Update - it took three attempts, but they have agreed to replace the mislaid consignment. I've bought from them a few times and usually while delivery is extremely slow, products are good. However... Mehr ansehen
Fragtfirma kom kun med 2 af 4 pakker, de havde vist forlagt dem. Plus de to der faktisk kom, ankom for tidligt i forhold til den ønskede aftenlevering. New Nordic Home refunderede den ekstra frag... Mehr ansehen
Bestilte julegave først i dec, fik hurtigt en ordrebekræftelse på at den ville blive pakket hurtigst muligt. Hørte så ikke fra dem længe. Prøvede at ringe. Forgæves. Prøvede at skrive. Forgæves igen.... Mehr ansehen
Plantagevej 14, 3460, Birkerød , Dänemark
- info@newnordichome.dk
- newnordichome.dk
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Slow, but get there eventually,
I've bought from them a few times and usually while delivery is extremely slow, products are good. However, my last order was not delivered and despite neither New Nordic (Canada) nor the courier being able to provide proof of delivery, they refuse to do anything (or even apologise). Obviously I shan't buy from them again
Det absolut bedste eksempel på en…
Det absolut bedste eksempel på en dårlig kundeserviceoplevelse.
Jeg bestiller den 13/10/2024 et sofabord. Der står intet om at det er en forudbestilling. Da jeg kun får en bekræftelse og intet hører sender jeg en mail til kundeservice.
De oplyser det er en forudbestilling og den forventes på lager slut december 2024/start januar 2025.
Jeg skriver så til kundeservice igen den 26/11/2024 at jeg kan se på hjemmesiden at sofabordet er på lager til februar?
Hmm, spøjst. Dette er jeg ikke blevet informeret om at den er rykket leveringsdatoen. Jeg sender en ny mail og sjovt nok får jeg en mail omkring at leveringen er rykket.
Okay, lidt uheldigt at de ikke lige informere kunden om dette, men skidt pyt.
Jeg ser så, at der pludseligt står Maj 2025 på hjemmesiden og bliver ret forbavset. IGEN ingen kommunikation til kunden. Men der har sjovt nok været tid til at opdatere det på hjemmesiden 😉
Jeg skriver igen og får en bekræftelse på leveringen er skubbet igen.
Herefter går det helt ned af bakke.
Jeg sender utallige mails gennem marts og april uden at få svar - hjemmesiden eksisterer pludseligt ikke.
Til sidst får jeg svar om at de har lukket for salg og de annullere min ordre.
Jeg venter dog stadig spændt på en bekræftelse på at den er annulleret og det er nu 3 uger siden de sidste svarede.
Det er helt til grin.
Hel forfærdelig kundeservice og…
Hel forfærdelig kundeservice og ligeledes firma. Jeg bestiller et sofabord sæt, og hurtigt kommer der store bobler i træ bordpladen. Jeg kontakter firmaet og får mulighed for at få tilsendt et nyt (går halvanden uge inden vi får arrangeret dette fordi firmaet svarer hver tredje dag, kun om aftenen).
Fra første henvendelse til nu to måneder efter, har jeg stadig ikke fået bordet men til gengæld har jeg fået tilsendt - hold nu fast - 3 borde af 3 omgange som har været de forkerte. Imponerende man kan sende forkert 3 gange. NewNordic tager intet ansvar og lægger konstant skylden over på leverandør, som om at det rager mig som kunde. Man skal konstant rykke dem for svar og handling, og jeg har flere gange bare ville have mine penge retur og varer afhentet, men det kan jeg så ikke fordi et nyt bord var på vej til mig (det forkerte bord igen🤣).
Ekstremt skidt firma, skidt kundeservice, skidt produkt, skidt svartider, skidt kundehåndtering. Vær fornuftige og brug jeres penge andetsteds.
Ikke eksisterende kundeservice!
Ikke eksisterende kundeservice!
Jeg bestilte et sofabordsæt og en stænkplade, hvor jeg efter bestilling fik at vide, at sofabordet var 2. Sortering så den valgte jeg at annullere. Jeg modtager så stænkpladen efter en lang leveringstid og det viser sig desværre at være defekt. Jeg sender en mail og efter meget lang tid får jeg at vide, at der bliver sendt en ny til mig "på mandag" og der er nu gået 2 uger yderligere og jeg venter fortsat på varen og/eller svar fra kundeservice!
Jeg har sendt 3 mails men intet svar fået. Det er simpelthen ikke i orden...
Jeg har været fuldt ud tilfreds
Jeg har været fuldt ud tilfreds med at handle hos New Nordic Home - både ifht kundeservice og min bestilling.
Jeg bestilte et vitrineskab, som havde en længere leveringstid - men dette vidste jeg på forhånd.
Derudover har jeg været i skriftlig dialog med kundeservice et par gange undervejs - venlige, informative og hurtige svar.
Møblet er super flot håndværk, og det var pakket sikkert og forsvarligt ind da vi modtog det.
Den eneste grund til at jeg ikke giver fem stjerner, er at den blev yderligere 14 dage forsinket - men dette var fra leverandørens side, og jo egentlig ikke noget New Nordic Home var herre over.
Jeg kunne dog godt have tænkt mig, at være blevet informeret om dette, inden jeg selv rettede henvendelse.
Men en klar anbefaling herfra👌👍
ALDRIG KØB NOGET HER!!!!!
ALDRIG KØB NOGET HER!!!!!!
Det er elendig kundeservice - de er slet ikke til at få fat på! Jeg har ventet 8-9 måneder på et sofabord og de bliver ved med at udsætte leveringen eller undgå at svare mig!!
Virkelig hold jer langt, langt væk
Ingen svar på mails.
Jeg modtog i marts 2024 et sofabord.
Efter flere forsøg og forsvundne mails lykkedes det mig endelig at få kontakt til firmaet, for at lave en reklamation på sofabordet tilbage i september. Jeg fik fortalt tilbage i oktober, at jeg kunne få 20% af ordrebeløbet retur ellers kunne jeg vente på en ny bordplade, da bordet var i restordre. Det var meningen jeg skulle modtage denne i januar, men har intet modtaget og har forgæves sendt 2 mails ang. forsendelse af bordpladen uden svar.
Det er 2. Gang nu, at jeg har problemer med dette firma og vil fraråde alle at handle herfra.
Dårlig stil!
Jeg troede, jeg købte et sofabord og en lampeskærm, da jeg lagde begge dele i min kurv og ordren straks gik igennem, MEN jeg modtog kun min lampeskærm uden nærmere forklaring. Jeg modtog desuden ALDRIG en ordrebekræftelse. Der blev kun trukket penge for min lampeskærm, men det er sgu dårlig stil at undlade at informere om ændring i ordren. Opdater dog jeres hjemmeside!!
Lampe ikke leveret
Jeg bestilte en lampe 18/1 - leveringstid få dage - men jeg har intet hørt! Jeg skulle kunne spore pakken på GLS - men de har ikke modtaget pakken endnu!
Til gengæld har jeg fået 2 mails, hvor jeg bliver bedt om at rate min købsoplevelse. Man kunne ikke klikke på 0 stjerner!!!

Antwort von New Nordic Home
Gode tilbud på fine produkter og fin…
Gode tilbud på fine produkter og fin kundeservice 😊
Hurtigt levering og god kommunikation…
Hurtigt levering og god kommunikation ifm ændring af ordre.
Jeg købt tilbage i november et sofa…
Jeg købt tilbage i november et sofa marmor bord, som desværre var gået i stykker da jeg modtog det. Det er hvad der kan ske. Jeg kontakter new nordic home, som svare at jeg skal sende billeder og det gør jeg. Siden har jeg ikke hørt noget eller modtaget pengene for bordet. Har skrevet til dem flere gange nu uden svar.
Manglende levering
Jeg har bestilt et buet spejl d. 4/12-24.
Levering skulle ske omtrent d. 30/12-24, men blev ændret til d. 2/1-24. Jeg har endnu ikke hørt fra jer hvad angår leveringen og jeg har ikke mulighed for at kontakte jer.
Jeg ønsker svar på hvornår jeg kan forvente levering og om jeg bør bestille spejlet et andet sted.
Super hurtig og fejlfri levering
Super hurtig og fejlfri levering
Jeg har handlet der flere gange. Altid kort leveringstid og jeg får altid de rigtige vare som er af god kvalitet.
Skuffende oplevelse med New Nordic Home – Manglende kommunikation og ingen levering
Jeg er dybt skuffet over min oplevelse med New Nordic Home. Jeg bestilte en plaid den 19. december, og på Deres hjemmeside stod der, at den ville blive leveret indenfor 1-4 dage. Jeg står nu uden julegave til min datter – og uden ordentlig kommunikation fra Deres side. Jeg har ikke fået nogen opdatering på min ordre, trods at jeg skrev, at jeg havde brug for den til jul. Deres kundeservice svarer ikke på telefonopkald og henviser til e-mail, som først blev besvaret efter mange forsøg den 23. descember. Her blev jeg informeret om, at det var en forudbestilling med levering i Februar, hvilket slet ikke fremgik af Deres hjemmeside, hvor der på varen står levering 1-4 dage. Jeg er meget skuffet over den manglende service og den uacceptable håndtering af kunder. En simpel oplysning om forudbestilling kunne have sparet mig for meget frustration og muligheden for at købe varen et andet sted. Jeg kan ikke anbefale Dem.
God kundeservice hurtig levering
Jeg bestilte et sofabord den 3/12, og modtog det allerede den 14/12 påtrods af der var 15-25 dages levering! Virkelig god service og hurtig tilbagemelding på mail. :-)
Alt for sen ordrebekræftelse, vare bestilt andet sted i mellemtiden!
Jeg bestilte en stor teracotta gulvvase den 25. eller 26.11. Modtog ingen ordrebekræftelse eller svar. Kunne ikke kontakte dem pr. tlf.
Da gulvvasen skulle bruges som en bryllupsgave, bestilte jeg krukken hos et andet firma. Denne ordre blev bekræftet straks og blev leveret et par dage efter.
Så i dag den 4. December kl 10.34 modtager jeg så mere end en uge senere både ordrebekræftelse og leveringsinfo. Jeg har IKKE brug for to gulvvase og skrev straks tilbage til New Nordic Home, at de skulle stoppe leverancen. Jeg kan med så lang reaktionstid ikke være ansvarlig for at levere en meget stor og tung krukke tilbage til leverandøren. En meget ærgerlig proces. Ser frem til en tilbagemelding snarest. Venlig hilsen
Bestilte en puf og en opvaskemiddel
Bestilte en puf og en opvaskemiddel. Fik tilsendt puf, men ikke opvaskemiddel. Kontaktede New Nordic og pengene blev sendt retur for opvaskemiddel. Ville dog hellere have haft tilsendt opvaskemiddel, hvilket New Nordic blev gjort opmærksom på - hørte dog ikke fra dem igen.
Trukket penge for varer der ikke er afsendt
Bestilte nogle varer den 26. oktober. Modtager ordrebekræftelse, men hører ellers intet. Den 14. november bliver pengene for varerne trukket, men har intet hørt om levering. Har nu skrevet flere gange på mail, på Instagram og ringet på et nummer, de har oplyst på hjemmesiden, men som slet ikke kan ringes op.
Det er ifølge Forbrugerombudsmanden ulovligt at trække penge for et køb inden varen er afsendt. Og så er det ualmindelig dårlig kundeservice at ignorere henvendelser, selvom der på hjemmesiden står, at man får svar inden for 48 timer.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.