Mycoffee Bewertungen

TrustScore 2 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Direkte svineri….. Jeg blev bekymret over flere ting, jeg oplevede i forbindelse med håndteringen af kaffe og kaffekapsler hos virksomheden. Jeg oplevede blandt andet, at kaffekaps... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

ADVARSEL - Pas nu på! Dette er ikke et firma (MyCoffee) der sælger kaffe, men derimod 'medlemskaber'. MyCoffee hæver bare 149,00 hver måned på min konto uden at levere varen eller sende en kred... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg glædes ved at kunne spørge mine gæster om, hvilken kaffetype, de gerne vil smage, og så servere en kop nybrygget og velsmagende kaffe. Lidt ligesom ved god vin! Fantastisk at kunne have variation... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Jeg har uden held forsøgt at opsige mit abonnement. Jeg kan udskyde min næste levering i flere år, men jeg kan ikke afslutte mit abonnement. Har både forsøgt at chatte med firmaet og sendt mail. H... Mehr ansehen

1. Kaffeegeschäft

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Vi er kaffenørder og ønsker at dele vores passion med ligesindede. Vores kaffekapsler er skabt ud fra tre grundprincipper: pris – bæredygtighed – økologi. Simpelthen fordi vi mener, at kaffe generelt er for dyr og at vi sagtens kan levere god kvalitet til gode priser uden at belaste vores klima. Bestil en prøvepakke i dag og bedøm selv resultatet!

Mangelhaft

Alle Bewertungen

1 Bewertung in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kanon kaffe, koncept og service

Først og fremmest en rigtig god, velsmagende og varierende kaffe, som man kan få fra de forskellige kapsler- Leveret hurtigt til døren. Derudover er det skønt med grønne initiativer for kaffekapsler!
Jeg havde lavet en fejl ved min bestilling, og det løste Dina i telefonen på sødeste vis. En helt igennem kanon (kaffe) oplevelse, som på alle måder kan anbefales!

21. April 2020

Hej Jeppe

1000 tak for din anmeldelse.

Det er altid dejligt med glade og tilfredse kunder ☕️

Super lækker kaffe

Super lækker kaffe, og fedt at kapslerne er bæredygtige og økologiske.

Hurtig levering..

God service..

17. April 2020

Hej Maja

Dejligt vi kan leve op til dine forventninger ☕️

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig og god service ved spørgsmål til…

Hurtig og god service ved spørgsmål til ordre :-)
Og super god kaffe, med god varians i smag!

15. April 2020

Hej Annemette

Mange tak for de 5 stjerner.

Dejligt at kaffen falder i din smag ☕️

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Flotte kapsler og lækker kaffe

4. April 2020

Hej Mads

Mange tak for din anmeldelse. Dejligt du er lige så vild med kaffen som vi selv er 👏

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Ville så gerne elske deres produkt så…

Ville så gerne elske deres produkt så jeg kunne erstatte mine yngæingskapsler fra Lo'r med et grønt alternativ, men synes desværre ikke kaffen er god nok:'(

2. April 2020

Hej Jeppe

Hold endelig øje med os på de sociale medier. Vi håber at kunne udvide vores smage med tiden.

31. März 2020

Hej Palle

Det er dejligt når vi nu sender ud samme dag, at dao også er hurtige til at levere.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Fin kaffe - hårde kapsler.

Super fin og velsmagende kaffe, samt hurtig levering. Dog er kapslerne alt for hårde, jeg er nærmest bange for at ødelægge min maskine når jeg skal lukke den. Kapslerne er så hårde at maskinen næsten ikke kan lave hul i dem.

29. März 2020

Hej Jonas

Det skal vi selvfølgelig have kigget på, for det er naturligvis ikke meningen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lækker øko-kaffe og hurtig levering

Lækker og velsmagende kaffe, meget hurtig levering og god, venlig kundeservice

27. März 2020

Hej Sunniva

Tak for dine rosende ord.

Dejligt at kaffen faldt i din smag. :-)

Hurtig levering 👌

9. März 2020

Hej Jytte

Vi arbejder på at få alle vare leveret indenfor 1-3 hverdage, så det er jo skønt når det lykkes :-)

Vældig god service

9. März 2020

Hej Mariann

Mange tak for de 5 stjerner.

Håber at kaffen lever lige så meget op til dine forventninger, som vores service har gjort :-)

Fremragende ...

3. März 2020

Hej Maiken

Tak for de 5 stjerner.

Det er altid dejligt når ens kunder er tilfredse. :-)

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Desværre var det kun kapsler med høj in…

Desværre var det kun kapsler med høj in sitet altså, mindste kapsel var styrke 8 Ellers god kaffe

1. März 2020

Hej Steen

Du kan følge os på vores sociale medier. Der skal vi nok give besked, hvis der kommer kaffe med mindre styrke.

Lækker kaffe ☺️

24. Februar 2020

Hej Lone.

Tak for din anmeldes. Vi syntes også selv at vores kaffe er rigtig lækker :-)

MyCoffee.dk

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr