Super god oplevelse med overraskende historiske elementer i. Vi var to grupper på 7 spillere der var i Kødbyen for at spille et mystery hunt. Det var et gennemarbejdet materiale vi fik udleveret, o... Mehr ansehen
7 kusiner på Mystery Hunt i Kongens Have 👏👏👏 Vi havde en skøn dag, hvor vi fik nogle gode grin, lærte lidt om vores konger og blev tilpas udfordret på gådeløsning.
Mystery Makers tog begrebet museumsbesøg til et helt andet niveau. Det blev pludselig sjovt og levende at gå rundt mellem marmorstatuer og andet.
Vi havde en hyggelig tur, opgaverne var ikke svære , så alle kan være med, så vi hyggede os meget , også dem i vores selvskab som var lidt nervøse for om de ville kunne finde ud af det.
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Mysteriernes tid er ikke forbi. Vi fylder den velkendte verden med gåder og spor. Underholdende og udfordrende oplevelser, der gør hverdagen til et mysterie. Gennem legen får deltagerne mulighed for, at blive klogere; på sig selv, og dem de er sammen med.
Grønningen 15, 1270, København K, Dänemark
- info@mysterymakers.dk
- mysterymakers.dk
Hat 80 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Hyggelig dag i Kongens Have
Hyggelig og sjov dag i Kongens Have
Har nu lavet fire mystery hunts på 4…
Har nu lavet fire mystery hunts på 4 forskellige lokationer. Den i går på Thorvaldsens museum, var klart den nemmeste. Selv historien var super fin og man fik en masse fine oplysninger om kunstneren. Æsken med gåder skuffede desværre fælt, det var småt med gåder og en del opgaver gik ud på vi selv skulle udfører gåden eks. lave en statue der ligner en glad ballerina. Der ud over er der ting i teksten, der ikke helt giver mening.

Antwort von Mystery Makers
Tusind tak til Cornelia (håber det er…
Tusind tak til Cornelia (håber det er stavet rigtigt)! Du skal virkelig have ros for at være så sød og hjælpsom :-) hvis resten af teamet er ligeså søde så har I sku et drømme hold!

Mega godt og sjovt
Mega godt og sjovt! Perfekt aktivitet til at ryste sammen/teamøvelser!
Mystery Makers i Kongens Have
Jeg havde arrangeret en social dag med mine kolleger, som skulle give os muligheden for at tale sammen og hygge os.
Det var utrolig hyggeligt og lærerigt. Desværre regnede det, så oplevelsen af haven var ikke helt å god som ønsket - men vi kom godt omkring, og også til steder vi ikke kendte i forvejen.

Plads til forbedring
Overordnet set en sjov oplevelse, men et noget bedaget setup. Der var for mange ting, som ikke virkede - lys der ikke tændte, som det skulle og mekaniske ting, der var alt for slidte. Generelt set var der alt for mørkt i rummet, to af selskabets fem deltagende havde problemer med at se gennem hele processen.

Antwort von Mystery Makers
God teambuilding og underholdning til gymnasieklasser
Jeg var inde med en gymnasieklasse i 3g, det var en rigtig god teambuilding- og kommunikationsøvelse/aktivitet. Vi var meget underholdte, og fedt med konkurrence elementet når man dyster flere grupper i klassen mod hinanden.

Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse. Kan kun anbefale det.
Eneste minus var at der stod vi skulle starte ved dronning trappen, men det skulle have været konge trappen.

Rigtig fin
Rigtig fin, men dyr oplevelse i forhold til prisen. Havde valgt en udfordring uden guide, men vi havde nok forventet mere til prisen, hvor man fx kunne have købt seks spil i butik og hygget sig med over længere tid.
Det var nogle fine gåde og man følte…
Det var nogle fine gåde og man følte der var proces i det hele tiden.
Fin og god oplevelse
Fin og god oplevelse at kunne lave, men nogle af opgaverne var lidt for lette og banale.

Antwort von Mystery Makers
Vi var 12 gutter som dystede i to hold…
Vi var 12 gutter som dystede i to hold og selve escape roomet The Ritual var virkelig godt sat sammen og alle hyggede sig. Vi var i to rum om at løse det samme escaperoom. Det ene hold var færdige efter 40 min men ville lade os andre blive færdige. Efter 50 min kom den kvindelige escaperoom ansatte dog ind og gav os løsningen på den sidste del af escaperoomet, hvilket vi synes var ret ærgeligt da vi kun manglede den sidste del.

Antwort von Mystery Makers
Sjov og udfordrende aktivitet for teenagere og op
Vi har været en blandet skare af folk, børn og voksne, som har været i 2 forskellige rum: Ritual og Killing room.
Det var virkelig gode oplevelser, og det var godt at tale med personalet efterfølgende, hvor de tog sig god tid til at forklare den del af rummet, som man ikke selv havde været med til at udforske.
Jeg kan virkelig anbefale de to rum.

Antwort von Mystery Makers
Var på besøg i “The Lab” hos MM….
Var på besøg i “The Lab” hos MM….
Det var sk… skægt :)
Kan KLART anbefales for en gruppe på 5-8 personer….

Rigtig godt escape room
Rigtig godt escape room. Vi prøvede the Crime Scene som en gruppe på 8 personer og havde en virkelig fed oplevelse!

Antwort von Mystery Makers
Sjovt og anderledes i de bedste…
Sjovt og anderledes i de bedste kulisser.
Det var lidt svært at komme i gang med gobelingerne da spørgsmålet ikke var tydeligt nok. Derfor blev der gættet lidt og heldigvis rigtigt.
Derfra gik det rundt på Kronborg Slot med nogle sjove opgaver/gåder og afslutning i Katematerne under Kronborg.

Overraskelse og sjovt.Så gennemført
Overraskelse og sjovt.Så gennemført
Bachelorette activity
We visited during my friend’s bachelorette party. It was such a fun and exciting activity, we were a big group and everyone had an amazing time. Nicole was a great help and very kind :)

Familiekomsammen med voksne 'børn'
En weekend-familiekomsammen startede på Kastellet. Vejret holdt tørt, vi picnikkede og vi var godt underholdt og mystifiseret fra start. Samarbejde og fællesundren fulgte os, mens historie og beviser blev udfoldet.

Plads , lys og udfordringer
Plads, lys, udfordringer og hjælp.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.