Flot kundeservice og meget lækre produkter
Jeg havde længe overvejet, at prøve Nadilakais eksklusive produkter, jeg følger Nadilakai på Instagram og havde ovenikøbet en god rabatkode, afsted det gik med bestillingen.
Få dage efter modtog jeg en fin pakke med rens, serum, maske, mist og blush.
Og jeg blev simpelthen blæst bagover. Total luksusfølelse, en helt ny verden åbnede sig for mig, Nadilakai’s mist/Botanical Milk er en sand åbenbaring, den dufter paradisisk og føles som et overdådigt strejf af velvære mod huden. Herbal Cleanse er genial, Glow serum ligeså. Jeg syntes dog, at den smukke Blush serum duftede ret kraftigt af urter (man skal dog kun bruge uendeligt lidt af den, så ser man bare sund og velplejet ud!) og det skrev jeg til Nadilakai, fordi kontrasten til de øvrige produkter var markant, og fordi jeg gerne ville forsikres om, at duften var som den skulle være. Jeg fik straks et venligt og imødekommende svar, og besked om, at man ville sende mig en ny blush, også selvom det batch som min tilhørte, var helt i orden og uden fejl. Der var ikke noget krav om returnering af den omtalte blush. Det er altså kundeservice som vil noget!
Nadilakais produkter er ikke i den billige ende, men når man ser på de naturlige og fornemme ingredienser som bruges og det omhyggelige arbejde som ligger bag, så forstår man hvorfor, og når man så beriger sin hud med det færdige resultat…så bliver man hooked! Sikken en glæde og lettelse ikke at skulle lede mere, jeg er glad, min hud er glad og min pengepung er ligeglad, kvalitet koster og jeg betaler gerne for Nadilakais fine produkter fremadrettet.

Antwort von NADILAKAI