Op een laagdrempelige manier kun je je wensen afstemmen met Stephanie en dat werkt heel prettig. Het resultaat is dan ook prachtig geworden, ik ben haar hier heel dankbaar voor.
Had asharten besteld, gevraagd of ze voor een bepaalde datum klaar konden zijn Dat waren ze, en ze zijn zo mooi geworden. Ze zijn super goed verpakt en verstuurd. Zal zeker deze site" troostart... Mehr ansehen
Goede communicatie en overleg wat je precies wilt. Voortgang en verloop vh proces wordt je in meegenomen. Wij zijn blij met 3 mooie, waardevolle items. Mijn broer en schoonzus hebben ook een prachtig... Mehr ansehen
Ik heb een hanger en 2 vogeltjes besteld waarin de as van mijn ouders is verwerkt. Ik heb het persoonlijk contact met Stephanie als heel prettig ervaren. Ze denkt echt met je mee en het eindresultaat... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Het Troostatelier is ontstaan vanuit een diep verlangen om mensen iets tastbaars te geven in hun rouw. Waar woorden soms tekortschieten, geloven wij in de kracht van een blijvende herinnering die je kunt zien, vasthouden en een plek kunt geven in je dagelijks leven. In onze handgemaakte herdenkingsstolpen worden as, haarlokjes, edelstenen, bloemen en echte vlinders samengebracht tot één persoonlijk kunstwerk dat het verhaal van een geliefde vertelt. Ons bedrijf begon oorspronkelijk onder de naam Natuur Schatten. Vanuit die naam groeide een bijzondere collectie natuurlijke herinneringsobjecten. Al snel merkten we echter dat onze klanten vooral bij ons kwamen voor troost, verwerking en betekenis. Daarom ontstond Het Troostatelier als een plek waar herinneringen en liefde centraal staan, met Natuur Schatten als de juridische basis. Wat ons uniek maakt, is de persoonlijke aandacht in elke stap. Geen standaardproduct, maar maatwerk, met zorg samengesteld in overleg met de nabestaanden. We werken met respect voor het aangeleverde materiaal en behandelen iedere opdracht alsof het voor onze eigen familie is. Bij Het Troostatelier gaat het niet om decoratie, maar om verbinding: een manier om iemand dichtbij te houden, elke dag opnieuw.
Niederlande
- natuur-schatten.nl
Bittet Kunden um Bewertungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Dankbaar voor het hartje!
Dankbaar voor het hartje!
Ik wilde graag een mooi hartje met as van mijn ouders en tante. Ik kwam via tiktok uit bij Natuur Schatten! Onwijs dankbaar met het prachtige eindresultaat. ❤️

Antwort von Het Troostatelier
Voor mijn vader een herdenking stolp…
Voor mijn vader een herdenking stolp laten maken prachtig geworden. En mooi afgeleverd , goed verpakt en beschermd. Er wordt heel zorgvuldig om gegaan met de as en ook het contact hoe alles eruit komt te zien. Nu de 2 keer een prachtige stolp mogen ontvangen.

mooi en goed
goede uitleg gehad van Stephanie, denkt goed mee, heeft een mooie stolp gemaakt, we zijn zeer tevreden

Antwort von Het Troostatelier
Ze maakt mooie herdenking vlinders
Ze maakt mooie herdenking vlinders. Goed contact en alles goed afgesproken.

Antwort von Het Troostatelier
Heel netjes een mail gekregen
Heel netjes een mail gekregen, dat ik het huisnummer niet had ingevuld.
Kort daarop is mijn bestelling ontvangen.
Keurig en heel goed verpakt.
Dus in zijn geheel: top gedaan

In één woord geweldig!!
Alle wensen zijn te bespreken, ook qua keuze van de steen werd goed meegedacht. Ik wilde naast de vlinders de steen ook goed zichtbaar. En het eindresultaat is echt geweldig!!

Antwort von Het Troostatelier
Fijn overlegd over hoe ik het wilde…
Fijn overlegd over hoe ik het wilde hebben.
Omdat dit op mijn moeders urn kwam te staan en zij een grote dieren vriend was wilde ik geen echte vlinder, speciaal daarvoor heeft ze papieren vlinders besteld.
Eind resultaat is prachtig!

Antwort von Het Troostatelier
Heel fijn contact en mooi product
Heel fijn contact! Er werd goed meegekeken en suggesties gedaan naar wat wij wilden. Er is een super mooi product uitgekomen! Heel erg blij en dankbaar hiervoor!

Antwort von Het Troostatelier
Super mooi voor mijn ongeboren dochterje roos
Goeie communicatie.
Denkt graag met je mee voor ideeën.
Geeft tussendoor updates hoe het word.
Mooier had het niet kunnen worden.
Super blij mee

Antwort von Het Troostatelier
Stolpjes met ashartjes en vlinders
Heel fijn contact gehad met Stephanie.
Het resultaat is ook echt heel mooi van de stolpjes met as hartjes en vlinders.

WoW ❤️
In 1 woord geweldig. Het contact is erg prettig en vriendelijk. En de stolp in het echt nog veel mooier dan op de foto/ filmpje. Echt enorm blij mee. ❤️

Antwort von Het Troostatelier
Hele mooie stolp prachtig in elkaar…
Hele mooie stolp prachtig in elkaar gezet! Met goed overleg en contact!! Super blij mee.

Zeker doen!
Snelle communicatie
Veel voorbeelden en ideeën
Luistert goed naar wat jij belangrijk vindt.
De verzending was snel en zorgvuldig
Zeker een aanrader!

GE-WEL-DIG
3,5 jaar lang heeft spapa in de grote box van het crematorium gezeten en wisten we niet wat we met de as wilden doen. Tot ik op Instagram Natuur Schatten tegen kwam. Ik ben je gaan volgen, sprak er geregeld over met mam, maar we konden nog geen beslissing nemen. Tot ik op een gegeven moment zo'n onderbuik gevoel kreeg. Dat kan ik niet verwoorden. Dus ik besloot om met je in contact te gaan en vanaf het moment dat we in contact kwamen met elkaar voelde het goed. Ik had nogal wat vragen en wensen en je wist alles duidelijk uit te leggen en te beantwoorden waardoor de knoop snel doorgehakt was. Je hebt me in het hele proces meegenomen. me zelf de stenen aan mogen laten leveren en laten beslissen over hoe ik het wilde. Nu is spapa eindelijk weer terug bij mij. Zoals hij altijd heeft gedaan staat hij nu ook achter me en dat zal ook altijd zo blijven. Lieve Stephanie dank je wel voor het geweldig mooie stolpje ❤️😭

Antwort von Het Troostatelier
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.