Enkel handel! Enkel betalingsløsning, kjapp respons/omstillingstid fra bestilling til sending av pakke. Jeg manglet sporingsnummer. Tok kontakt med dem via mail. Svar samme dag med sporing!... Mehr ansehen
Jeg bestilte to capser en søndag og kunne hente dem i butikk onsdag ettermiddag. Det synes jeg var en effektiv forsendelse. Den ene capsen hadde en ørliten del mørkere farge under klistremerket på b... Mehr ansehen
Bra produkter, rask levering og ofte litt billigere enn å bestille fra andre caps sider. Tredje gang jeg bestiller derfra nå :)
MyHat er et selskap som i 2016 begynte å selge ulike hodeplagg på nett. Vi jobber med salg av capser, luer og hatter i alle forskjellige modeller, varianter og farger. Vårt sortiment utvides stadig med NØYE UTVALGTE produkter, leverandører og merkevarer. Vi overlater ingenting til tilfeldighetene! Hvis du ikke finner det du leter etter, vennligst send oss en e-post, så skal vi gjøre vårt beste for å løse det. MyHat.no - Your no.1 shop for Team and Fashion caps!
Lumavägen 1, 37150, Karlskrona, Schweden
- +46 73 515 09
- info@myhat.no
- myhat.no
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Effektiv og sjarmerende handel hos myhat
Den ene capsen hadde en ørliten del mørkere farge under klistremerket på bremmen, men det vil raskt gå i ett med resten av bremmen når jeg bruker den i sola.
Hyggelig med en liten hilsen skrevet med penn på følgeseddelen.
Bra produkter
Det var veldig enkelt å bestille å har…
Det var veldig enkelt å bestille å har masse bra utvalg av capser. Ville kjøpt caps her igjen!
Blir handel her flere ganger!
"Hope it fits!" Skrevet på ordre-kvittering i boksen da jeg mottok capsen! Hyggelig liten detalj som gjør opplevelsen mer personlig!
Keep up the good work Myhat!
Rask levering
Hadde bestilt Minnesota Wild caps
Hadde bestilt Minnesota Wild caps, med et norsk flagg på. Modifiseringen med det norske flagget hadde de oversett. De ga meg 30% rabatt, fordi de ikke hadde flere på lager akkurat nå og at det dermed ville ta noe tid, så defor godtok jeg tilbudet dems
Alt gikk greit
Svært god service og imøtekommende.
Ok ok ok alt er ok
God kundeservice og rask leveranse!
Alt var enkelt