela benet efter en gångs användning? Sömmar som går upp kommer i slutändan att skapa hål. Jag blev också tillsagd att man får tänka på kvaliteten. Som att säga att ni ej har god kvalitet. Dåligt bemötande och dålig förståelse. Jag var i butik i Halmstad på Hallarna.

10. Mai 2023
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

New Yorker i Stavanger, Norge.

New Yorker på Arkaden i Stavanger, Norge.

Her er det klær for alle og enhvers smak, stort sett bra kvalitet, og stort sett veldig bra priser.

Det som gjør at eg ikkje gir fullt opp med stjerner er for det første at det er forvirrande og tåpelig at de norske butikkene i kjeden ikkje har egne nettsider, spesielt forvirrande hvis en skal prøva å finna kundetilbud og lignande, eg gav opp på det der til slutt, for ungdommen i kassen gadd heller ikkje hjelpa meg å finna ut av det, han visste ikkje noko om nokosomhelst sa han, og det er ærlig nok det-men skal en ikkje kunne forvente at han hadde gjort et forsøk på å finna svaret på det kunden lurte på, og som han allerede burde visst siden han jobba der? Jau, det syns eg at me skal kunne forvente.

Ellers drar det også ned at med unntak av et par 'dedikerte sjeler' som er både vennlige og behjelpelige med kundene på New Yorker i Stavanger, så er resten av betjeningen altfor tydelige på at de bare venter på at arbeidsdagen skal være over.
Det er litt for mange der som springer og gjemmer seg om de lukter at en kunde kan trenge litt hjelp, eller at noko anna må gjøres. Men all ære til dei 2 personane som er behjelpelige og smilande, det er disse to som gjør at eg fremdeles er kunde der.
For det hjelper ikkje om klærne er aldri så rimelige og bra hvis du blir gitt følelsen av at du omtrent plager personalet bare ved at de må gjøre jobben med å ta betalt for noen plagg-hver eneste gang du er der.

Hvis dette hadde bedret seg så hadde nok dette vært en av favorittklesbutikkene mine.

Ps: Anmeldelsen min gjelder for alle gangene eg har vært der, ikkje kun for den datoen eg skreiv inn her.

1. März 2023

Newyorker Hillerød

Newyorker Hillerød. Utrolig dårlig service. Min datter havde fået julegaver fra Newyorker Hillerød, men kunne ikke bytte dem, da der ikke var julebyttemærke på. Her stod jeg med datteren, der ikke kunne bytte sin julegave. Det var utroligt skuffende og det var en ubehøvlet måde at få det at vide på. Hun siger: altså der er kun 14 dage bytteret og I har ikke julebyttemærke på. Vi fortæller, at ved køb af gaverne, blev der understreget at de var til julegaver.
Ekspedienten slutter af med at sige, at vi kunne jo prøve at sælge tøjet!!
Dårlig service!! 0 stjerner

29. Dezember 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Snyder kunderne og blæser på købeloven!

Snyder kunderne og blæser på købeloven!

Min datter skulle idag bytte en gave i Kolding storcenter afdeling. Vi bliver betjent af en lettere irriteret dame, der kun kan engelsk. Gaven som vi har kvittering på har kostet 89 kr- hvilket der er betalt for varen. Vi får at vide at hun kan finde noget for 49 kr. Da jeg spørger til prisen på kvitteringen får jeg at vide at den er sat ned i mellemtiden. Siger til dem at det må de ikke, men det er new yorkers regler forklarer de så. Min datter kan ikke finde noget, så vi beder om et tilgodebevis- men det kan vi heller ikke få da de ikke har flere. Hvad f.... er det for en måde at snyde sine kunder på? Stod med en pænt skuffet pige, der bare var tvungen til at finde noget hun egentligt ikke gad have.

Har tit handlet i de forskellige afdelinger- men det er godt nok slut nu!

28. Dezember 2022
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Newyorker Sørlandssenteret

Vil bare først å fremst si at denne butikken er ekstremt rotete.. Det er alt for mye klær på alt for liten plass. Jeg liker utvalget og at det er rimelige priser. Handlet litt til meg selv, men på herre avd så var det lite utvalg i str L-XL håper dere kan få mer av det.

19. Dezember 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr