Nordjysk Beslag Shop Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering af korrekt vare, og så endda lige op til Påske, og det skyldes kun hurtig afsendelse fra Nordjysk Beslag Shop. Og det er allerede 5 stjerner værd. Og så fik jeg ekspansionsbolte i virk... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har flere gange haft bestilt skruer fra nettoskruer.dk Gode priser, hurtigt levering. Kun én gang har der været en reklamation, dette var dog blot en plukfejl fra deres side, hvilket der hurti... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bestilte varen i starten af juleferien. Netto skruer gjorde på deres hjemmeside opmærksom på at varen først ville blive afsendt d. 5/1/26 Jeg modtog varen d. 7/1 De holder hvad de lover 👍🏾 Let... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har handlet flere gange og vil gøre det igen, når behov opstår. Altid hurtig levering. Denne gang bestilt søndag, pakket mandag og leveret til Pakkeshop tirsdag formiddag, hurtigere kan det vist ikke... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Werkzeuggeschäft
  2. Baustoffmarkt
  3. Baufachhandel
  4. Heimwerkerfachhandel
  5. Schraubenhandel
  6. Werkzeuggroßhandel

Vom Unternehmen geschrieben

Nordjysk Beslag Shop er Nordjysk Beslags webshop med et stort udvalg af værktøj og tilbehør som skruer, søm, beslag, bolte og stænger i alverdens former og størrelser. At finde den helt rigtige skrue kan sommetider være en udfordring, når man ikke er lægmand - men tag et kig i vores store skrueguide, hvor du finder al den information, du skal bruge.

Hervorragend

Alle Bewertungen

46 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Hej Max,
Vi takker for den flotte anmeldelse og de 4 stjerner!
Det er dejligt at høre at vi har kunne hjælpe dig med din forespørgsel.

Alt i orden

Tak for hurtig levering og helt i orden varer

Hej Rie,
Selv tak, det er noget af det vi er ret skarpe til ved Nettoskruer.dk hvis vi selv skal sige det!
Og vi siger mange tak for den flotte anmeldelse og de 5 fine stjerner.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering, har et fedt sortiment og rimelig gode priser.

Hej Mie,
Tak for den super flotte anmeldelse, den sætter vi stor pris på! Vi gør altid vores bedste for at kunne levere kvalitets produkter hurtigt, sikkert og til en god pris.

God info og kvalitet

God info og kvalitet, halter lidt med info om levering fra GLS

Antwort von Nordjysk Beslag Shop

Vi takker for den fine anmeldelse.
Og vi er selvfølgelige ærgerlige over at du har oplevet manglende info om levering fra GLS.
Det er jo desværre ikke noget vi kan gøre noget ved. Når GLS henter pakken her ved os kan vi jo kun have tillid til at de har styr på leveringen derfra.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Altid hurtige til at levere

Altid hurtige til at levere. De er også meget billige med deres skruer og rigtig god kvalitet. Jeg vil altid handle med dem hvis jeg mangler nogle skruer.

Hej Mike,
Vi siger tusind tak for den fantastiske anmeldelse og de 5 stjerner. Vores mål er altid at levere kvalitets produkter, hvad end det er skruer, bolte, værktøj eller så meget andet, hurtigt og til en god pris til alle vores kunder!

gode og billige produkter

gode og billige produkter - stort udvalg - super hurtig levering = win - win - win !!!
mvh. Hans Jørgen

Hej Hans Jørgen,
Vi takker og bukker mange gange for den super flotte anmeldelse! Vi er stolte over vores produktkatalog og de gode priser vi kan tilbyde, så det er altid dejligt at høre fra vores mange tilfredse kunder at tingene er som de skal være; Nemt, hurtigt, kvalitet og billigt!

Hurtig og effektiv

Hej Jens,
Tak for din anmeldelse, og de 5 flotte stjerner! Vi gør altid vores yderste for at kunne levere både kvalitets produkter og god service til alle vores kunder, så "hurtig og effektiv" er to nøgleord vi er glade for at blive associeret med!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

hurtig leverance med det jeg havde…

hurtig leverance med det jeg havde bestilt

Hej Finn,
Vi er glade for at vi har kunne levere hvad du stod og manglede hurtigt og problemfrit, og vi takker for den fine anmeldelse og de 5 stjerner.

Her handler jeg gerne

De rigtige produkter, til de rigtige priser

29. Januar 2024

Hej Brian,
Vi siger mange tak for de 5 stjerner og den korte og præcise anmeldelse! Du beskriver helt perfekt vores mål, nemlig at sælge de rigtige produkter til de rigtige priser!

Super hurtigt

Super hurtigt. Ikke sidste gang der bliver bestilt fra Netto skruer ! Glad tilfreds kunde her !

31. Januar 2024

Hej Simon,
Mange tak for den flotte anmeldelse!
Det er altid dejligt at høre fra endnu en glad og tilfreds kunde! Vi ser frem til at kunne hjælpe igen næste gang du står og mangler kvalitets værktøj, skruer eller lignende til gode priser!

De bedste anbefalinger herfra

Top service - gode priser og rigtig god kommunikation.

Jeg kan kun give Nettoskruer de bedste anbefalinger.

Jeg har handlet hos dem mange gange og den sidder i skabet hver gang.

27. Januar 2024

Hej Per,
Vi takker for den rosende anmeldelse og de fine stjerner!
Vi gør en indsats for at alle vores kunder er glade og tilfredse hver gang de handler ved os, og det er altid godt at høre at den indsats er mærkbar!
Vi glæder os til at kunne hjælpe dig igen næste gang du står og mangler kvalitets værktøj, skruer eller lignende.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service. Der var kosmetiske fejl på det produkt jeg havde købt. Det kunne naturligvis byttes, men var desværre i restordre hos leverandør.
Så fik jeg tilbudt en gedigen rabat, som jeg slog til på. Meget fleksibelt med hurtigt svar og behagelig korrespondance.

16. Januar 2024

Hej,
Vi takker og bukker for den fantastiske anmeldelse!
Der kan jo desværre selvfølgelig være defekter eller skønhedsfejl på produkter til tider, men når det sker er det vigtigt for os at yde en ordentlig service for kunden, da fejl og mangler af den natur selvfølgelig ikke skal gå ud over kunden!
Vi er glade for at vi har kunne bidrage til at gøre din lidt trælse situation til en god handel! Glade kunder gør os glade!

God pris

God pris, hurtig levering

Hej Henrik,
Tak for den rosende anmeldelse! Det er kort og præcist 2 af vores vigtigste mål ved enhver handel at levere hurtigt og til en god pris. Dertil bestræber vi også altid at levere god service og kvalitets produkter.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering og virker til at være…

Hurtig levering og virker til at være god kvalitet - det er absolut ikke sidste gang jeg handler der 👌👍

Hej Lars,
Tak for rosen og de 5 flotte stjerner, dem er vi glade for! Vi ser frem til at handle med dig igen, og vil bestræbe os på at levere samme høje kvalitet produkter og service hver gang!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fin hjemmeside og hurtig levering

Hej Jonna,
Tak for den fine anmeldelse, vi er glade for at du har været tilfreds med at handle ved os.

1. Klasses service og varer

Nettoskruer fik ved fejl sendt mig en forkert vare. En vare der var billigere en det som jeg troede det var. Nettoskruer rettede fejlen med det samme, og jeg fik det bestilte til den billigere vares pris. Det kalder jeg 1. Klasses service. Tak for det Nettoskruer.

10. Januar 2024

Hej Flemming,
Tak for den flotte anmeldelse! Vi er glade for at vi var i stand til at rette fejlen og yde den bedste mulige service.

Nemt og hurtigt.

Hej Martin,
Tak for den fine anmeldelse! Vi sætter pris på den og er glade for at du er tilfreds med dit køb og vores service.

Hurtigt og nemt

Hurtigt og nemt, varerne er næsten altid klar til afhentning dagen efter.

Ikke sidste gang jeg benytter mig af dem.

6. Dezember 2023

Hej Karsten,
Mange tak for den flotte anmeldelse!
Vi gør altid vores bedste for at ordre med lagervarer behandles samme dag, eller senest dagen efter hvis der er meget travlt eller tale om sene ordrer. Det er altid dejligt når vores indsats er mærkbar for kunderne :)

Meget fin service

Meget fin service. Jeg fik besked om at produktet ville komme i 2 pakker og i stedet for til pakkeshop. Ville blive leveret direkte til mig. Det var jeg glad for. Den ene pakke viste sig at være meget tung. Handler gerne her igen 😊

28. November 2023

Hej Charlotte,
Vi siger mange tak for den flotte anmeldelse og de 5 fine stjerner, det er altid dejligt med ros!
Vi forsøger altid at levere den bedst mulige service til vores kunder, så det er altid dejligt at høre tilbage fra vores kunder med hvad vi har gjort der gjorde dem glade for at handle ved os, så vi kan blive bedre og bedre.
Vi glæder os til at kunne hjælpe dig igen i fremtiden 😊
Venlig hilsen Nettoskruer teamet.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr