Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Martin som er gået konkurs med Naturplank, og igen er aktiv efter opkøbet af sine egne effekter svindler forsat. Vi købte et bord i butikken i Kolding d 2 april 2025. Vi kunne ikke be... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vi fik vores bord og stole til tiden. Men stolebenene var de forkerte, der var skade på bordpladen og tillægspladen passer ikke ordentligt på bordet. De vender ikke tilbage når man skriver eller ring... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Min datter - som skal flytte hjemmefra - ville gerne have et plankebord, men de steder vi kiggede var bordene for store. Så jeg google plankeborde og så kom Naturplank.dk op. Hvilken befrielse for he... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

-Nem og overskuelig hjemmeside. -Hurtig ordrebekræftelse. -Modtog fin besked inden den forventede ankomst, så vi kunne være hjemme når bordet blev leveret. -Flinke unge mænd der kom med bord... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Möbelgeschäft

Über Naturplank

Vom Unternehmen geschrieben

Hos Naturplank går kvalitetshåndværk og gode priser hånd i hånd. Vi sætter en dyd i at kunne tilbyde vores kunder de bedste plankeborde, der passer til netop deres behov. Vi kvalitetstjekker alle vores produkter gennem hele processen, så når du køber et bord hos Naturplank får du et utroligt holdbart produkt, som kan skabe glæde i mange år. Vi har et bredt udvalg af borde både massiv eg og valnød. Se vores store udvalg af dansk møbeldesign i vores showroom i St. Darum, eller på vores hjemmeside. Vi er altid klar til at samarbejde om at skabe dit drømmebord, så ring endelig til os og hør om det kan lade sig gøre. Læs mere om os her

Ringe service. Fup..

De vender ikke tilbage når man skriver eller ringer til dem.

28. Februar 2025

Fup fup firma

Fup fup firma, stjæler kun pengene uden levering af det bestilte. Man kan ikke komme i kontakt med nogen, hverken på telefon eller mail.
Hold jer langt væk fra dette firma

22. April 2025

Martin svindler forsat.

Vi købte et bord i butikken i Kolding d 2 april 2025.
Vi kunne ikke betale med Dankort fordi terminaler var “i stykker”

Her skulle betales kontant eller med mobilepay.

Vi vælger at betale med mobilepay, og blev garanteret en kvittering dagen efter.

Vi har endnu ikke set kvitteringen, og Martin er forsat tavs i sagen.

Virksomheden har nu skiftet navn til MJM møbelfabrik APS, samme cvr nummer og adresse, blot et nyt navn for at skjule sit makværk.

Jeg har anmeldt Martin og hans virksomhed til skat, for skattebedrageri.

2. April 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg fik repareret mit bord i…

Jeg fik repareret mit bord i forbindelse med en forsikringssag. Da bordet blev leveret tilbage, opdagede jeg, at det var blevet monteret med to forskellige slags bordben. Jeg kontaktede dem med det samme, og de lovede at kigge på sagen. Der er nu gået næsten tre måneder, og jeg har efterfølgende forsøgt at kontakte dem to gange uden held. De ignorerer mig fuldstændigt, og jeg føler mig nu nødsaget til at tage yderligere skridt for at få sagen løst.

4. April 2025

Forfærdeligt firma!!

Forfærdeligt firma!!!
Vi købte et rundt sildebensbord for et par år siden. Kanten på bordet begyndte med det samme at falde fra hinanden. Vi kørte efterfølgende en langvarig sag mod dem, som jo så desværre endte med at firmaet måtte gå konkurs. Vi har nu betalt 3500,- for at få bordet repareret. Firmaet vi brugte, var i chok over den elendige kvalitet på bordkanten. Det var lavet af plastik og højst sandsynligt strøget på med et strygejern el.l.
Ejeren starter jo helt sikkert op i et andet navn igen. Hold jer langt væk fra dette fup-firma og dets efterkommer.

17. Februar 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Top useriøs virksomhed og imponerende…

Top useriøs virksomhed og imponerende dårlig kvalitet !
Lever ikke op til hvad de lover - hverken ift. kvalitet eller aftaler. Har et bord, som har mange synlige fejl og som er så vakkelvornt, at man ikke kan sidde ved det uden, at det bevæger sig, da træet er knækket, hvor der er skruet skruer ind. Spørgsmål om tid før det slet ikke er brugbart, da benene er ved at knække.

10. Juni 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hold jer væk fra dette firma

Hold jer væk fra dette firma. Har aldrig modtaget bordet jeg bestilte og pengene blev trukket med det samme. Når man ringer bliver telefonen ikke taget og mail blev kun besvaret første gang jeg skrev, siden har der været helt stille, fandt så ud af de var under konkurs og det åbenbart ikke er første gang 😔

11. Juli 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hold jer langt væk fra denne dybt…

Hold jer langt væk fra denne dybt useriøse virksomhed!
Der er i givet konkursbegæring på dem, trods det fortsætter de med at tage imod ordrer, trækker dine penge, som det første, leveringen er forkert. De bestilte ben er ikke med i leveringen, tillægsplader ligner 2. sortering, med store fejl, sjusk og elendig kvalitet.
Bordet slår revner efter få dage ved stuetemperatur, tydeligvis ikke tørret korrekt, eller simpelthen elendig/ for billige råmaterialer. Har skrevet reklamation, endnu ingen reaktion, man kan ikke ringe dem op, hverken chaufføren eller virksomheden, chaufføren lovede at komme med de rigtige ben, men er nok snublet over sine egne undervejs….
Bare igen, HOLD JER LANGT VÆK!!!!

19. Dezember 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Den værste kvalitet og service

Den værste kvalitet og service. Aldrig blevet latterliggjort og talt så meget ned til af nogle som ikke har styr på sit firma! Virkelig aldrig køb noget fra naturplank!!!!!

2. Dezember 2024

Hej Kirstine

Tak for din anmeldelse – jeg er oprigtigt ked af at høre om din oplevelse.

Jeg vil gerne give lidt baggrund, da jeg godt ved, at flere desværre har haft dårlige oplevelser i en svær periode for Naturplank. I maj 2024 mistede vi alt på lageret i en brand, og kort tid efter gik det tidligere selskab bag Naturplank konkurs. Det var en hård tid for firmaet – og for mig personligt – og det er tydeligt, at kvaliteten og servicen ikke har været der, hvor den skulle være.

Jeg har efterfølgende købt navnet og maskinerne af kurator og driver nu Naturplank videre i et nyt selskab. Det er vigtigt for mig at understrege, at alt er gjort efter bogen, og mit eneste fokus nu er at få Naturplank tilbage til den høje kvalitet og service, vi var kendt for, før det hele ramlede.

Jeg håber, du på et tidspunkt vil give os en chance for at vise, at vi kan gøre det bedre. Og hvis du har lyst til dialog eller en løsning, er du altid velkommen til at kontakte mig direkte.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Køb ikke ved dette firma!!

Køb ikke ved dette firma!!
Jeg skulle have leveret et bord til 17500 i fredags.
Det kom ikke ikke og firmaet reagerer ikke.
Det er snyd og bedrag og firmaet vil blive politianmeldt.

😡😡😡😡😡😡😡😡😡

15. November 2024

Konkursfinden

Har købt et bord med store savemærker i bunden, kan ikke lave reklamation da ejeren har ladet firmaet gå konkurs og startet det samme op i nyt cvr-nummer.
Jeg vil aldrig turde handle her igen.

31. Oktober 2024

Hej Rasmus,

Tak for din anmeldelse – jeg forstår din frustration og er ked af, at du har haft den oplevelse.

Det er korrekt, at det tidligere selskab bag Naturplank gik konkurs i september 2024. Konkursen skyldtes desværre en kombination af uheldige omstændigheder, herunder en omfattende brand og interne udfordringer, som gjorde det umuligt at fortsætte driften.

Efter konkursen har jeg – helt efter loven og med kurators godkendelse – overtaget navnet Naturplank og maskinerne i et nyt selskab, som nu arbejder målrettet på at genopbygge tilliden til både kvalitet og service.

Jeg forstår godt, hvis du er skeptisk, men jeg kan forsikre dig om, at vi i dag driver virksomheden på ordentlig vis og gør alt for, at alle kunder får gode oplevelser fremadrettet.

Hvis du ønsker hjælp til at kontakte konkursboet i forhold til din tidligere ordre, hjælper jeg dig gerne videre.

Elendig virksomhed

Elendig virksomhed. KØB IKKE HER.

De svarer ikke på henvendelser og er ligeglade med deres kunder. De leverer ikke deres varer til tiden og deres produkter går op i limningen! Hold jer langt væk!

21. Oktober 2024

Hej Bjarke,

Tak for din anmeldelse – jeg forstår din frustration.

Det tidligere selskab bag Naturplank gik konkurs i september 2024 efter store udfordringer, som desværre ramte mange kunder.

Vi har efterfølgende overtaget navnet og driver nu virksomheden videre i et nyt selskab med fuldt fokus på at genopbygge kvalitet og service.

Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du ønsker hjælp til at tage sagen videre via konkursboet.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Elendig kundeservice - ingen anbefaling herfra

Vi købte for ca 1 år siden et rundt bord inklusiv tillægsplade. Vi fik det leveret i Januar 2024. Tillægspladen var skæv og passede ikke. Det reklamerede vi for, og det tog en masse koordinering, tid og mails frem og tilbage før de kom og målte op til en ny plade. De kørte og der ville gå 4 uger før vi fik den nye plade. Efter 2 måneder uden lyd, fik jeg at vide deres lager var brændt og vores plade og også vores mål var gået tabt. De kom så retur 14 dage efter og målte op på ny, for så at levere en ny plade hvor årene i tillægspladen ikke flugter med resten af bordet. Altså en ommer igen.

Jeg har siden 30. maj 2024 sendt 5 mails og forsøgt at ringe på telefonerne, alle gange uden at høre noget retur.....

Det er under al kritik og jeg vil aldrig købe noget fra naturplank igen og fraråde alle at købe noget herfra igen. Kundeservice er ikke noget de kan finde ud af..

11. Oktober 2024

Hej Kasper ,

Mange tak for din anmeldelse – jeg forstår 100 % din frustration, og jeg er oprigtigt ked af den oplevelse, du har haft.

Som du selv nævner, ramte vi desværre ind i en række meget uheldige omstændigheder sidste år. Først med kvaliteten og koordineringen af tillægspladen, og siden med den brand, der ødelagde vores lager og mål, hvilket kun gjorde situationen endnu værre.

Kort efter gik det gamle selskab bag Naturplank konkurs, og det har uden tvivl betydet, at flere sager, som din, ikke er blevet håndteret ordentligt, hvilket vi er virkelig kede af.

Jeg har efterfølgende overtaget navnet Naturplank og maskinerne og driver nu virksomheden videre i et nyt selskab med fuldt fokus på at få styr på både service og kvalitet fremover.

Jeg ved godt, det ikke ændrer på dit forløb, men jeg håber, du kan se, at vi i dag arbejder hårdt på at få Naturplank tilbage til det niveau, vi ønsker – og som kunderne fortjener.

Hvis du ønsker det, hjælper jeg dig meget gerne videre med kontakt til konkursboet, hvis der stadig er noget at følge op på i din sag.

KØB IKKE NOGET FRA DEM

KØB IKKE NOGET FRA DEM, for du kommer ikke til at få varen leveret. De svarer ikke på hverken mails, telefon eller de blanketter man udfylder via deres hjemmeside. De hæver penge fra kontoen, men leverer ikke varen. Kan desværre kun tilslutte mig alle de andre kunder som er blevet snydt. Trist og kedeligt oplevelse. Jeg har også skrevet til kurator, men han har hverken kvitteret for modtagelsen af min mail eller svaret på den.

19. September 2024

Hej Melita

Tak for din anmeldelse – jeg forstår virkelig godt din frustration, og jeg er oprigtigt ked af den oplevelse, du har haft.

Det tidligere selskab bag Naturplank gik konkurs i september 2024 efter store udfordringer, og desværre var der flere uafsluttede ordrer, som kunderne ikke har fået leveret, selvom pengene var trukket. Det er dybt beklageligt og bestemt ikke, som det burde være.

Efter konkursen har jeg overtaget navnet Naturplank i et nyt selskab, som ikke har adgang til gamle betalinger eller ordredata, men jeg hjælper dig meget gerne med info på kurator, hvis du ønsker at følge op igen.

Vi gør alt, hvad vi kan for at få Naturplank på rette spor igen med ordentlig service og høj kvalitet fremadrettet.

Skulle være gået på trustpilot

Skulle være gået på trustpilot

Aldrig oplevet magen til svindel og har desværre måtte politianmelde dem. Bestilte er bord i marts måned som aldrig er dukket op og kundeservice er desværre ikke eksisterende. Jeg har kæmpet en kæmpe kamp for at få mit bord leveret men må desværre erkende at konkursen kommer belejligt for dem.
Hold er jer langt væk.! Jeres penge ryger i lommen på ejerne og et produkt ser I aldrig

4. März 2024

Hej Muhammad,

Tak for din anmeldelse. Jeg er oprigtigt ked af din oplevelse og forstår fuldt ud frustrationen over ikke at have modtaget dit bord.

Jeg vil dog gerne gøre det helt klart, at der ikke er tale om svindel. Situationen skyldes desværre en lang række alvorlige udfordringer – blandt andet et lager, der brændte ned i maj 2024, og store driftsproblemer i månederne efter. På trods af forsøg på at redde virksomheden endte det tidligere selskab bag Naturplank i konkurs i september 2024.

Efter konkursen har jeg overtaget navnet Naturplank og maskinerne i et nyt selskab, som er stiftet helt efter bogen og med kurators godkendelse. Jeg har ingen adgang til betalinger fra det tidligere firma, og hvis du har indsendt en anmeldelse til kurator, er det desværre den vej, sagen skal følges.

Jeg har stor forståelse for din frustration, men jeg kan forsikre dig om, at mit mål i dag er at føre Naturplank videre på ordentlig vis – med styr på kvalitet og kundeservice.

Ønsker du kontaktoplysninger til kurator eller hjælp til at finde de rette kanaler, hjælper jeg dig meget gerne videre.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Verdens bedste service og kvalitet

Verdens bedste service og kvalitet! Vi fik virkelig en god og professionel fremvisning og guide i valg af spise bord, Martin er virkelig en person der forstår sig på at yde en yderst god og troværdig service!

Efterfølgende har vi og flere fra vores omgangs kreds købt produkter fra ham! Og stadig samme service og troværdighed

15. Juni 2024

LÆS HER HVIS DU MANGLER PRODUKTER FRA NATURPLANK

Naturplank er den 11. september 2024 blevet taget under konkursbehandling!!

Hvis du (ligesom jeg) er blevet snydt af Naturplank, kan du her læse en mail, som jeg har fået fra Forbrugerombudsmanden angående min anmeldelse af Naturplank:

Vi kan henvise dig til at kontakte advokat Stefan Nielsen, John Tranums Vej 23, 6705 Esbjerg Ø, som er kurator i konkursboet.

Du skal som udgangspunkt have anmeldt dit krav til kurator inden for 4 uger efter virksomheden er taget under konkursbehandling. Vi kan oplyse dig om, at virksomheden blev taget under konkursbehandling den 11. september 2024.

Selv hvis fristen er overskredet, og selv om der sjældent vil være midler i konkursboet til at dække et eventuelt krav du måtte have mod selskabet, anbefaler vi dig stadig at anmelde dit krav til kurator. Sørg for at vedhæfte dokumentation for dit krav, fx i form af en faktura.

Hvis du har brug for juridisk vejledning, kan du kontakte en advokat. Du kan for eksempel henvende dig hos din lokale Advokatvagt, der yder gratis juridisk rådgivning.

17. September 2024

Hej Annika

Tak for din anmeldelse og for at dele informationen videre til andre kunder, som desværre er blevet ramt af konkursen.

Det er korrekt, at det tidligere selskab bag Naturplank blev taget under konkursbehandling den 11. september 2024, og det er kurator, der håndterer alle sager om krav og uafsluttede ordrer fra perioden før konkursen.

I dag driver jeg selv Naturplank videre i et nyt selskab – præcis som i de gode gamle dage, hvor jeg personligt producerede alle borde. Det gør jeg stadig, og mit fokus er nu at få Naturplank tilbage på rette spor med 100 % styr på kvaliteten og en ordentlig service.

Vi har ingen tilknytning til økonomien eller ordrerne fra det tidligere selskab, men jeg hjælper selvfølgelig gerne med kontaktoplysninger til kurator, hvis nogen har brug for det.

Tak fordi du gør andre opmærksomme på processen, og jeg håber, at vi med tiden kan vise, at Naturplank igen er et trygt sted at handle.

Naturplank

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr