Zeer snel gereageerd op mijn vraag om geholpen te worden met een probleem. Direct een afspraak ingepland en er werd mooi op de afgesproken tijd contact opgenomen. Binnen nog geen half uur was mijn pro... Mehr ansehen
Michael en zijn collega's weten precies met welke vragen je al eerder hebt gebeld. Er wordt geen tijd verloren met het verhaal dubbel vertellen. Je krijgt tips hoe je nog efficienter kunt werken met j... Mehr ansehen
Wederom een positieve ervaring gehad vandaag met de Apple Nerds. Luisteren goed, analyseren het probleem en komen met een oplossing in een korte tijd. In het verleden ook goed geholpen door hen. Indie... Mehr ansehen
Na vijf minuten wachten werd ik zeer kundig geholpen met het optimaliseren van ons WiFi netwerk met een Airport Time Capsule, Airport Extreme en een Airport Express waardoor we nu op alle verdiepingen... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Voor particulieren en bedrijven tot tien werknemers. Wij helpen jou bij het installeren en onderhouden van al je digitale producten. Zo kun je slimmer werken én wonen.
Savannahweg 66, 3542AW, Utrecht, Niederlande
- +31881337000
- klantenservice@nerds.nl
- nerds.nl
Deze guys weten van wanten...
Altijd supersnel!
Afspraak maken ging prima en gewoon via…
Afspraak maken ging prima en gewoon via de telefoon. Mensen zijn echt kundig en hebben het probleem prima opgelost
Snel opgelost en goede communicatie.
directe oplossing
direct het probleem toegelicht en opgelost
Tado thermostaat opnieuw geïnstalleerd
Arin van Nerds heeft mijn Tado thermostaat opnieuw geïnstalleerd, supersnel en hij doet het nu fantastisch. Ik ben er heel blij mee. De afspraak was ook snel en correct geregeld.
onbetrouwbaar in afspraken nakomen
2x gepoogd een afspraak te maken met nerds. 1e keer zijn ze niet op komen dagen en na mijn telefoontje met allerlei excuses gekomen. Nieuwe afspraak is 1 dag van te voren ook afgezegd. helaas geen betrouwbare club...
Op een schaal van 10
Ayuub heeft met een duizelingwekkende snelheid mijn inlogverwarringen begrepen. En net zo snel opgelost. En zelfs nog meer dan dat: ook een onnodig abonnement kon worden opgeheven. Hij heeft zichzelf daarmee ook nog eens terugverdiend. Bestaat een rapportcijfer 11? Bij deze dan!
Fijne ervaring
Ik werd op het afgesproken tijdstip terug gebeld en men heeft mij adequaat geholpen
De helpende Nerd
De helpende Nerd,
Belde een paar minuten te vroeg, maar dat was heel fijn. De vraag over de nieuwe OS Sonama was snel opgelost. En het probleem met de Wifi, was gelukkig geen groot probleem. Kortom alles was snel en vriendelijke opgelost .
problemen bij migratie nieuwe Imac.
Omdat ik problemen had met de migratie van een oude iMac naar een nieuwe heb ik Nerds ingeschakeld. De medewerker van Nerds was bijzonder deskundig en goed in het oplossen van de problemen. Hij werkte erg snel en accuraat. Bovendien heeft hij een aantal dingen sneller en beter ingesteld zodat mijn nieuw Mac werkt als een zonnetje. Dankjewel! Zeer aanbevolen!!!
Al jaren val ik terug op de Nerds bij…
Al jaren val ik terug op de Nerds bij computerproblemen.; vandaag weer zo ‘n supergoede ervaring met Nerds.Complex probleem toch kunnen oplossen. Echtbeen opluchting want ik zat helemaal klem! Ze leveren echt waar voor hun geld.
Goei mennekes daar!
Snel geholpen
Snel geholpen, en duidelijke uitleg wat ze precies doen!
Perfecte service!
Geweldig geholpen met installatie TADO
Geweldig geholpen met installatie TADO. Lukte me niet om de TADO V3 open therm te installeren. Ook mijn loodgieter kwam er niet uit. Via de telefoon snel en super goed geholpen. Systeem werkt nu goed. Nerds heeft verstand van zaken! Ik zou Nerds zeker aanbevelen!
Altijd correct
Altijd correct, effectief, een heldere analyse en vakkundige reparatie, daarnaast, zoals vandaag, een zuiver advies, voor mogelijk verbetering in hard ware. Dat volg ik graag op.
Uitstekend slot
Uitstekend slot, laten monteren, maar dat kun je ook zelf. Goede info van monteur, bereik bridge groter dan aangegeven, voor mij heel prettig.
Schema gister aangemaakt, werkt perfect.
Super klantgericht
Roger heeft mij goed en duidelijk uitgelegd hoe het probleem verholpen kan worden. Hij denkt daarin mee met mij als klant om tot de beste oplossing te komen. Super fijn.
Gewoon professionals.
Gewoon professionals die ook echt persoonlijk helpen.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.