Namly Design Bewertungen 18

2. Etikettendrucker

Über Namly Design

Vom Unternehmen geschrieben

BEZOEK ONZE WEBSHOP

Namly Design is een print-on-demand webwinkel, gespecialiseerd in de verkoop van gepersonaliseerde en unieke producten voor diverse doeleinden. Variërend van gepersonaliseerde naamstickers voor kinderkleding tot tegelstickers voor een verandering in de keuken of badkamer. We bieden een breed scala aan producten die kunnen worden aangepast aan de voorkeuren van de klant. We hebben artikelen die zowel volwassenen als kinderen aanspreken.

Het renoveren van de slaapkamer van een kind met onze muurstickers is niet alleen een goedkoper alternatief vergeleken met opnieuw verven of nieuwe meubels kopen, maar het is ook een leuk en interactief project dat je samen met je kind kunt doen.

Onze naamstickers zijn perfect voor het organiseren en labelen van de spullen van kinderen. Of het nu gaat om kleding, tassen, lunchboxen of schoolbenodigdheden. De naamstickers zijn duurzaam, waterdicht en kunnen worden aangepast met namen of gewenste informatie. Met deze praktische en stijlvolle naamstickers kunt u ervoor zorgen dat de spullen van uw kinderen altijd terugkomen.

We bieden een breed scala aan posters met verschillende motieven en stijlen om uw huis te verfraaien. Onze posters zijn van hoge kwaliteit en worden op bestelling afgedrukt om ervoor te zorgen dat elk product uniek is en van de hoogste standaard. Of u nu op zoek bent naar kunstwerken om uw interieur aan te vullen of om als persoonlijk cadeau te geven, we hebben voor elke gelegenheid iets passends.

Bekijk onze tegelstickers, die de perfecte oplossing zijn om uw keuken of badkamer op een betaalbare en eenvoudige manier te transformeren. Met onze hoogwaardige tegelstickers kunt u uw tegels een compleet nieuwe look geven zonder ze helemaal te hoeven vervangen. Onze tegelstickers zijn verkrijgbaar in een breed scala aan patronen, kleuren en stijlen. Of u nu de voorkeur geeft aan een elegante marmeren afwerking, een rustieke houteffect of een speels mozaïekontwerp, we hebben iets dat past bij uw visie voor uw keuken of badkamer.

2,4

1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Poor quality and no return allowed

I ordered self-adhesive tiles for the wall. They looked super cheap and poorly made, so I wanted to return them. However, they do not add any return instructions in the mail and make returns impossible despite the fact that they are legally required. I will NEVER order again on this website.

9. Februar 2026

Antwort von Namly Design

Thank you for sharing your experience, we are truly sorry that the stickers did not meet your expectations and that the return process was perceived as complicated. That is absolutely not how we want it to feel.

I see that you have been in contact with my colleague and received information about how to make a return. Of course, it should be possible to return if the product does not meet your expectations.

Please contact us again at concerns@namly.se if there is anything else we can help you with, and we will make sure to resolve it in the best possible way.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Begin Januari een bestelling gedaan en…

Begin Januari een bestelling gedaan en betaald. Tot op heden, nu 21 januari heb ik nog steeds het pakket niet. Ze reageren niet op mail, zijn niet bereikbaar en zijn gewoonweg criminelen! Koop hier niet!

Net nog DPD contact gehad en zij zeggen dat het pakket niet is ontvangen, waar NAMLY een mail stuurt op 16 januari dat het pakket verzonden is, waar ik 6 januari besteld heb he. Bizar

21. Januar 2026

Antwort von Namly Design

Bedankt voor het delen van uw ervaring. Het is erg teleurstellend om te horen dat uw pakket nog steeds niet is aangekomen en dat de informatie over de levering tegenstrijdig is. Dit zou natuurlijk niet mogen gebeuren en we begrijpen de frustratie die dit veroorzaakt.

We willen u graag zo snel mogelijk helpen dit op te lossen. Neem contact op met concerns@namly.se onder vermelding van uw bestelnummer, dan zorgen wij ervoor dat we zowel de levering als de communicatie hierover opvolgen.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Mooi maar plakt niet heel goed

De stickers zien er heel mooi uit. Echter laten ze makkelijk los wat in een kinderkamer niet fijn is. Overal laten ze al los en zit er nog geen maand op. Toch jammer

28. März 2024

Antwort von Namly Design

Bedankt voor het delen van je ervaring. Fijn om te horen dat de stickers er mooi uitzien, maar jammer dat ze zo snel loslaten.

Neem contact op met concerns@namly.se, dan helpen we je verder en zorgen we voor een oplossing waar je tevreden mee bent.

Met vriendelijke groet, Namly Design

Goede communicatie!

Antwort von Namly Design

Bedankt voor je aardige recensie! Fijn om te horen dat de communicatie goed is verlopen. Mocht je in de toekomst nog ergens hulp bij nodig hebben, dan kun je altijd contact met ons opnemen via concerns@namly.se.

Levering was snel

Levering was snel en het uiterlijk van de stickers mooi, beschadigd alleen wel heel snel en de ballon kwam in 2 delen, hierdoor blijf je toch een soort streep zien. Dat is wel jammer.

5. April 2024

Antwort von Namly Design

Bedankt voor het delen van uw ervaring. Het is fijn om te horen dat de levering snel was en dat de stickers er goed uitzagen, maar jammer dat ze zo snel beschadigd raakten.

Neem contact op met concerns@namly.se, dan helpen we u verder en zorgen we voor een bevredigende oplossing.

Met vriendelijke groeten,
Namly Design

Prima posters, lange levertijd

Na het lezen van alle reviews, was ik een beetje bezorgd of de bestelling zou komen. De levertijd is langer dan op de website staat vermeld (meer dan 2 weken) maar ik werd op de hoogte gehouden van het proces. Ook toen ik een mail naar de klantenservice stuurde kreeg ik binnen 24uur reactie. De kwaliteit van de posters is prima. Niet heel stevig papier, maar in de lijst ziet het er goed uit!

5. April 2024

Antwort von Namly Design

Bedankt voor het delen van uw ervaring. We zijn blij te horen dat u tijdens het proces goed op de hoogte bent gehouden en dat u snelle reacties van de klantenservice heeft ontvangen. Helaas was de levertijd langer dan verwacht en daarvoor bieden we onze excuses aan.

Fijn dat de posters er zo mooi uitzien in de lijst en dat u tevreden bent met de kwaliteit.

Met vriendelijke groeten, Namly Design

Tevreden

Ben heel snel geholpen toen ik en probleem had. Dit is direct opgepakt en opgelost.

4. April 2024

Hallo
Wat zijn wij blij om te horen dat u tevreden bent met uw ervaring bij ons en wij hopen dat u tevreden bent met uw bestelling.

Het duurde vrij lang

Het duurde vrij lang, daarom geen 5 sterren. Maar voor de rest niks dan lof.

3. April 2024

Hallo
Onze excuses dat uw bezorging vertraging heeft opgelopen, helaas zijn er soms vertragingen op het postkantoor. Wij zijn echter blij om te horen dat u na ontvangst tevreden bent met uw levering.
Fijne dag

Bezorging veel te laat

Bezorging veel te laat. Op maandag 18 maart heb ik een bestelling geplaatst. U adverteert met een leveringstijd van 1 tot 6 werk dagen. 6 werk dagen verder zou 25 maart moeten zijn. Maar u verzend de bestelling pas op 22 maart. Dat is 4 dagen later. Zit een weekend tussen dus ga je wederom werkdagen tellen kom je uit op ( als je de 6 dagen aanhoudt ) 1 april. 2 weken later. De doosjes zijn op 30 maart bezorgd, via priority. Helaas voor mij te laat want ik verblijf langere tijd buiten Nederland.

22. März 2024

Bedankt voor uw recensie,
Wij betreuren het dat uw levering vertraging heeft opgelopen, ik zal dit opnemen met de betreffende afdeling.
Ik hoop dat je nog steeds wat profijt hebt van je goederen, ook al zijn ze afgeleverd nadat je het je had voorgesteld.

Good

+ Overall good.
- The stickers are not as bright as they look on the website via mobile.

Hello.
Thank you for your review.
We are happy that you are satisfied with your purchase and as mentioned on the website, there may be some color difference to what you see on your phone or computer.
Have a nice day

Posters

Mooie posters goede kwaliteit & heldere kleuren.
Bezorging duurde aantal dagen.

Hallo.
Bedankt voor uw recensie. Wat zijn wij blij om te horen dat u tevreden bent met uw bestelling.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Stickers zijn echt van mega slechte…

Stickers zijn echt van mega slechte kwaliteit. Blijven niet goed plakken. Het is echt troep… Kost wel gewoon 55 euro. Geld weggegooid

Hallo.
Wij betreuren het dat u niet tevreden bent met uw bestelling, wij hebben ons e-mailsysteem doorzocht zonder een e-mail van u te vinden, wij willen graag met u in contact komen. U kunt ons een e-mail sturen op info@namly.se, dan helpen wij u verder met uw kwestie.
Wens je een fijne dag

Hele mooie producten.

Hele mooie producten.
De levering had wel iets meer updates mogen hebben, maar toen het eenmaal binnen was erg blij.

Het was en is ook niet duidelijk of je ongebruikte pakketten mag retourneren!?

13. März 2024

Hallo.
Bedankt voor uw recensie. Wat zijn wij blij dat u tevreden bent met uw bestelling.
Het is prima om ongebruikte producten naar ons te retourneren, maar geen persoonlijke producten. Als u vragen heeft, kunt u ons een e-mail sturen op info@namly.se, dan helpen wij u verder.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Ik heb nog steeds mijn geld niet…

Ik heb nog steeds mijn geld niet ontvangen van het product dat ik heb terug gestuurd ( op tijd) omdat het helaas niet voldeed aan wat het moest zijn

Hallo.
Bedankt voor uw review, ik zie dat u contact heeft gehad met onze klantenservice en dat zij u hebben geholpen met uw retourzending

Mooie kwaliteit muursticker

Mooie kwaliteit muursticker. Snelle en fijne communicatie met het bedrijf. Enigste kleine minpuntje is de lange levering van het product.

Hallo.
Wat zijn wij blij dat u tevreden bent met uw bestelling, helaas kan de afhandeling van de post soms langer duren dan verwacht.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Helaas waren de posters een nieuw…

Helaas waren de posters een nieuw design waardoor de levering langer duurde, na contact snel reactie en uiteindelijk ontvangen en een blije dochter met eenhoorn posters!

Hallo.
Bedankt voor uw recensie.
Wat zijn wij blij dat u tevreden bent met de bestelling

Geen levering ontvangen

Geen levering ontvangen. Moeilijk contact gemaakt en toen ik bericht kreeg was pakket alweer terug naar ontvanger.

22. Februar 2024

Hallo.
Bedankt voor uw review, het spijt ons dat u uw bestelling niet heeft ontvangen. U bent van harte welkom om ons een e-mail te sturen op info@namly.se, dan helpen wij u verder met uw bestelling.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bad service in returns and delivery

be aware thats another dropshipping company using .NL as a domain but actually is located in Sweden, which at first glance sounds fine but when things go wrong as other of their customers you can expect bad customer service. We have ordered wallstickers
that never got delivered (we know as we were in the house the weeks around the delivery due to renovation - and other packages made it without problem) Besides not delivering to our house, no card was left with information about the service point. I received a vague email with track&trace with no information as to where the package is, so logically after a while the stickers we ordered got sent back to the seller, who now wants to deduct 20 euros from the total cost for the return in case we choose to return the item and not get it sent again.

This is an absolutely bad service

14. November 2023

Antwort von Namly Design

Thank you for sharing your experience. It is disappointing to hear that the delivery did not arrive as expected and that the information about the delivery location was unclear. We apologize for the frustration this has caused.

but we are happy to help you review your case. Contact us at concerns@namly.se with your order number and we will find a solution if you have not already received help.

Kind regards
Namly Design

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr