Jeg elsker Nails by Dipsy. Er blitt helt hekta og det er så mange gøye muligheter til å være kreativ med dypepulverne. Neglene mine er mye sterkere med Dipsy enn uten, og fjerner man de på riktig måte... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg har aldri kunnet ha lange negler, de bare fliser seg opp og knekker. Ikke har jeg vært god på å legge negllakk heller og alt av falske negler og annet har falt av etter kort tid. Dipsy får j... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Skrev en anmeldelse for 1 uke siden hvor jeg fikk svar fra nailsbydipsy og bedt om å sende en mail til Karoline, denne mailadressen virker ikke. Trist at jeg må gå via denne siden for å kunne opprett... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg er alltid i tvil når jeg ser reklame som ser nesten for bra og enkelt ut. Men jeg valgte å teste siden det var tilbud. Jeg må bare innrømme at det er like enkelt, like fint resultat og like bra so... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
DYPPEPULVER MANIKYR: Vi mener bestemt at alle bør ha tilgang til salongkvalitetsnegler. Dipsy Dyppe Pulver er det første kompakte settet for perfekte negler med salongkvalitet hjemme. VÅRT MÅL VAR KLART: Et komplett manikyrsett for hjemmebruk som garanterer vakre negler for alle. I 2023 ga vi ut vårt første sett, som oppfylte alle kravene våre. Raskt og enkelt å bruke, ingen UV-lampe nødvendig, negler som varer opptil 3 uker og er rimelig for alle. LAKK ER UTDATERT: Dipsy® Dipping Powder er det første kompakte settet for perfekte negler hjemmefra. Fordi alle de vanlige manikyrmetodene gir problemer. Det være seg lang tørketid, hakk og sprekker, den skadelige UV-lampen, vanskelig og kostbart og/eller vanskelig fjerning. Så å få perfekte negler hjemmefra var tidligere nesten umulig for "ikke-profesjonelle". Men nå kan du også få den beste opplevelsen med Dipsy Dyppepulver sett vakre og perfekte negler.
Niederlande
Hat 95 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 48 Std.
Jeg har kun brukt disse produktene siden sommer i fjor og dette var desidert det beste jeg har prøvd. Neglene holder seg pene lenge og tåler mye. Digger disse spennende farger med tørket blomster dessuten er de flinke med å vise inspirasjons video med farge kombinasjoner. Dobbel tommel opp!

Antwort von Nailsbydipsy
100% bedre enn å bruke masse penger på salonger og drive å kjøpe neglelakk som bare flasser. Bruker fortsatt litt lang tid, men det går raskere for hver gang. Kjempe fornøyd ❤️

Antwort von Nailsbydipsy
Jeg liker veldig godt å ha negler som ser profesjonelle ut og varer lenge. Perfekt for reiser! Jeg har fått laget profesjonelle negler med dipppulver før, men jeg synes de jeg lager selv ser mye bedre ut. Kanskje det er fordi jeg vet nøyaktig hva jeg vil ha og kan bruke så mye tid som jeg trenger.
Min erfaring er at de bare varer i opptil 2 uker før de sprekker eller løfter seg.
Min erfaring med kundeservice var god da jeg hadde et lite problem med en bestilling.
Generelt sett er jeg veldig glad for at vennen min introduserte meg for Nails By Dipsy! :)

Antwort von Nailsbydipsy
Jeg er veldig misfornøyd med dette kjøpet. Produktet holder ikke det det lover neglene faller av kort tid etter påføring, selv når jeg følger bruksanvisningen nøye. Kvaliteten oppleves som dårlig og produktet fungerer ikke som forventet.
Jeg har vært i kontakt med kundeservice og bedt om å heve kjøpet, men de ønsker ikke å dekke returfrakt selv om produktet har en mangel. Jeg opplever at kundeservice ikke er villige til å finne en god løsning på problemet.
Jeg kan dessverre ikke anbefale dette produktet eller denne nettbutikken basert på min erfaring.

Antwort von Nailsbydipsy
God service, raskt svar når det er noe. Fine farger og godt produkt, selv om jeg ofte må fornye ila 10dager.

Antwort von Nailsbydipsy
Det var litt vanskelig til å begynne med for å få lagt alt pent på neglene. Etterhvert ble det lettere, og resultatene deretter. Det lønner seg å ha litt god tid når du skal legge på dyppepulver mm.
Holder i ca 2-3 uker, og det er helt ok når jeg ønsker å bytte farge ofte.

Antwort von Nailsbydipsy
I am unfortunately very disappointed with my purchase. The delivery took much longer than expected, which was already frustrating. When the product finally arrived, the colours were not like shown on the website. They look quite different in real life compared to the pictures on the Website.
I carefully followed all the instructions step by step. After 2–3 days the nails started falling off. I thought maybe I had done something wrong, so I tried again and spent even more time preparing and applying everything properly. The same thing happened again and they simply did not last. Based on the description on the website, I expected much better quality and durability. Sadly, this was not my experience…

Antwort von Nailsbydipsy
Har fått ett lite utvalg av forskjellige pulvere nå og jeg elsker fargene, spesielt dem som glitrer.
Syns det er litt synd build stiver så fort som det gjør for børsten er ødelagt før man rekker bruke dem opp.

Antwort von Nailsbydipsy
Jeg hadde sterke lange negler før jeg brukte dipsy - etter bare en behandling er neglene porøse, knekker lett og har ingen motstandskraft lenger. Det som heller ikke nevnt er, at man ikke for av lakken når man har oppdaget at forsøket ble fullstendig mislykket.

Antwort von Nailsbydipsy
Lang leveringstid og når jeg fikk den så er den jo sendt rett fra Asia, søkte på Temu og der er den samme til 129 kr, kunne like gjerne bestilt der og spart penger. Når jeg bestiller fra norsk leverandør så forventer jeg bedre kvalitet.

Antwort von Nailsbydipsy
Etter noen forsøk og litt googling og tålmodighet,så fikk jeg endelig til å legge fine negler med disse fine produktene.var skeptisk,og synes det var litt vanskelig og få det pent og uten løft til å begynne med.men nøkkelen er god forbredelse av neglene før man starter,og bruk god tid på å la det tørke og hærde etterhvert.øver fortsatt på å file så de ikke blir for tjukke.men har vært salongkunde i over 10 år,men nå tror jeg jaggu at jeg kan spare masse på å gjøre det hjemme istede.

Antwort von Nailsbydipsy
Bestilte et start kit og modtog det ca 14 dage efter.
Jeg er har så efterfølgende fortrudt mit køb, da jeg ikke kan se hvad produktet indeholder af kemikalier og vil derfor ikke bruge det. Har skrevet til dem i 2 uger om at få en refusion på flere mails, men får intet svar. Har også bedt om en refusion og returnering via KlarnaPay, den svarer de heller ikke på.
Havde fået indtrykket af at det var europæisk produktion og kom fra Tyskland/Holland, men det viser sig det bliver lavet i Kina og sendt derfra, selvom de skriver deres lager er i Holland.
Hold jer væk! Det snyd og dårlig kundeservice!

Antwort von Nailsbydipsy
Jeg har brukt Dipsy de siste 8-9 månedene og har bare positive erfaringer. De sender bestillingen raskt ut, det er pakket godt inn og man kan følge pakken hele veien med sporing.
Produktene er enkle å ta i bruk å få til å se fine ut, og har man spørsmål er support raske med å svare på det du ikke finner på nettsiden.
Den største ulempen er vel at manikyren varer så lenge, 2-3 uker med samme farge på neglene blir nesten i meste laget, så jeg føler dem gjerne ned ett stykke og legger på ny farge oppå når jeg er lei av den jeg har.
Men for meg som er vant til at vanlig neglelakk omtrent faller av etter en dag eller to er dette ett fantastisk produkt, og neglene er like glansfulle og vakre når jeg fjerner dem etter 3 uker.
Anbefales!

Antwort von Nailsbydipsy
Er superfornøyd med produktene. Det er enkelt å legge neglene og de holder i mange uker. Enkelt å få litt glam i hverdagen til en mye billigere penge enn om man skulle fått det gjort på salong. Servicen er også upåklagelig. Kjappe svar og god oppfølging. Anbefales på det sterkeste.

Antwort von Nailsbydipsy
Jeg er kjempe fornøyd med produktene, neglene varer kjempe lenge i forhold til andre ting jeg prøvd som gel og neglelakk, negleteip med uv lys. Viktig med god prep før påføring så klart ♥️
At produktene kommer fra Kina plager ikke meg, for jeg har ikke fått noe allergiske reaksjoner og neglene blir super sterke ♥️
Jeg kommer aldri å gå tilbake til gamle rutiner for dipsy er virkelig noe jeg syns er gøy å holde på med og det varer!
Tar tid å få det av, men med god fil og tålmodighet og aceton(ikke bruk vanlig neglelakk fjerner med lite aceton)så forsvinner det sakte men sikkert uten å ødelegge neglen ❤️
Ved andre produkter så hadde neglene mine blitt super svake og det opplever jeg ikke med dipsy ❤️
Eneste jeg må si er frakten kan ta litt tid men syns produktene ordne opp for ventetiden ❤️
Veldig bra service, rask levering😊
Kjempefine farger , neglene blir flotte og sterke.
Hold jer væk.
De trækker pengene. Men sender ikke 1 opdatering på forsendelsen.
Jeg har både skrevet og ringet til virksomheden. Men de svare ikke!
699 kr uden noget produkt eller info herom.
Det bliver en indsigelse via banken. Vammel måde at drive virksomhed på !
Hello😊
It is the first time i've tried dipsy, and i most say, i am very happy with it😊
Comes with so many nice colors as well🥰
I love this produkt ,i love to use it,and is so easy to do ,i takes only 5 min
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.