Hold jer langt væk fra dette firma. De er totalt useriøse. Jeg har købt et enkelt produkt, som er fuldstændig virkningsløs. De lover 100% tilfredshedsgaranti, men for at få pengene tilbage, skal man f... Mehr ansehen
Hold jer langt væk fra dette koncept. Pengene trækkes hurtigt på kontoen,og så sker der ingenting. Når man henvender sig, får man et medfølende autosvar med forståelse for utålmodigheden. Men fakta er... Mehr ansehen
Min kone har bestilt noget på Nervena. Så kigger jeg på om jeg kan finde et cvr nummer eller telefonnummer. Men nej. Så ser jeg på alle de rare oplysninger på trustpilot. Det ser ikke godt ud. Re... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
CalmEar
Bestilte 2 x CalmEar 13/1-25 og betalte 45,00 kr for hurtig levering🤔men der stod der godt kunne gå 14 dage, fik dem så også først her den 4/2-25, men de kom...👏 så hav lidt tålmodighed før man hænger firmaet ud....eller ret jeres opslag, hvis I har fået leveret det senere👍
Klamt
Jeg ville ikke give jer -16 stjerner hvis jeg kunne. . I ville få -50 mindst. . For at være sød ville min mor bestille en psoriasis creme/spray til mig uden at jeg vidste det.
Hun betaler 389 kr for 2 stk !!!! Da de så ankommer giver hun mig dem og jeg tjekker online, jeg finder flere steder på nettet at man kan købe den creme til 37 kr pr stk, nogle steder 99 kr for 3 stk. dvs en kinesisk fremstillet creme som i tager sindssyg overpris for. . På jeres hjemmeside har cremen intet navn men den hedder “Houkea”. . I er meget smarte med jeres bedrag tricks af godtroende mennesker. At kræve 389 kr for 2 creme som kommer fra Kina og koster 37 kr pr stk på fruugo endda, og 3 stk til 149 kr, er sindssygt.!!!!!!!!!!
Bestilte d.6 januar og betalte ekstra…
Bestilte d.6 januar og betalte ekstra med hurtig levering. Har ikke set skyggen af noget. Kun at de tog pengene fra kontoen meget hurtig. Skriver man mail får man bare tilbage at den ikke kan blive leveret da serveren er fejlkonfigureret.
Hold jer væk!
Jeg bestilte vare d4/1
Jeg bestilte vare d. 4.1 2025 de trak pengene men har ikke modtaget noget fra dem endnu. KØB ikke hos dem. De er nogen SVINDLERE er jeg sikker på. Købte for 299. Man er jo nok dum og naiv
Bestilte vare den 4/1.25 og betalte 45…
Bestilte vare den 4/1.25 og betalte 45 kr ekstra for hurtig levering, har rykket flere gange, men ingen svar og ingen varer. Så jeg kan kun sige køb ikke noget her. Pengene blev trukket hurtigt fra min konto og siden er intet sket, tror heller ikke der sker noget.