Ik wilde een leuke set bestellen, dit kon ik niet vinden op de website dus heb ik gemaild met de vraag of er zoiets was. Ik kreeg een hele nette mail terug met vragen over welke stenen en wat voor mat... Mehr ansehen
De ring was te klein. Ik heb hem aangetekend teruggestuurd, maar hij ligt al 10 dagen bij een pakketpost en over 4 dagen stuurt postnl hem naar mij terug. Op mij e-mail naar Natuursieraad heb ik geen... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Een heel mooi hangertje (14 karaats goud) met maansteen voor een betaalbare prijs. Het oog van het hangertje voldoende groot voor verschillende kettingen. Geleverd in een fraai doosje met een korte be... Mehr ansehen
Ik bestelde een ring met maansteen in verschillende maten omdat ik mijn maat niet wist. De ringen die niet pasten heb ik teruggestuurd en alles is netje teruggestort en afgehandeld. De ring én steen z... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Natuursieraad.nl bestaat sinds 2018 en is trots lid van de Federatie Goud en Zilver (FGZ), wat extra garantie biedt voor de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze sieraden. Wij zijn gepassioneerd in het ontwerpen van unieke edelsteen sieraden met een sterke focus op kwaliteit en vakmanschap. We creëren eigen ontwerpen met liefde en zorg, waarbij we uitsluitend gebruik maken van edele metalen en halfedelstenen. Onze handgemaakte sieraden dragen de energie van de natuur, waardoor elk stuk niet alleen een sieraad is, maar ook een persoonlijke betekenis heeft. Of het nu voor een bijzondere gelegenheid is of voor dagelijks gebruik, onze collectie biedt tijdloze schoonheid en verfijning voor elk moment.
Zandzuigerstraat 102, 1333 HD, Almere, Niederlande
- natuursieraad@gmail.com
- natuursieraad.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
14 karaat ring met maansteen
Ik ben erg tevreden! Ik vond het best spannend, een ring van 14 karaat goud online bestellen. Maar alles is goed gegaan! Netjes binnen de aangegeven tijd, met een track & trace link en aan de gravering in de ring zie ik dat het inderdaad van echt goud is. Prachtige steen, mooi afgewerkt. Heeeeel blij mee!!

Antwort von Natuursieraad
Heel blij met mijn maansteen oorbellen
Heel blij met mijn maansteen oorbellen, al eerder sieraden gekocht bij Natuursieraad en altijd tot volle tevredenheid.

Antwort von Natuursieraad
Prachtige goldplated ring besteld met…
Prachtige goldplated ring besteld met maansteen. Mooi ingepakt en snel verzonden, blij mee!

Antwort von Natuursieraad
Prachtige Lotus maansteen hanger met…
Prachtige Lotus maansteen hanger met zilveren ketting. Snel verzonden.

Goede en zorgvuldige service
Prachtige ring met een even prachtige steen Besteld en binnengekregen!
Deze website heeft erg mooie en unieke sieraden, de service is goed en de verzending is snel en zorgvuldig.
Mooie herinnering
Voor mijn 50ste verjaardag kreeg ik een prachtige armband van een vriendin, met een kristal dat me precies gaf wat ik nodig had. Dus toen zij 50 werd, ben ik gelijk naar de website van Natuursieraad gegaan om ook voor haar een mooi sieraad te bestellen. Het werd een labradoriethanger en in het echt nog veel mooier dan op de foto's! Superblij mee en ook mijn vriendin vond 'm helemaal prachtig
Super mooie ring besteld!
Super mooie ring besteld!
Ik ben heel erg tevreden met mijn aankoop.
Mijn bestelling was ook heel erg mooi verpakt.
In de toekomst zal ik zeker weer een keer bestellen.
Wat een fijne ervaring
Wat een fijne ervaring! Ik heb een bestelling gedaan en gevraagd of ze het binnen 3 dagen konden bezorgen en nog een speciale persoonlijke vraag. Zonder enig probleem is dit gedaan. Heel attent.
Leuke sieraden, goede service
Heb onlangs hier een armbandje gekocht. Was allemaal naar wens, goede kwaliteit en service.

Mooie hanger
Ik heb een sieraad van hier als cadeau gekregen voor mijn verjaardag. Ik heb de hanger Babka gekregen en Ik ben zeker heel blij met deze zilveren hanger met amethist! 💜

Ketting
Ik heb mijn vriendin een sieraad kado gegeven en deze is heel goed bevallen. Het werd verpakt in een prachtig pakketje. Heel blij mee🥰
Echte aanrader!!!!

Antwort von Natuursieraad
Ik heb een labradoriet set besteld
Ik heb een labradoriet set besteld. Ze hebben speciaal voor mij de oorbellen en de ketting kwa kleur gematched 🤍

Super tevreden
Super tevreden en mijn vriendin blij kunnen maken met een leuk cadeautje

Slechte kwaliteit
Ziet we allemaal leuk uit maar wat een slechte kwaliteit zeg. Heel jammer.

Antwort von Natuursieraad
Prachtige sieraden en snel ontvangen
Prachtige sieraden en snel ontvangen. Zeker een aanrader!

Antwort von Natuursieraad
Een van de beste online sieraden winkels
Prachtige sieraden, mijn vriendin was er helemaal weg van haar vervroegde valentijnskado! ontzettend vriendelijke service. Zeker een aanrader, oprecht een van de beste online sieraden winkels!!

Prachtige handgemaakte natuursieraden…
Prachtige handgemaakte natuursieraden van topkwaliteit! Snelle levering en zorgvuldige verpakking. Zeer tevreden!

Maansteen ketting
Maansteen ketting besteld als cadeautje, heel blij mee, bedankt!!

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
De sieraden hebben een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en zijn werkelijk prachtig!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.