MyFleury® - duurzaam menstruatie ondergoed Bewertungen 109

TrustScore 4.5 von 5

4,5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik heb mijn set op de Huishoudbeurs gekocht ik ben er zo blij mee zo fijne stof je merkt het niet eens dat je wat aan hebt zulke fijne stof Ps de 2 vrouwen die achter de stand stonden zoo fijn en li... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Fantastisch ondergoed, persoonlijk had die voor mij een antisliprandje mogen hebben aan de buik om hem omhoog te houden (dikkere billen,smallere taille). 1 keer toch doorgelekt aan de randen, gelukkig... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Het broekje zit niet comfortabel, voelt stug en dik aan. Ondanks dat ik het broekje als aanvulling op mijn menstruatie cup gebruik, lek ik toch door. Voor mij een teleurstelling! Daarna benaderd... Mehr ansehen

1. Unterwäschegeschäft
  2. Hygieneartikel-Großhändler
  3. Dessoushersteller
  4. Dessousgeschäft
  5. Drogeriemarkt
  6. Damenmodengeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

MyFleury® duurzaam menstruatie ondergoed waar je blij van wordt. Ultradun, comfortabel, vrouwelijk en gezond. Het beste voor jou én het beste voor onze planeet.

4,5

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Mooi product

Snelle verzending. Mooi product.

28. Februar 2026

Antwort von MyFleury® - duurzaam menstruatie ondergoed

Dank je wel voor je mooie review Ingeborg en veel plezier van jouw MyFleury producten! 🩷🌸

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik heb mijn set op de Huishoudbeurs…

Ps de 2 vrouwen die achter de stand stonden zoo fijn en lief door geholpen thanks dames

27. Februar 2026

Antwort von MyFleury® - duurzaam menstruatie ondergoed

Ahh graag gedaan Mendy. Dank je wel voor je mooie review! Zo fijn dat je zo blij bent met ons ondergoed! Wij vonden het ook heel fijn om al die dames te helpen met goed advies over onze producten. We weten waar we over praten want ontwerpen, produceren en testen al onze modellen zelf en gaan net zo lang door tot het perfect is. 🩷🌸

High waist menstruatie ondergoed

Ik had altijd maandverband gehad en nu sinds een tijdje de broekjes van myfleury ik vind het echt geweldig ze zitten zo fijn wat ik heel fijn vind is de steun voor over je buik ook heen ze zijn mooi en zitten heerlijk ik wil nooit meer anders

8. Februar 2026

Antwort von MyFleury® - duurzaam menstruatie ondergoed

Wat fijn dat je er zo blij mee bent, dank je wel voor je mooie review Kimberley 🩷

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Ik ben en blijf fan van MyFleury

Ik ben en blijf fan van MyFleury. Dit broekje zit goed, maar voor het comfort had hij van mij nog hoger op mijn buik mogen zitten.

3. Januar 2026

Antwort von MyFleury® - duurzaam menstruatie ondergoed

Hey Marleen, dank je wel voor je review! Wat leuk om te horen dat je fan bent van MyFleury. Wat betreft het model: ik zie dat jij het boxershortje hebt besteld. We hebben ook modellen die hoger aansluiten, zoals de HighWaist en zeker de SuperHighWaist die helemaal in de taille valt. Deze modellen hebben alleen geen pijpjes aan de benen zoals de boxer. Nou misschien ben je hier wat mee geholpen. Groetjes, Fleury

Review myFleury producten

Op de huishoudbeurs in contact gekomen met dit product. Na flink wat aarzelingen toch een meegenomen om te proberen. Mijn dochter was tijdens gebruik gelijk mega enthousiast. Inmiddels heeft ze genoeg boxers (voor zowel de hevige als minder hevige dagen) om haar periode te overbruggen. Ze wil niks anders meer. Ook met sporten (dragen van witte kleding verplicht) is ze niet meer onzeker! Echt een aanrader en ook zeker voor tieners! Misschien het enige min puntje is dat wij moeders meer moeten wassen :).

28. Juni 2025

De bestelling kwam meteen

De bestelling kwam meteen. De bikinibroekjes werden goedgekeurd en gedragen door twee tieners. Ze wilden aanvankelijk niets weten hiervan omdat ze dachten dat je het afzichtelijk goed kon zien. Maar het was onzichtbaar. Goed model. En het bleek een uitkomst te zijn op vakantie.

23. April 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fijn geholpen, 100% tevreden!

Had 4 broekjes gekocht en helaas waren er 2 niet goed. Ben keurig geholpen door Fleury!
Na een passende oplossing gevonden te hebben, ben ik 100% tevreden. Ik kan nu met een gerust gevoel gaan slapen, zonder te checken of mijn maandverband niet doorgelekt heeft. Heb de high waist gekocht, deze zitten heerlijk comfortabel omdat de rand niet in je onderbuik duwt.
Aanrader!

17. April 2025

Fijn ondergoed

Fijn ondergoed, ik gebruik het tegen het doorlekken vanwege zware menstruatie problemen, dit werkt goed. Het hoge model zit lekker, wellicht dat er nog een anti slip randje op kan tegen het zakken bij een smalle taille.

22. April 2025

Goed

Fijn draagcomfort
Alleen absorberend materiaal had voor mij verder “naar voren” gemogen

7. Februar 2025

Antwort von MyFleury® - duurzaam menstruatie ondergoed

Hey Nynke, dankbare wel voor je review en feedback. Hoe ver het kruis doorloopt hangt van het model af. Bij de huidige collectie is dat bij de HighWaist verder dan bij de Classic. Bij de nieuwe collectie letten we er bij alle modellen extra op! Groetjes, MyFleury

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

heel fijn product en snelle communicatie over de mail

ik wist niet zeker of ik de juiste maat had gekozen en ben super snel en heel goed via de mail geholpen. ze dacht echt met mij mee :) ik heb het high-waist model gekocht en gister voor het eerst geprobeerd. ik ben erg onder de indruk en ben blij dat ik het een kans heb gegeven! ik kon zorgeloos mijn dag door, niet doorgelekt en het zit lekker. afgelopen zomer ook het bikini-model gekocht en heb stressloos kunnen zwemmen op vakantie! al met al ben ik super blij met de producten (en de snelle levering) en het is ook top dat alle modellen in het zwart zijn! :)

11. Dezember 2024

Antwort von MyFleury® - duurzaam menstruatie ondergoed

Dank je wel voor deze mooie review Fleur, ik ben blij dat jij happy bent met onze producten! 🌸🩷

Hele snelle levering

Hele snelle levering...de volgende dag al in huis👍👍Ik kreeg ook gelijk antwoord op mijn vraag omdat ik per ongeluk een verkeerde bestelling had gedaan. Het werd binnen 2 minuten opgelost en ze is ook super vriendelijk! De broekjes zien er goed uit en voelen zacht aan. Of het ook helpt weet ik volgende week pas want dan ga ik pas zwemmen maar alleen al de service en hoe snel het verzonden werd ben ik echt heel erg over te spreken! Je merkt echt dat deze vrouw met liefde haar bedrijf runt! Ik denk dat ik naderhand het ondergoed ook bestel want de prijs is ook netjes!

8. November 2024

Antwort von MyFleury® - duurzaam menstruatie ondergoed

Dank je wel voor je mooie review Zarina. Dat je voelt dat er liefde is in het merk is zo mooi gezegd! Ik ontwerp en produceer alles zelf dus word er heel gelukkig van als mijn klanten blij zijn met mijn producten! 🌸🩷

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De onderbroeken zijn echt amazing

De onderbroeken zijn echt amazing! Zitten heel comfortabel en werken goed ook bij de wat zwaardere dagen. De klantenservices is ook echt top! 10/10💛💛

21. Oktober 2024

Antwort von MyFleury® - duurzaam menstruatie ondergoed

Dat jij blij bent maakt ons blij :) Dank je wel voor het delen van deze mooie review 🌸

Heel fijn menstruatie ondergoed

Heel fijn ondergoed, lekt niet & zit lekker. Dit is de 2de keer dat ik bestel. Na een spiraal plaatsing zijn de menstruatie wat heviger en kon ik wel wat meer broekjes gebruiken ;) de levering was buitengewoon snel, ze heeft het langs gebracht! Ik woonde in de buurt, dat is nog is meedenken en een persoonlijke touch ;)

Top service & kwaliteit!

3. Oktober 2024

Super goede klantenservice

Dochter was 1 dag (ook nog op zondag dus veel winkels waren dicht) voordat we op vakantie gingen voor het eerst ongesteld geworden. Chat geopend bij myfleury, toevallig moest er iemand bij mij in de buurt zijn die het zwembroekje kon afleveren. Superfijn dat we toch nog onbezorgd op vakantie konden en mijn dochter lekker kon zwemmen.

11. August 2024

Antwort von MyFleury® - duurzaam menstruatie ondergoed

Dank je wel voor je review Rebecca. Zo fijn om te horen dat je dochter nu toch tijdens haar eerste ongesteldheid kon zwemmen!

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr