Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Har haft mange fine oplevelser med Nemaroma, men jeg er desværre blevet skuffet denne gang. Da jeg modtog min 1-liters flaske med VG var jeg lige 4 dage om at åbne pakken - livet sker, ikke?... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk service og hurtig respons Jeg har kun haft gode oplevelser med Nemaroma. Hver gang jeg har haft et spørgsmål eller brug for hjælp, har de svaret samme dag – og altid venligt og professi... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Der havde desværre sneget sig en pakkefejl ind i min bestilling. Det er hvad der sker, når man bestiller mange ens småting. Jeg sendte mail om dette 14.47. Allerede kl 15 modtog jeg besked om, at d... Mehr ansehen

1. Aromatherapieanbieter

Vom Unternehmen geschrieben

Velkommen til NemAroma.dk, din ultimative destination for kvalitetsprodukter inden for aroma, wellness og hjemmeindretning. Vi er dedikerede til at skabe produkter, der kan forvandle dine omgivelser til fredelige, inspirerende og behagelige steder. Vores sortiment er omhyggeligt udvalgt for at imødekomme forskellige behov og præferencer, og vi er stolte af at tilbyde alt fra multipurpose aromaer, menthol krystaller, bolsjemåtter, plastflasker, salt lamper og meget mere. Vi tror på, at de rigtige produkter kan forbedre din hverdag – om det er ved at skabe en beroligende atmosfære derhjemme, tilføre nyt liv til arbejdsrummet eller give en fantastisk gave til en, du holder af. Derfor har vi samlet et bredt udvalg af unikke og højkvalitets varer, der kombinerer funktion, æstetik og velvære. Hos NemAroma.dk lægger vi stor vægt på kundetilfredshed og service i topklasse. Vi stræber efter at tilbyde konkurrencedygtige priser, hurtig levering og personlig vejledning, så du altid føler dig set og taget hånd om. Vores team er passionerede omkring vores produkter og står klar til at hjælpe dig med at finde de perfekte varer til dine behov, ligegyldigt om du er på udkig efter at skabe en afslappende stemning i hjemmet, tilføje en dekorativ detalje eller finde inspiration til gaver. Vores mission er at kombinere innovation og kvalitet, og at tilbyde et bredt udvalg, der kan tilfredsstille både nybegyndere og erfarne entusiaster. Vi arbejder kontinuerligt på at udvide vores sortiment med nye spændende produkter, så du altid kan finde noget nyt og inspirerende hos os. Uanset om du handler for din egen velvære, til hjemmet eller som gave, er du velkommen til at udforske vores udvalg og opleve, hvordan vores produkter kan gøre din dag mere afslappende og behagelig. Vi takker for din tillid og ser frem til at hjælpe dig med at forvandle dine omgivelser – velkommen til NemAroma.dk

4,7

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

En lille smule rodet hjemmeside

En lille smule rodet hjemmeside, men alt i alt godt tilfreds 😊

28. November 2025

Hej Danny
Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er godt tilfreds med vores service. Vi værdsætter din feedback vedrørende vores hjemmeside og arbejder konstant på at forbedre brugeroplevelsen. Din støtte betyder meget for os. Du er altid velkommen til at sende os en mail omkring hvad du mener vi kan forbedre på siden. Det ville være rigtig godt, hvis du kunne bidrage til en super nem shop.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nem hjemmeside at bestille fra

Nem hjemmeside at bestille fra, meget hurtig levering så fuld tilfredshed herfra

30. September 2025

Hej Kim
Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du fandt vores hjemmeside nem at bruge, og at du oplevede hurtig levering. Fuld tilfredshed fra vores kunder betyder alt for os! 🙌 Vi ser frem til at betjene dig igen.

Rigtig godt nytår.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Aroma væske

Hej

Jeg har købt 3 x 30 ml. Jack black aroma.
Jeg har nu blandet det op og må konstatere at det, virkelig er noget underligt stads. Det er ligesom om når det kommer i damperen så bliver det til lim ? Både coils og indvendig glas lukkes til i klister, hvad er dog det der er deri ?

Jeg har købt 3 x 30 ml jack black vampire. Man hoster og sprutter når man damper det. Det er ligesom der er er lim deri, både indvendigt side af glas klistrer og coils lukker til i hullerne af det slimklistrede skidt. Har nu skiftet glas, coils og blandet en ny smagsaroma black jack decadent med samme olie og så er der ikke noget galt.

Det duer ikke det aroma væske vampire jack black, det ødelægger både coils og glas, har måtte smide det hele ud.

10. Dezember 2025

Hej Jette

Mange tusind tak for den ene stjerne. Vi beklager oprigtigt meget din oplevelse med købet af aroma. Vi må/kan desværre ikke vejlede dig omkring din brug af denne. Der skal du tage fat i en butik der sælger aroma til e-cigaret. Men igen, det lyder absolut ikke som en god ide at iblande olie i noget som helst. Aroma kan og vil skifte farve hvis denne blandes for kraftigt i et produkt. Dette har vi også forklaret dig i mail.

Men rigtig dejligt du har fundet en løsning på problemet.

Rigtig god jul ✨

Super🙏

Super lækre produkter- nem hjemmeside - nemt og bestille og hurtig levering super tilfreds

10. Dezember 2025

Hej Bella
Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er virkelig glade for at høre, at du er tilfreds med både vores produkter, hjemmeside og levering. Vi bestræber os altid på at gøre din oplevelse så nem og behagelig som muligt, så det betyder meget for os at få denne positive feedback.

Vi ser frem til at betjene dig igen

Helsen NemAroma.dk

Kom til tiden

Kom til tiden, nu glæder jeg mig til at smage dem 😁

27. November 2025

Hej Miss A-C
Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at din levering kom til tiden. Vi håber, du får en fantastisk smagsoplevelse – vi er sikre på, at du vil elske dem! 😁

Vi ser frem til at høre, hvad du synes, når du har smagt dem!

De bedste hilsner fra

Det hele

Hurtig ekspedition og levering

27. November 2025

Hej Jytte
Tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med både ekspeditionen og leveringen. Vi arbejder altid på at sikre hurtig og effektiv service, og det betyder meget for os at høre, at du er tilfreds.

Vi ser frem til at betjene dig igen!

god og hurtig levering

3. November 2025

Hej Allan

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du er tilfreds med både leveringens hastighed og kvalitet. Vi stræber altid efter at levere hurtigt og effektivt, så det er dejligt at høre, at det har levet op til dine forventninger.

Vi håber at kunne hjælpe dig igen snart!

Super gode produkter og hurtig levering

Super gode produkter og hurtig levering

3. November 2025

Hej Bettina
Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er så glade for, at du er tilfreds med både vores produkter og den hurtige levering. Det betyder meget for os at høre, at vi har levet op til dine forventninger.

Vi ser frem til at kunne hjælpe dig igen snart!

De bedste hilsner

lyn hurtig

lyn hurtig og alt var som jeg bestilte.

28. Oktober 2025

Hej Majbrit
Tak for din dejlige anmeldelse! Vi er super glade for at høre, at alt var som forventet, og at din ordre blev leveret lynhurtigt. Vi stræber altid efter at give vores kunder den bedste oplevelse, og det er fantastisk at få sådan en positiv tilbagemelding.

hurtig

hurtig, nem hjemme side. fine varer

31. Oktober 2025

Hej Jeannette
Tusind tak for din anmeldelse! 😊 Vi er glade for, at du har haft en nem og hurtig oplevelse på vores hjemmeside, og at du er tilfreds med varerne. Vi sætter stor pris på din feedback!

Vi håber at kunne hjælpe dig igen snart!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

god betjening varen fremme dagen efter…

god betjening varen fremme dagen efter så vil jeg handle hos jer igen

28. Oktober 2025

Hej Ole
Tusind tak for den skønne anmeldelse! 😄 Vi er super glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med både betjeningen og den lynhurtige levering. Det betyder rigtig meget for os, og vi glæder os til at kunne hjælpe dig igen snart! 😊

Der gik kun 1 1/2 dag

Der gik kun en enhalv dag til at jeg fik varen. 😉

30. September 2025

Hej Helle

Tusind tak for disse 5 stjerner. Men vi er dog lige nød til at rette lidt på dig 😊 Du bestilte den 30/09 2025 klokken 12.45. Næste dag klokken 08.16 var din pakke klar til afhentning. Dette er under et døgn efter din bestilling at dine varer lå klar til dig. Du er bare ikke så hurtig til at afhente den🤠🤠 Men super skønt at alt bare går som det skal.

Rigtig god Søndag til dig 🌹

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Always quick and good service!

Always quick and good service!

2. Oktober 2025

Hej Karen

Tusind tak for de fem stjerner! 🌟 Vi er glade for at høre, at du oplever hurtig og god service. Vi ser frem til at hjælpe dig igen! 😊

Stor hilsen fra

Altid godt service

Altid godt service

29. September 2025

Hej John
Tusind tak for din flotte feedback! 😊 Vi er virkelig glade for at høre, at du altid oplever godt service hos os. Det betyder meget for os, at vi kan leve op til dine forventninger hver gang. Vi arbejder hårdt for at give vores kunder den bedste oplevelse, og din støtte giver os ekstra motivation til at fortsætte det gode arbejde. Vi ser frem til at hjælpe dig igen i fremtiden og håber, du fortsat vil have lige så positive oplevelser hos os! 🌟🤝

God Søndag

Siiiiiindsygt hurtigt levering!

Siiiiiindsygt hurtigt levering!! 🤩
Bestilte i går kl 12.30, og pakken var klar til afhentning i dag kl 11, det er seriøst god stil 🤗
Det hele var også pakket godt ind og ellers ingen problemer med min bestilling. Helt klart en shop jeg vil gøre brug af for eftertiden 🫶🏼
Godt arbejde til jer 👏🏼

17. September 2025

Hej Cecilie
Tusind tak for den fantastiske anmeldelse! 🤩 Vi er så glade for at høre, at du er tilfreds med den hurtige levering og din oplevelse hos os. Det betyder meget for os, at du sætter pris på vores pakning og service. Vi glæder os til at hjælpe dig igen i fremtiden! 🫶🏼👏🏼

Hurtig forsendelse

Hurtig forsendelse, top produkter!

30. Mai 2025

Hej Jacob
Tusind tak for din dejlige anmeldelse! 😊✨ Vi er virkelig glade for at høre, at du er tilfreds med både vores hurtige forsendelse 🚀 og vores udvalg af top produkter 🛍️🌟. Det er vigtigt for os at give vores kunder den bedste oplevelse, og din feedback motiverer os til at fortsætte det gode arbejde. Vi glæder os til at hjælpe dig igen i fremtiden! 🙌😊 Hvis der er noget, du gerne vil have, er du altid velkommen til at kontakte os. 🌈🛒

En varm anbefaling

Dejlig nem hjemmeside og surfer rundt i, også er der en aroma til en hver smag, utrolig hurtig levering

Hej Brian
Tusind tak for din flotte anmeldelse! 😊✨ Vi er glade for, at du synes, vores hjemmeside er nem at bruge, og at du kan finde en aroma til enhver smag. 🌸🍍 Det er også fantastisk at høre, at du oplevede vores levering som utrolig hurtig 🚀💨. Vi arbejder hårdt for at give vores kunder den bedste oplevelse, og din feedback betyder meget for os. Vi ser frem til at hjælpe dig igen snart! 🙌🛍️

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg stod og manglede noget 50/50 base…

Jeg stod og manglede noget 50/50 base til et lille DIY-projekt med sæbe, og tænkte det ville være hyggeligt med lidt duft også. Endte med cola aroma og den dufter bare helt fantastisk! Sæben blev en succes, og jeg er virkelig tilfreds med kvaliteten.
Og der var også hurtig levering, Det kunne ikke have været bedere.

6. September 2025

Hej Alexander
Tusind tak for din dejlige anmeldelse! 😊✨ Det er fantastisk at høre, at du fandt den perfekte 50/50 base til dit projekt, og at cola-aromaen dufter helt fantastisk! 🍬🧼 Det glæder os meget, at sæben blev en succes, og at du er tilfreds med kvaliteten. Og selvfølgelig er vi også glæde for, at leveringen var hurtig — vi arbejder på at gøre oplevelsen så god som muligt for vores kunder 🚀💙. Vi håber, du får endnu flere kreative projekter, og vi står klar til at hjælpe dig igen! 🌟🤗

Skøn Søndag til dig.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service, skarpe priser og fragten er lige som den skal være. :)

Hej Taico
Tusind tak for din dejlige anmeldelse! 😊 Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med vores gode service, skarpe priser og den hurtige fragt 🚚💸. Det betyder meget for os, at du har haft en positiv oplevelse. Vi ser frem til at hjælpe dig igen! :)

Hilsen NemAroma

Gode

God, nem og hurtig service

Hej Bilal
Tusind tak for din positive feedback! 😊 Vi er rigtig glade for at høre, at du oplever vores service som god, nem og hurtig. Det er vores mål at give vores kunder den bedste oplevelse, og din tilfredshed betyder meget for os. Vi ser frem til at hjælpe dig igen! 🚀🌟

God Søndag

NemAroma

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr