Ik heb 10 weken moeten wachten op bestelde camera's, uit eindelijk niet eens verzonden. Bij contact met de klantenservice alleen maar antwoorden in de stijl van "je kunt je bestelling verwac... Mehr ansehen
Foscam camera besteld. Bestelling kwam keurig binnen, moest hem alleen resetten daar de standaard instellingen niet overeen kwamen met wat nodig zou zijn. Camera draait sinds die tijd meer dan prima... Mehr ansehen
Camera voldoet aan alle eisen die wij eraan gesteld hadden. Echter...... de installatie is een hel. Ondanks de specificaties die gesteld worden aan je computersysteem, blijkt verderop in de insta... Mehr ansehen
Reden om bij deze shop te bestellen was dat ze de eerste en enige winkel waren die de 3cam versie uit voorraad konden leveren! Op vrijdag bestelt en zoals het hoort zaterdag in huis. (PostNL) Binnen... Mehr ansehen
Über Netcamshop
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Netcamshop.nl is dé specialist op het gebied van IP-camera-oplossingen en is onderdeel van KommaGo.Kontaktinformationen
Savannahweg 25c, 3542 AW, Utrecht, Niederlande
- 030 669 1224
- info@netcamshop.nl
- netcamshop.nl
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Prima service. Produkt voldoet optimaal.
De camera voldoet volledig aan onze wensen en klopt met zoals het op intetnet beschreven stond.
Duidelijke website, goede service en snelle levering
De webshop is overzichtelijk, de ondersteuning op product niveau uitstekend en de levering was volgens afspraak snel afgeleverd.
snelle reply en actie
Apparaat voldeed niet voor myn toepassing. Retourafhandeling snel en correct afgehandeld

Antwort von Netcamshop
Snelle levering voor een kwaliteitsproduct
Deze degelijke camera is vrij eenvoudig in te stellen. Mijn advies is wel om deze eerst goed in te stellen en dan pas ergens te monteren.
goede en overzichtelijke webshop
wifi. dlink babyphone gekocht, binnen 24 uur in huis, snelle service en goede prijs
service zoals je van een goede website. verwacht
Goede website snelle levering
Heb hier een Foscam IP camera voor binnen besteld. Helaas bleek er iets met de lens niet goed te zijn (gaf grijze waas bij nachtopname). Heb via de site heel gemakkelijk een formulier ingevuld met de reden waarom ik de camera wilde terugsturen. De volgende dag al instructies hoe dit te doen. Geen gezeur verder, alleen het geld moet nog teruggeboekt worden maar de 5 werkdagen zijn nu nog niet voorbij dus ook dit zal ongetwijfeld geen probleem zijn. Ik koop hier vast wel meer want een defect aan de camera daar kan de shop natuurlijk ook niets aan doen. Wat ze dus wel hebben gedaan is een goede aftersales ! Hulde.

Antwort von Netcamshop
Goede informatie, simpel bestellen en snel binnen!
Nav hun nieuwsbrief een Dlink Camera gekocht. De volgende dag keurig verpakt binnengekregen. Prima!
Snelle correcte levering
Duidelijke info op de site, met goede prijzen..
Snelle levering.
Correcte afhandeling..
Gewoon goed dus..!!
Snel geleverd, goed advies!
Ik zocht een goede camera voor onze VVE zodat we de entree van het appartementengebouw konden beveiligen. Na telefonisch advies een panasonic dome camera aangeschaft. Binnen 24 uur geleverd en zeer tevreden over de kwaliteit van het product.
Levering was snel, goed assortiment met duidelijke videobeelden van de producten en omschrijving.