Nettofest.dk - Byens Festudlejer Bewertungen 89

TrustScore 4.5 von 5

4,7

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi bookede telt med gulv og opsætning/nedtagning, borde, polstrede stole (som man sad rigtig godt på) og slushice maskine til vores søns konfirmation den 2/5 2026. Teltet blev sat op den 29/4 og taget... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi havde en super god oplevelse med Nettofest.dk. Det var virkelig dejligt nemt at booke online, og vi fik hurtigt svar på vores spørgsmål 🤩🤩 Da teltet skulle sættes op, kom de til tiden og var... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Efter behagelig dialog med Nettofest valgte vi at leje deres nettofest komplet samt 5x10 telt med gulv inkl opsætning. Vi oplevede hurtige svar med spørgsmål, samt de ringer og følger op i god tid i... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi holdte børnefødselsdag med vores børn og venner, hvor vi lejede en popcorn maskine og en 3x10Liter slushice maskine over weekenden. Det var et kæmpe hit hos både børn og voksne. Det blev leveret ti... Mehr ansehen

1. Partyzubehörverleih

Vom Unternehmen geschrieben

Nettofest har siden 2016 beskæftiget sig med udlejning af borde, stole og service som pakkeløsninger. Det har fra start været vores mål, at udlejningen skal være simpel og billig. Vi forlanger ikke 2 kr for en gaffel, og 3 kroner for et vinglas, men vi udlejer alt hvad der skal bruges til en god fest ud i en samlet pakke. Vi har indrettet og pakket vores trailere så de er klar til fest. Det er blot at booke, og hente den. Det kalder vi for “Nettofest komplet” Vi udlejer også partytelte og gulve samt alt i fadøl og funfood maskiner. GOD FEST!

4,7

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Mange roser til Netto-fest

58 glade mennesker til min havefest i anledning af min 70-års fødselsdag. Vi havde valgt en pakkeløsning inkl. telt fra Netto-fest. Og det har vi ikke fortrudt. Alt fra bestilling til levering foregik meget professionelt. Netto-fest har levet 100% op til beskrivelsen på deres hjemmeside og priserne er meget fornuftige. Tak for en god oplevelse. Venlig hilsen fra Per i Karrebæksminde.

19. August 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Annullerer ordren efter to bekræftelser.

Jeg lavede en aftale med Nettofest om at leje deres slushice- og candyfloss-maskine og fik en mundtlig bekræftelse over telefonen d. 25/5 og en skriftlig bekræftelse søndag d. 28/5.

Efter to bekræftelser annullerer de alligevel ordren, da de havde valgt at leje candyfloss-maskinen ud til nogle andre kunder.

Jeg får valget mellem at tage en popkorn-maskine i stedet, eller nøjes med en slushice-maskine. Jeg vælger at nøjes med en slushice-maskine, men hører ikke fra dem i to dage og vælger derfor at annullere hele ordren, da det virker useriøst og usikkert om de også bare ender med at annullere slushice-maskinen i sidste øjeblik.

Kundeservice var uhøflige og fuldstændig ligeglade.

31. Mai 2023

Super koncept👍👍

Vi lejede en trailer til vores datters konfirmation. Alt fungerede perfekt, en helt igennem god oplevelse fra start til slut. Helt sikkert ikke sidste gang vi bruger Nettofest. Super god service, med levering og afhentning.😊

16. April 2023

Fedt koncept

Vi lejede en trailer til vores bryllupsfest sidste år.
Super nemt og fedt koncept. Klart anbefales.
Meget hjælpsom udlejerer Michael og Tina 👏👏

5. Mai 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Service og produkt i top

Trailer og det andet vi havde bestilt var klar til tiden og vi var selv med til at vælge tiden.
Alt var flot og meget pænt. Stod pakket så det var let at pakke sammen igen. Har lige fået fulde depositum og penge for retur varer. Venlig betjening.

27. April 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super god service helt heroppe i…

Super god service helt heroppe i Nordsjælland..
Flot telt og gulv, flotte og komfortable stole og flot service. Det var fantastisk at alt bare var i traileren og man kunne have det opbevaret der indtil det skulle bruges og efterfølgende og ikke fyldte op inden i huset. Tak til Nettofest for venlig og virkelig god service.

30. April 2023

Kan klart anbefales

Super tilfreds med mit fadølsanlæg vi lejede til fest! Hurtig levering og respons, professionel vejledning og pænt og velholdt udstyr. Personalet var venlige og gode til vejledning i brug ved levering.
Vi lejer helt sikkert her igen.

30. September 2022

Lejede “komplet pakketilbud”

Lejede “komplet pakketilbud” til 30 personer, varmeovne og fadølsanlæg med fustager. Alt fungerede perfekt og alt var rent og pænt. Måtte ændre lidt i ordren siden bestilling, men ikke noget problem. Michael og Tina udviser stor fleksibilitet og hjælpsomhed. Vi vil bruge Nettofest igen. Kan klart anbefales.

24. September 2022

Fungerede perfekt

Lejede telt, gulv og lyskæder. Super service ved leveringen og alt fungerede. Det blev afhentet som aftalt. Kan anbefales.

3. September 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi lejede et super mobilt fadøls anlæg…

Vi lejede et super mobilt fadøls anlæg plus slushice maskine til weekendens sommerfest ! Vi var sent ude STRES !! men den service vi fi, gjorde det meget nemmere for os ! God kommunikation, fantastisk priser og et godt råd med mix forhold får man også med !
Alt var til UG, det ikke sidste gang vi lejer vores udstyr hos Nettofest.dk
Eneste minus, vi har fra flere gæster hørt klager om tømmermænd dagen derpå - den ære må nettofest.dk være en del af :-)

22. August 2022

Super godt koncept

Super godt koncept , til prisen.
vi lejede 50 kvadratmeter telt med gulv til vores bryllupsfest i sommerhuset med alt hvad man skal bruge til 50 personer
Rigtig søde og hjælpsomme ansatte
Stor anbefaling herfra
Tusind tak Mikael og Tina

29. Juli 2022

Super god service!

Super god service! Nemme at kommunikerer med og de gør alt for at yde en god service, og så er de søde 😊! Jeg vil klart anbefale nettofest til alle jeg kender. Det fortjener de!

9. Juni 2022

Vi brugte Nettofest til…

Vi brugte Nettofest til nonfirmationsfest i haven.

Vi lejede telt, borde, stole og service. Et genialt gennemtænkt koncept, hvor der er tænkt på alt ned til mindste detalje. Det er meget smukt service, teltet er af god kvalitet og skønt med stole som man også sidder godt i. :)

Derudover var der god service og flexibilitet i forhold til aflevering af de lejet ting.

Jeg vil til hver en tid anbefale Nettofest.dk og bruge dem igen.

9. Juni 2022
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Gennemtænkt koncept og søde mennesker

Gennemtænkt koncept. Vi lejede 10x5 m telt og festtrailer til 50 personer. De havde været så søde at pakke teltet i traileren, så det var utrolig nemt at afhente.
Servicen er måske ikke det flotteste i verden og teltet er ikke af professionel karakter, men ligesom dem man selv køber. Men i forhold til prisen, som er utrolig lav, synes jeg man får meget mere end man nødvendigvis betaler for.
De er utrolig venlige, fleksible og man kan mærke de brænder for at hjælpe til med at man får en god fest.
Men, tingene skal også være rimelige og ikke alle mennesker er helt ærlige, så tjek tingene straks efter afhentning og giv besked, så opkræves man ikke betaling for evt. defekte ting man har modtaget ved en fejl...
Vil helt sikkert bruge dem igen!

4. Juni 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr