Nailsbydipsy Bewertungen 322

TrustScore 4.5 von 5

4,3

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg elsker Nails by Dipsy. Er blitt helt hekta og det er så mange gøye muligheter til å være kreativ med dypepulverne. Neglene mine er mye sterkere med Dipsy enn uten, og fjerner man de på riktig måte... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har aldri kunnet ha lange negler, de bare fliser seg opp og knekker. Ikke har jeg vært god på å legge negllakk heller og alt av falske negler og annet har falt av etter kort tid. Dipsy får j... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Skrev en anmeldelse for 1 uke siden hvor jeg fikk svar fra nailsbydipsy og bedt om å sende en mail til Karoline, denne mailadressen virker ikke. Trist at jeg må gå via denne siden for å kunne opprett... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg er alltid i tvil når jeg ser reklame som ser nesten for bra og enkelt ut. Men jeg valgte å teste siden det var tilbud. Jeg må bare innrømme at det er like enkelt, like fint resultat og like bra so... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Kosmetikbedarf

Vom Unternehmen geschrieben

DYPPEPULVER MANIKYR: Vi mener bestemt at alle bør ha tilgang til salongkvalitetsnegler. Dipsy Dyppe Pulver er det første kompakte settet for perfekte negler med salongkvalitet hjemme. VÅRT MÅL VAR KLART: Et komplett manikyrsett for hjemmebruk som garanterer vakre negler for alle. I 2023 ga vi ut vårt første sett, som oppfylte alle kravene våre. Raskt og enkelt å bruke, ingen UV-lampe nødvendig, negler som varer opptil 3 uker og er rimelig for alle. LAKK ER UTDATERT: Dipsy® Dipping Powder er det første kompakte settet for perfekte negler hjemmefra. Fordi alle de vanlige manikyrmetodene gir problemer. Det være seg lang tørketid, hakk og sprekker, den skadelige UV-lampen, vanskelig og kostbart og/eller vanskelig fjerning. Så å få perfekte negler hjemmefra var tidligere nesten umulig for "ikke-profesjonelle". Men nå kan du også få den beste opplevelsen med Dipsy Dyppepulver sett vakre og perfekte negler.

Kontaktinformationen

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 95 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 48 Std.

Helt supert

Helt supert. Endelig har jeg pene negler som holder jeg også.

9. August 2025

Antwort von Nailsbydipsy

Hei Ida Veronica, TUSEN takk for kjempe hyggelig tilbakemelding. Glad for at du har fått flotte, sterke negler med Dipsy :D Mvh Karoline fra Nails By Dipsy 💅

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Supert produkt som gir varig og fint…

Supert produkt som gir varig og fint resultat! Eneste som trekker ned er litt søl ved påføring og lang leveringstid.

30. Juli 2025

Antwort von Nailsbydipsy

Hei Sofie, takk for tilbakemeldingen. Beklager ventetiden, vi må foreløpig sende fra utlandet, men håper å ha råd til et varehus i Norge etter hvert. Mvh Karoline fra Nails By Dipsy 💅

I love how easy it is

I love how easy it is, and the beautiful results and the colors!😍

7. August 2025

Antwort von Nailsbydipsy

Thank you Ninna, happy to have you be a part of the Dipsy familiy :D Mvh Karoline fra Nails By Dipsy 💅

Gjør livet mer lettvindt

Det gjør det enkelt og billig å holde neglene sine fine, for meg er det utrolig viktig å ha fine negler! Dette gjør det som en lek og kan alltid leke meg med forskjellige pulver 🥰

5. August 2025

Antwort von Nailsbydipsy

Hei Rikke, tusen takk for kjempe hyggelig tilbakemelding! Kjempe gøy at du koser deg med de forskjellige fargene og får det til å sitte så godt, min rekord er 5 uker, men da var det ikke noe fint lenger :D Mvh Karoline fra Nails By Dipsy 💅

Helt fantastisk produkt

Helt fantastisk produkt! <3 Var lei all tiden med uv lys og som bare sprakk opp! Prøvde dipsy og neglene holder seg så flotte i mange uker! Ender med at jeg blir lei fargen før neglene ser stygge ut! De gjør neglene sterke og aldri hatt så sterke negler enn nå! TUSEN TAKK <3

4. August 2025

Antwort von Nailsbydipsy

Hei Maria, så hyggelig å høre, tusen takk for at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss! Mvh Karoline fra Nails By Dipsy 💅

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk🙌👏🤩Ble så overasket over hvor gøy og…

Ble så overasket over hvor gøy og enkelt det er å lage nydelige negler med disse produktene, jeg er frelst å kommer bare til å holde meg til dere fremover. Nydelige farger, enkelt å forme og designe slik man ønsker🤩 løsneglene er fantastisk å bruke til du har ønsket lenge på dine egne negler å deretter fortsette og dyppe på siden egne for å holde de sterke.løsneglende holdt overraskende det dere sier i 4-5 uker selv etter lange arbeidsdager med mye pleie og stell og vask, enkelt og forme da de er mykere enn normalt🤩 er sååå morro og designe sine egne å så enkelt å få fint🤩😍

24. März 2025

Antwort von Nailsbydipsy

Hei Maiken, tusen takk for hyggelig tilbakemelding, nå gleder jeg meg ekstra til å selv prøve løsneglene! Vi er veldig glade for å ha deg med i Dipsy familien! Mvh Karoline fra Nails By Dipsy 💅

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lang leveringstid men til trods for dette god kundeservice.

Lang leveringstid på over 2 uger, men til trods for dette, får jeg indfriet mine ønsker om refusion. God kontakt med kundeservicen. Tak for jeres hjælp og forståelse.

Dbh Lotte

2. August 2025

Antwort von Nailsbydipsy

Hei Lotte, beklager skuffelsen. Kollegaen min har bekreftet at hun hjelper deg med retur. Mvh Karoline fra Nails By Dipsy 💅

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har i rigtig mange år fået lavet…

Jeg har i rigtig mange år fået lavet gele negle, men desværre ikke kunne tåle det. Jeg har brugt DIPSY i et halvt år nu, - og jeg er så ovenud lykkelig over det 🥰💖 Det er så hyggeligt at sidde og lave negle, kvaliteten er SÅ god, og de holder bare. - og vigtigst af alt jeg kan tåle det 🙏🏽 De har den bedste og sødeste kundeservice 🤗 Kan varmt anbefale DIPSY 💖

2. August 2025

Antwort von Nailsbydipsy

Hei Simone, tusen takk for kjempe hyggelig tilbakemelding og fantastisk at du endelig har funnet noe du tåler og er fornøyd med! Mvh Karoline fra Nails By Dipsy 💅

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Negler som tåler lange arbeidsdager💅

Jeg har alltid slitt med bøyelige negler som aldri rekker å vokse før de knekker, og har heller aldri turt å stole på salonger med de uhåndterlige neglene mine. Dipsy fikser! Neglene mine er bullet proof, jeg jobber på cafe og har våte hender i 8 t om dagen flere ganger i uka, men dipsy holder hele veien og siden de sitter som en hel negl er det ingen flaking! Jobber du i ett yrke der du sliter mye med hendene dine og vil ha pene/sunne negler, så vil jeg anbefale🩷

1. August 2025

Antwort von Nailsbydipsy

Hei Silje, tusen takk for kjempe hyggelig tilbakemelding, bullet proof til og med :D Så bra at de holder til tross for at du bruker hendene så mye på jobb. Mvh Karoline fra Nails By Dipsy 💅

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Sparer både tid og penger😊

Etter å ha brukt Dippsy i ca 1 mnd må jeg si jeg er fornøyd med produktene. Er gøy og overraskende enkelt å lage fine negler og jeg koser meg med å pusle med dette når jeg måtte ønske det😊 Sparer både tid og penger ved å kunne lage mine egne negler, og utvalget av farger, glitter osv er veldig bra👍🏻

31. Juli 2025

Antwort von Nailsbydipsy

TUSEN takk for hyggelig tilbakemelding Gro Anita, kjempe gøy å høre at du koser deg med Dipsy på samme måte som oss :D Mvh Karoline fra Nails By Dipsy 💅

Fornøyd

Fornøyd, bedre enn løsninger

25. Juli 2025

Antwort von Nailsbydipsy

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding Maren :D Mvh Karoline fra Nails By Dipsy 💅

Dette var gøy

Dette var gøy. Veldig enkelt å bruke. Masse kombinasjoner av farger og lett å ta av igjen

23. Juli 2025

Antwort von Nailsbydipsy

Hei Cathrine, så gøy at du er fornøyd og takk for at du delte opplevelsen din, det betyr mye for oss. Mvh Karoline fra Nails By Dipsy 💅

Topp fornøyd

Som negledesigner så vil jeg si at produktene til Dipsy er helt fantastiske, perfekt resultat og veldig enkelt. Et stort pluss er at man trenger ikke bruke uv/led lampe. Anbefales.

24. Juli 2025

Antwort von Nailsbydipsy

Hei Lena Jenny, tusen takk for kjempe hyggelig tilbakemelding, og ekstra stas siden du er negledesigner! Velkommen i Dipsy familien :) Mvh Karoline fra Nails By Dipsy 💅

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg er veldig fornøyd med Dipsy❤️…

Jeg er veldig fornøyd med Dipsy❤️ neglene holder seg pene lenge. Om jeg skulle stuke/skade en negl kan jeg fikse det samme dag i stedet for å vente til neste time hos neglsalong. I tillegg så sparer jeg mye penger på det og det er gøy med så mange alternativer i farge, mønster osv🌈Nå klarer jeg å holde neglene på en fin lengde, og neglene blir sterkere av det. Jeg er 64 år, men har absolutt ikke tenkt å slutte med lekre negler, det er blitt en del av min identitet. Tusen takk til Dipsy for flotte produkter🤩

22. Juli 2025

Antwort von Nailsbydipsy

Hei Åshild Marie, tusen takk for kjempe hyggelig tilbakemelding! Jeg er så enig med deg at fine negler blir en del av identiteten, jeg føler meg ikke helt som meg selv når jeg ikke har stelte negler! Mvh Karoline fra Nails By Dipsy 💅

Fint produkt

Godt produkt. Enklere å bruke enn man skulle tro! Mange fiiiine farger😍
Anbefales 👍

12. Juli 2025

Antwort von Nailsbydipsy

Hei Mina Therese, så hyggelig å høre, takk og velkommen i Dipsy familien :D Mvh Karoline fra Nails By Dipsy 💅

I love the products

I love the products - I have never in my life done my nails this fast! I Will never go back to spending more than literally 5 minutes on my nails

21. Juli 2025

Antwort von Nailsbydipsy

Hi Samar, 5 minutes is impressive, I will hopefully get there one day too :D Regards, Karoline from Nailsy By Dipsy 💅

Super fornøyd med Nailsbydipsy ❤️

Veldig fornøyd med Nailsbydipsy startsett 😍
Mange fine farger å utforske med🌸 kundeservice svarer deg raskt og er veldig hjelpsomme ❤️
Kjempe gøy å utforske med alle de forskjellige fargene og de sitter Kjempe godt 😀 har gjort både husarbeid og hagearbeid og dem sitter like godt ❤️ gleder meg til å utforske videre med Nailsbydipsy ❤️
Absolutt å anbefale ❤️

20. Juli 2025

Antwort von Nailsbydipsy

Tusen takk for kjempe hyggelig tilbakemelding Monica, det betyr mye for oss! Vi er veldig glad for å ønske deg velkommen i Dipsy familien :D Mvh Karoline fra Nails By Dipsy 💅

Klar for ringen

Jeg er kronisk kløne og helt noob i alt som har med sminke og negler å gjøre. For noen måneder siden ante jeg ikke hva jeg drev med, men så ble jeg introdusert for Dipsy! - Jeg aner fortsatt ikke hva jeg driver med - men neglene mine ser ihvertfall smashing ut mens jeg prøver å finne det ut! Dipsy er veldig nybegynnervennlig, og det er ganske enkelt å få et godt resultat, så jeg har nå utnevnt meg selv til negletekniker. Det er helt nydelig og kunne bruke hendene rett etter at man er ferdig med top coat uten å være redd for riper og ødelagt lakk.

Jeg går som vennene mine som har blitt forlovet har gått - jeg ser på hendene mine hele tiden og smiler litt. Jeg mangler ring enda, men med Dipsy er jeg godt forberedt hvis den skulle dukke opp!

Dette har blitt en hobby for meg, så hvis du trenger en ny hobby og vil ha fine negler på kjøpet er Dipsy absolutt et flott alternativ for deg!

17. Juli 2025

Antwort von Nailsbydipsy

Hei Anette, TUSEN takk for kjempe hyggelig tilbakemelding og håper noen får en ring på den insta vennlige fingeren snart :D Mvh Karoline fra Nails By Dipsy 💅

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Endelig får jeg også til fine negler…

Endelig får jeg også til fine negler hjemme som varer lenge! Hadde aldri tatt meg råd til salong negler i salong og nå kan jeg få det til for en brøkdel av prisen👏👏# jentematte🤩🤩 enkelt er det også og kan jeg få det til så kan du også👌💅💅

17. Juli 2025

Antwort von Nailsbydipsy

Hei Nina, takk for hyggelig tilbakemelding og glad for at jentematten din skjønte hvor mye billigere det er med Dipsy enn salong :D Mvh Karoline fra Nails By Dipsy 💅

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg er Dipsyfrelst! God kvalitet og nydelige pulver for enhver smak!

Kjempebra produkt med høy kvalitet og med mange nydelige farger å velge mellom!

Jeg har brukt en billig variant av dip powder utstyr siden desember 2024 og har elsket at de faktisk holder seg fine i 2 uker +, til og med hos meg som ikke får vanlig neglelakk til å holde seg fin i mer enn maks noen timer. Men jeg har slitt med dip flu (influensasymptomer pga. reaksjon på dip powder væskene) som har vart i flere døgn etter hver gang og som ble verre for hver gang jeg fikset neglene. Jeg bestemte meg til slutt for å teste Dipsy, for å se om jeg tålte deres væsker (lakker) bedre.

Jeg kjøpte startsettet glamour og påførte for første gang for 2 dager siden. Jeg hadde ingen antydning til reaksjon under eller etter påføring og merket umiddelbart at væskene og pulverene oppførte seg annerledes og hadde en helt annen kvalitet enn det jeg har prøvd fra før. Så i går la jeg inn en ny bestilling på mange flere pulver og gleder meg til å ha nydelige Dipsynegler fremover!

13. Juli 2025

Antwort von Nailsbydipsy

Hei igjen Renate, tusen takk for kjempe hyggelig tilbakemelding og helt fantastisk at du slipper dip flu med våre produkter! Mvh Karoline fra Nails By Dipsy 💅

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr