Myndighetsjuridik AB Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag rekommenderar Myndighetsjuridik. Deras omtanke och tid de gett mig i mitt ärende kan inte med ord beskrivas. Besvarat mina frågor i tid och otid alltid väldigt tillmötesgående. De satte sig in i... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag rekommenderar verkligen Myndighetsjuridik. Så professionell hjälp till rimligt pris. De gjorde ett otroligt utförligt underlag till FK med hänvisningar till tidigare rättsfall och lagtexter. Vi ä... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Pratade med en Jimmy och han bad mig skicka in handlingar som han kunde läsa in gratis men har sökt via mail och ringt men inget svar så jag ger inget för detta företag . Välj annan byrå då jag tror... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Profesionell, godhjärtad kämpe. Ledde ej till beviljande av sjukersättning i kammarrätten dock men av skäl som Jimmy ej kunde göra något åt ("man kan inte vara kroniskt sjuk om man är så ung") men det... Mehr ansehen

Hervorragend

Alle Bewertungen

5 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Myndighetsjuridik

Mycket kunniga och tillmötesgående när man behöver deras hjälp. Jag tycker det är bra för de har fast pris på ärenden. Kan vara svårt att få tag på telefon men fungerar utmärkt via Mail. Kan verkligen rekommendera Myndighetsjuridik!

Snabba svar

Snabba svar, bra bemötande och grym överklagan. Håller tummarna för vinst u förvaltningsrätten

Bewertung ohne vorherige Einladung
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kunnig och vet vad han håller på med

Kunnig och vet vad han håller på med, kan Juridiken inom detta område.

Ärlig och rak, talar om när man kan göra överklagan själv och därmed spara pengar, men kommer med tips, vad man ska tänka på samt att man får använda hans material.

Även när det inte går bra så finns han där med kunskap om hur man kan gå vidare.

Mats OJOJ

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Mycket nöjd med all hjälp att få ihop…

Mycket nöjd med all hjälp att få ihop ett juridiskt korrekt överklagande på Försäkringskassans negligerande av läkarutlåtandet ”utmattningssyndrom”. Synd att våra rättsinstanser enbart accepterar Försäkringskassans beslut och helt utesluter läkarkårens bedömningar. Så trots bra hjälp från Myndighetsjuridik har man ofta inte en chans mot myndigheterna i detta land, framförallt då hela rättssystemet ensidigt stöttar myndigheterna.

Antwort von Myndighetsjuridik AB

Tack för din återkoppling och vi delar din frustration fullt ut. Just nu har vi ett mål som avser utmattningssyndrom uppe i Högsta förvaltningsdomstolen och som har fått viss medial uppmärksamhet. Blir det ett beviljande där så kommer det att underlätta för så otroligt många andra som lider av aktuell diagnosbild!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Känner mig trygg och får personligt…

Känner mig trygg och får personligt mottagande. De arbetar med god kunskap och bred erfarenhet av försäkringskassan.

Antwort von Myndighetsjuridik AB

Tack för din återkoppling och att du varit nöjd med det personliga mottagandet som du fått:)

Engagerad och fint bemötande

Engagerad och fint bemötande. Tar sig tid att förklara om det är något man behöver veta. Återkommer och rapporterar om det är något som har hänt i ärendet.

Antwort von Myndighetsjuridik AB

Tack för din återkoppling! Vi uppskattar verkligen att du varit nöjd med vårt bemötande och engagemang:)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi fick mycket relevant underlag som…

Vi fick mycket relevant underlag som var samstämmig med personen i fråga vilket gav oss en relevant åtgärd från fk.
Imponerad av juristens kunnighet och insikt samt snabbhet i den aktuella problematiken med en relevant bedömning som nu ger en dräglig tillvara för personen i fråga vilket borde vara allas rätt i detta land.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Jag tycker de har super bra service är…

Jag tycker de har super bra service är snabba och noggranna. Däremot är jag lite frågande kring faktureringen de vill ha när ärendet inte är klart. Men efter samtal om detta så flyttade de betalningen framåt i tiden. Rekommendras

Antwort von Myndighetsjuridik AB

Stort tack för din återkoppling! När vi har gjort klart skrivelsen och skickat utkastet så är grundarbetet redan utfört. Om vi därefter behöver lägga till någonting i skrivelsen så tillkommer naturligtvis inga extra kostnader eftersom vi tillämpar ett fast pris (oavsett hur mycket mer tid vi lägger på ärendet). Ibland är vår ekonomiassistent lite snabb med att skicka ut fakturan och vi tar till oss detta och säkerställer att fakturan hädanefter går ut först EFTER att skrivelsen är inlämnad till Försäkringskassan eller domstolen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr