Reste till Pegasos Resort i Turkiet. Allt var toppen, resan, hotellet, rummet, maten. Allt! Så lyxigt och rent och härligt. Lämnade ej hotellet på hela veckan, behövdes inte! Själva flygplanet vi re... Mehr ansehen
Jag bokade en resa med mina barn dagen innan avfärd. Jag upplevde att jag fick snabb och bra information via chatten med kundsupport. Vi hade inga som helst problem att checka in på Arlanda dagen... Mehr ansehen
Sämst!!!! Vi bokade resa till Cypern dagen innan avresa. Det gick inte att checka in online så vi var enligt anvisningarna från Nazar minst 3 timmar innan på plats för att checka in. Vi åkte taxi och... Mehr ansehen
Vi har bokat Blue sea holiday village genom nazar. Visade sig vara ett riktigt stort misstag, både att boka just det hotellet och med nazar. Sambon blev matförgiftad/magsjuk och varken nazar eller... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Som Sveriges All Inclusive-specialist med hela 15 års erfarenhet vet vi på Nazar vad som krävs för en perfekt All Inclusive-semester. Vi erbjuder charter-resor till fantastiska familjehotell i Bulgarien, Turkiet och på Rhodos, med häftiga vattenparker,...
211 20, Malmö, Schweden
- nazar.se
Das haben sich andere Leute angesehen
Nyss hemkommen från Rhodos med Nazar…
Nyss hemkommen från Rhodos med Nazar från Luleå. Resan gick problemfritt så kan inte säga hur deras kundbemötande är om något skulle strula men vår resa på 4 med två separata bokningar gick utan problem. Enkelheten att boka paket med transfer,mat på flyg för en billig peng var skönt att ha fixat. Bra information överlag från Nazar kring resan fick vi löpande innan och under resan.
Det som hade kunnat göras bättre var antingen skaffa en riktig app med chatt funktion etc som Tui har och utökade tider för ärenden ist för telefon på engelska, deras webbbaserade hade ingen direkt användbar info för oss i alla fall, var inte riktad mot något specifikt hotell utan allmän info. Transfern var lite otydlig från hotellet om upphämtningsplats och exakt vilken buss. Men överlag väldigt nöjd.
Pegasos World är ett helt fantastiskt hotell
Pegasos World är ett helt fantastiskt resemål speciellt när man reser med barn. Väldigt god mat som tom min kockman var nöjd med, barnklubbar så att vi föräldrar också kunde få lite egentid och hög guideservice på plats! Vi reser med Nazar nästan varje år och gillar konceptet!
Vi är jättenöjda med Nazar
Vi är jättenöjda med Nazar. De var hjälpsamma och vi fick snabb återkoppling. Vi kommer åka med Nazar fler gånger.
BOKA INTE GENOM DOM BOLAGET HAR GÅTT…
BOKA INTE GENOM DOM BOLAGET HAR GÅTT BACK 300 MILJONER Esat Kemal SOM ÄGER BOLAGET LÅTER FOLK INTE AVBOKA SINA RESOR
Bra pris och allt fungerade precis som…
Bra pris och allt fungerade precis som det skulle. Dotterbolag till tui så det var tui plan.
Inga förseningar och hotellet var kanon 👍👍👍👍👍
Värsta bemötandet jag någonsin åskådat
Värsta bemötandet jag någonsin åskådat! Sämsta kundbemötandet!
Rekommenderar absolut inte!
Inte minst en stjärna
Inte minst en stjärna!
Oprofessionellt och deras kundbemötande är ett rejält katastrof. Dem tar aldrig ansvar om deras misslyckande jobb då om du hämnar i ett besvärligt situation på grund av deras inkompetenta jobb tror mig att ni kommer inte få nått från dem. Till och med börjar dem kasta bollen på flygbolaget eller annat men aldrig ta ansvar på deras fel. I slutet av flera mejl med deras kundservice skriver dem utan tvekan att jag ljuger och att jag var inte på flygplatsen som är totalt inte sant eftersom jag skickade bilder med tid som bevisar att jag var där i god tid. Det är inte klokt att ni erbjuder på presentkort samtidigt ni syftar att jag var inte vid incheckning (för att ni visst att jag har sagt sanningen och det är ni som ljuger 🤥)
Ni ska skämmas på ert attityd och då ni som tänker boka och ni läser på det jag skrev ni kanske behöver tänka om igen innan ni bokar nåt resa med det absoluta sämsta resebolaget.
Första och sista gången jag kommer boka med Bazar Nordic ojdå inget fel på ordet !
Allt gott
Filerimos Village
Förseningar på flygplatsen vid hemresa. På hotellet: Uteblivna taxibilar, otrevlig personal som mest stod och himlade med ögonen, grön pool med beläggningar. Inga balkongmöbler tillhandahölls trots att de som fanns var trasiga. Smutsiga lakan och handdukar fick vi (där samma smutsiga bara hängdes upp igen..) trots att vi bad om nya flertalet gånger. I det stora hela dålig kvalité på mat och dryck samt ett strömavbrott som varade i 24timmar, dvs. Ingen kyl eller AC i 35+ graders värme. Överlag en riktig flopp tyvärr.. kan inte rekommendera!
Så nöjda med Filerimos bungalow på Rhodos
Vi åkte till Rhodos med våra två barnbarn, 10 och 12 år och har bott på ett mycket trevligt hotell Filerimos bungalow. Vi fick ett rum ut mot poolen, så vi hade fantastisk utsikt och nära för oss att bada. Maten var mycket bra, enda missnöjet var andra resenärer som tränger sig. En fantastisk personal som jobbade så hårt för att alla skulle få njuta av sin semester. Vi rekommenderar verkligen detta hotell och Nazars resor.
Nazar är otrogen mot kunder
Nazar är otrogen mot kunder. Du köper en semester på ett 5-stjärnigt hotell och du får ett 2-stjärnigt rum,ingen kontakt med kontoret.Kackerlackor i rummet, rufsiga, håliga möbler i rummet, ingen överföring till flygplatsen, vi betalade för överföringen som inte kom fram.
Lurar människor systematiskt med deras…
Lurar människor systematiskt med deras boknings system. Bolaget är medveten om deras teknik problem men vill bara kassera in så mycket pengar som möjligt. Ett riktigt bedrägeri bolag! Boka inte med dom! Mycket oseriöst bolag.
Katastrof upplevelse på flygdagen
Katastrof upplevelse på flygdagen. Speciellt om man har småbarn.
1 dag av semestern förlorad..
försenat flyg flera timmar..
Ingen mat..
busstransfern tog 3 timmar istället för 1h..
jätte jobbig resa.
ingen mat på hotellet när vi anländer. Förutom 3 mackor.
flyget tog inte ens kortbetalning. utan bara kontanter. Så man kunde inte ens köpa något på flyget.. vilket var väldigt skumt.
Hotellet i sig får 4/5. Dock Rummen endast ok. Sängarna va som att sova på ett golv med en handduk. Hårda som sten.
Bokade 1 vecka All Inclusive med Nazar till Turkiet, Pegasos World. Den dagen vi ville åka fanns det massa olika avgångar på dygnet med olika priset. Vi valde att betala mer för att åka så tidigt som möjligt. Så att man inte går miste om en hel dag och förväntade oss komma fram till hotellet vid ca 16-tiden. 10:45 va tidigast avgång. Vi får ett sms en dag innan att flyget är ändrat till 12:35. Fine tänkte vi. MEN Flyget avgår inte förens 14-tiden… redan då börjar vi bli lite smått hungriga.
Vi landar vid 18 turkisk tid. Där ska och står en busstransfer som ska ta oss till hotellet. Resan ska ta ca 50 minuter. Vi kommer inte fram till hotellet förens 21!!! Extremt Hungriga. Trötta. Tänk er med småbarn hur krävande och jobbigt det är.
Vi Checkar in. Förklarar för receptionen att vi skulle har varit här vid kanske 16 tiden men kommer nu och vi är väldigt hungriga. Hon har ingen aning om detta och meddelar att köket stängde 21. Fanns ingen mat. Hon fixade 3 toast bröd och en ostskiva som mat till oss.
Det jag vill ha sagt. Extremt dåligt hanterat av Nazar. Välj absolut inte Nazar. Boka hellre via någon annan eller paketera er resa separat via olika firmor.
Resebolaget Nazar nordic VARNING!
Resebolaget Nazar nordic VARNING!
vi köpte sista minuten resa fredag kväll stort misstag att köpa det via Nazar Nordic av som lurat oss fullständigt!
varning till andra barnfamiljer samt resenärer.
Betalde resa fick inga resehandlingar/biljetter skickade till mejl! Kom till flygplats blev nekad pga att nazar Nordic inte skickat någon bekräftelse till flygplatsen som checkar in som är deras samarbetarpartner. Inchecknings personal berättar att flyget är fullt och det sålt alla biljetter! Nazar nordic ab Ignorerade oss helt efter att det fått sina pengar och vill inte alls ta något ansvar eller åtgärda deras fel! Dessutom bokade vi resa för 2 vuxna 2 barn nu påstår det att det finns en bokning för två vuxna. Vilket inte stämmer! Deras egen personal för sa sig att bokningsnummert var ett gammalt bokningsnummer och inte giltigt och flygplatsen samt hotel hittar ingen reservation under våra namn!
Fina hotell
Fina hotell, proffsig personal och snygg hemsida!
Meget utroværdigt selskab
Meget utroværdigt selskab, der ikke er til at stole på. Fairplay for dem = snyd i lange baner.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.