Nordjysk Beslag Shop Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering af korrekt vare, og så endda lige op til Påske, og det skyldes kun hurtig afsendelse fra Nordjysk Beslag Shop. Og det er allerede 5 stjerner værd. Og så fik jeg ekspansionsbolte i virk... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har flere gange haft bestilt skruer fra nettoskruer.dk Gode priser, hurtigt levering. Kun én gang har der været en reklamation, dette var dog blot en plukfejl fra deres side, hvilket der hurti... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bestilte varen i starten af juleferien. Netto skruer gjorde på deres hjemmeside opmærksom på at varen først ville blive afsendt d. 5/1/26 Jeg modtog varen d. 7/1 De holder hvad de lover 👍🏾 Let... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har handlet flere gange og vil gøre det igen, når behov opstår. Altid hurtig levering. Denne gang bestilt søndag, pakket mandag og leveret til Pakkeshop tirsdag formiddag, hurtigere kan det vist ikke... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Werkzeuggeschäft
  2. Baustoffmarkt
  3. Baufachhandel
  4. Heimwerkerfachhandel
  5. Schraubenhandel
  6. Werkzeuggroßhandel

Vom Unternehmen geschrieben

Nordjysk Beslag Shop er Nordjysk Beslags webshop med et stort udvalg af værktøj og tilbehør som skruer, søm, beslag, bolte og stænger i alverdens former og størrelser. At finde den helt rigtige skrue kan sommetider være en udfordring, når man ikke er lægmand - men tag et kig i vores store skrueguide, hvor du finder al den information, du skal bruge.

Hervorragend

Bewertung abgeben

Hurtig og præsis levering

29. September 2023

Hej Leif.
Vi takker for anmeldelsen og de 5 fine stjerner!
Det er altid fantastisk med flere glade og tilfredse kunder.
Venlig hilsen Nettoskruer teamet.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Manglende besked

Jeg bestilte en pakke skruer, som jeg selv ville hente. Men jeg fik ikke besked om, at den var klar til afhentning. Jeg tog chancen, da jeg var i området, og den lå på hylden til mig.

29. September 2023

Hej Frank.

Vi beklager meget at du ikke har modtaget beskeden. Jeg kan se i vores system at mailen blev sendt om fredagen kl. 10:59, da vi havde pakket din ordre og lagt den klar til afhentning. Har du tjekket at den ikke er endt i dit spam filter, hvilket jo desværre til tider sker? Eller at din mail er korrekt indtastet ved ordren? Du skal være hjerteligt velkommen til at kontakte vores kundeservice for at sikre at din mail står korrekt.

Men vi er om ikke andet glade for at du fik dine varer i sidste ende, og vi håber du er glad for dit køb.

Venlig hilsen Nettoskruer teamet.

Hurtig levering alt ok

Men og hurtig at bestille hos jer

28. September 2023

Hej Bibbe.
Mange tak for anmeldelsen og de 5 flotte stjerner! Dem sætter vi virkelig pris på. Vi er glade for at høre at du har haft en god oplevelse ved os, da tilfredse kunder er noget af det bedste vi ved!
Mange hilsner Nettoskruer teamet.

Hurtig levering alt ok

31. August 2023

Antwort von Nordjysk Beslag Shop

Hej Keld. Alt som det skulle være, det er dejligt du tager dig tid til at anmelde vores webshop. Tak for de 5 flotte stjerner. Vi glæder os til at handle med dig igen. Mange hilsner Nettoskruer teamet.

Fungerer fint

Fungerer fint - kan anbefales…

29. August 2023

Antwort von Nordjysk Beslag Shop

Hej Ivan. Kort og præcist - tak for at du tog tid til at anmelde vores webshop. Med fuld række af stjerner - det er vi stolte af. Vi glæder os til at handle med dig igen. Mange hilsner Nettoskruer teamet.

Antwort von Nordjysk Beslag Shop

Hej Jan. Alle ordrer er vigtige for os - så vores lager personale står klar til at tage sig af alle indkomne ordre med det samme. Mange tak for de 5 fine stjerner. Vi glæder os til at handle med dig igen. Mange hilsner Nettoskruer teamet.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering og goe priser

Hurtig levering og goe priser. Stor anbefaling

31. August 2023

Antwort von Nordjysk Beslag Shop

Hej Kim. 5 stjerner - dem skal du have stor tak for. Igen skal vi huske at rette en stor tak til GLS for deres kvikke udbringning. Vi glæder os til at handle med dig igen. Mange hilsner Nettoskruer teamet.

Perfekt

Super oplevelse, var lidt i tvivl om den vare jeg skulle købe, ringede og fik god vejledning, prisen var god, og varen kom dagen efter, så fuldstændig perfekt.

30. August 2023

Antwort von Nordjysk Beslag Shop

Hej Ole. Det var en flot anmeldelse med 5 stjerner. Vi er meget stolte af vores webshop, derfor er sådan en anmeldelse et dejligt klap på skulderen. Mange tak skal du have. Vi glæder os til at handle med dig igen. Mange hilsner Nettoskruer teamet.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Hurtig forsendelse og flot udvalg

Hurtig forsendelse og flot udvalg. Ok priser på galvaniserede boltvarer. Jeg kunne godt tænke mig at der var muligheden for at købe hele ubrudte kasser af fx møtrikker og skiver. Indpakning kunne godt være mere robust.

30. August 2023

Antwort von Nordjysk Beslag Shop

Hej Peter. Tak for de fine stjerner, de er super. Tak for dit input til at blive endnu bedre. Vi tager snakken med vores lager. Vi glæder os til at handle med dig igen. Mange hilsner Nettoskruer teamet.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Gode priser og hurtig levering

Gode priser og hurtig levering. Top point herfra

28. August 2023

Antwort von Nordjysk Beslag Shop

Hej Kim. Du skal mange tak for de top point du giver os. Det ser ud til at også denne ordre er gået lige efter bogen. Mange hilsner Nettoskruer teamet.

Gode priser

Gode priser, hurtig levering og god kundeservice. :)

28. August 2023

Antwort von Nordjysk Beslag Shop

Hej Andreas. 3 x ros og 5 x stjerner - mange tak for det hele. Vi er stolte af sådan en flot anmeldelse. Vi glæder os til at handle med dig igen. Mange hilsner Nettoskruer teamet.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

God oplevelse, et lille bitte minus

God oplevelse. Eneste minus var, at man ikke kunne se på track and trace hvad pakken vejede 😅

31. Juli 2023

Antwort von Nordjysk Beslag Shop

Hej Jens. Tak for at du tog tid til at anmelde vores webshop. 4 stjerner - det kunne næsten ikke være bedre. Go ide mht track - vi skal se om det er noget der er muligt at tilføje. Vi glæder os til at handle med dig igen. Mange hilsner Nettoskruer teamet.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Helt igennem fantastisk service fra…

Helt igennem fantastisk service fra Jesper! 5 KÆMPE stjerner herfra

9. August 2023

Antwort von Nordjysk Beslag Shop

Hej Valentin. Jesper har fået helt røde kinder af al den ros. Mange tak for din flotte anmeldelse og meget positive udtalelse. Den er vi stolte af. Vi glæder os til at handle med dig igen. Mange hilsner Nettoskruer teamet.

5 Stjerner herfra

5 Stjerner herfra. Super hurtigt og effektivt og varen i fin stand.

31. Juli 2023

Antwort von Nordjysk Beslag Shop

Hej Gil. 5 stjerner og en super anmeldelse, det er vi meget stolte af. Mange tak for at du tog tid til at anmelde vores webshop. Vi glæder os til at handle med dig igen. Mange hilsner Nettoskruer teamet.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fine priser, hurtig levering, lette at få fat på og villige til at hjælpe med at ændre en ordrer før den blev sendt

27. Juli 2023

Antwort von Nordjysk Beslag Shop

Hej Emil. Sikke en flot anmeldelse - den skal du have mange tak for. Alle roserne er givet videre i huset - hvilket giver smil på læben. Vi glæder os til at handle med dig igen. Mange hilsner Nettoskruer teamet.

Antwort von Nordjysk Beslag Shop

Hej Kim. Tak for at du tog tid til at anmelde vores webshop. Det er en super go anmeldelse - som vi er meget glade for. Vi glæder os til at handle med dig igen. Mange hilsner Nettoskruer teamet.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service og hurtig levering

26. Juli 2023

Antwort von Nordjysk Beslag Shop

Hej Lasse. Tak for de fem fine stjerner - dem er vi stolte af. Vi glæder os til at handle med dig igen. Mange hilsner Nettoskruer teamet.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I highly recommend the place

I highly recommend the place. Very good customer service. 👍⭐⭐⭐⭐⭐🙂

21. Juni 2023

Antwort von Nordjysk Beslag Shop

Hello Ivan. Thank you very much for your recommendation. It means a lot to us. We look forward to doing more business with you. Kind regards from all of Nettoskruer.

Professional og hurtig

Professional og hurtig. Ingen problemer. Jeg anbefaler nettoskruer.dk

27. Juni 2023

Antwort von Nordjysk Beslag Shop

Hej Marcin. Mange tak for din anbefaling og de 5 flotte stjerner. Den hurtige levering skyldes : vores lagerpersonale, GLS og det at vi har varen fysisk på lager og ikke bare oprettet. Vi glæder os til at handle med dig igen. Mange hilsner Nettoskruer teamet.

Super

Hurtig levering, ingen bøvl med betaling og prima varer.

2. Juli 2023

Antwort von Nordjysk Beslag Shop

Hej Carl. Det var en flot anmeldelse, mange tak skal du have. Det var dejligt at alt forløb som det skulle. Vi glæder os til at handle med dig igen. Mange hilsner Nettoskruer teamet.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr