New Wear Bewertungen 1.366

TrustScore 5 von 5

4,8

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Efter mycket strul med att få paket, som kom i dag 14 dec. Har detta paket hamnat hos en kille ca 60 mil söder ut från mig och jag fick hans paket. Detta strul berodde på Schenker. Klänningarna som j... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har købt flere gange og været meget tilfreds. Altid venlige samtaler, hvis tøjet skulle bytte, og ingen problemer med at få pengene igen. Ærgerligt i lukker, i bliver savnet. Mvh Nette

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har købt utallige kjoler hos New Wear men kæmpe suc cess. Nogle skulle desværre returneres, men pengene kom retur mega hurtigt. Ærgerligt at New Weat lukker

Unternehmensdetails

1. Geschäft für Modeaccessoires
  2. Bekleidungsgeschäft
  3. Fachgeschäft für Damenmode
  4. Juweliergeschäft
  5. Bekleidungsgeschäft für Übergrößen
  6. Damenmodengeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Lækkert modetøj til kvinder i alle aldre fra str. 36-54. Vi er danskejet og placeret på Djursland i Jylland. Webshop med alt fra smukke kjoler til smarte accessoires til små og store damer. Billig fragt og hurtig levering.

Kontaktinformationen

2 Sterne
1 Stern

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tøjet svare til forventning og hurtig…

Tøjet svare til forventning og hurtig levering

22. Dezember 2022

Hej Birte

1000 Tak for din søde anmeldelse og de 5 stjerner - den er vi super glad for.
Hold fortsat godt øje på Facebook - Instagram og ikke mindst vores nyhedsbrev som udkommer på mail. Inden længe vil der komme ny info om hvad vi finder på.

Du ønskes en dejlig jul og et godt nytår.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super…… øv at man ikke kan handle hos…

Super…… øv at man ikke kan handle hos New Wear 🤷‍♀️, jeg har været SÅ tilfreds med jeres produkter 👌, der er gode priser, hvor alle kan være med, mega god kvalitet og sidst nogle fede stoffer tøjet bliver syet i, SÅ igen MEGA…… øv at butikken lukker.
Min sidste kjole SÅ fin og passer på en prik. SUPER levering så det bliver en god jul 😂😂👍.

Glædelig jul og god fremtid 🫶🎄☃️⭐️🎅🏻 MVH. Helle

19. Dezember 2022

Hej Helle

1000 Tak for din søde anmeldelse og de 5 stjerner - den er vi super glad for.

Du ønskes en dejlig jul og et godt nytår.

Trygt sted at nethandle.

23. November 2022

Hej Kirsten

1000 Tak for din søde anmeldelse og de 5 stjerner - den er vi super glad for.

Glædelig jul og godt nytår til dig og dine.

Super netbutik

Dejlig butik med lækre varer og top god service. Er aldrig blevet skuffet.
New Wear vil blive savnet.

15. Dezember 2022

Hej Malene

1000 Tak for din søde anmeldelse og de 5 stjerner - den er vi super glad for.

Glædelig jul og godt nytår til dig og dine.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Efter mycket strul med att få paket

Klänningarna som jag nu har fått är jag mycket nöjd med. Passformen är perfekt och kvaliten är perfekt.

13. Dezember 2022

Hej Siv

1000 Tak for din søde anmeldelse og de 5 stjerner - den er vi super glad for.

Du ønskes en dejlig aften.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har købt flere gange og været meget…

Har købt flere gange og været meget tilfreds.
Ærgerligt i lukker, i bliver savnet.
Mvh Nette

31. Oktober 2022

Hej Nette

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering og flotte kjoler

Hurtig levering og flotte kjoler - glædelig jul til jer 🎅🏻🎄🤶🏻

30. November 2022

Hej Ulla

1000 Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner - den er vi super glad for.
Hold godt øje på Facebook - Instagram og ikke mindst vores nyhedsbrev som udkommer på mail -Her kan du følge med i hvad vi fremadrettet finder på.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Som altid er det kvalitetstøj til gode…

Som altid er det kvalitetstøj til gode priser. Jeg har gennem årene købt rigtig, rigtig meget hos Newwear. Jeg er så ked af I lukker butikken.

20. November 2022

Hej Anne Jette

1000 Tak for din søde anmeldelse og de 5 stjerner - den er vi super glad for.
Mon ikke vi snart finder på noget nyt - så hold fortsat godt øje på Facebook - Instagram og ikke mindst vores nyhedsbrev som udkommer på mail.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har købt utallige kjoler hos New Wear…

30. November 2022

Hej Torm

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har handlet meget ved New wear

Jeg har handlet meget ved New wear, og har været fuldt ud tilfreds med alt, så kan varmt anbefale at handle der, og de er samtidig hurtige til at levere varerne. 😍👍🌹🌹

3. November 2022

Hej Egeberg

1000 Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner - den er vi super glad for.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Varen bliver altid hurtigt leveret og…

Varen bliver altid hurtigt leveret og der er ingen problemer når man sender noget retur

1. November 2022

Hej Susanne

Vi glæder os til at byde dig velkommen på shoppen en anden god gang.
Her finder du altid et univers af tøj, sko og accessories til kvinder fra str. Small til Plussize.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super lækker kjole i lækkert stof.

7. Oktober 2022

Kære Kunde

Vi glæder os til at byde dig velkommen på shoppen en anden god gang.
Her finder du et univers af tøj, sko og accessories til kvinder fra str. Small til Plussize.

Very good experience

Very good experience, i am so satisfied.

18. Oktober 2022

Hej Winnie

Altid super lækkert tøj

Altid super lækkert tøj, og hurtig levering.

3. Oktober 2022

Hej Lotte

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Er godt tilfreds I er bare gode

1. Oktober 2022

Hej Linda

Ha en dejlig dag.

Meget tilfreds kunde.

Har handlet hos Newwear i mange år efterhånden. De har super god service og hurtig levering. Når jeg en sjælden gange har returneret, har det aldrig givet problemer.

1. Oktober 2022

Kære Kunde

Ha en dejlig weekend.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fine varer og god service

12. September 2022

Hej Laila

Ha en dejlig weekend.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Så fint og hurtig levering

2. September 2022

Hej Ann-Marie

Hurtig ekspedition og levering 👍

1. September 2022

Hej Lene

Hurtig levering

Hurtig levering det er så dejligt

10. September 2022

Hej Lita

Ha en dejlig søndag.

Team New Wear

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr