Scammer fake😭😭
Totally fake it's waste my imortant time 😭😭100% fake 😭😭
I was just joined now so I will review…
I was just joined now so I will review after I got my withdraw
Dont waste your time here
Scammer fake😭😭
Its waste my important time 😭😭. It's totally scam fake
This site completely fake
This site completely fake. Working here is waste of time. They do not give any premiant.
It is fake site
Работают несколько месяцев
Работают несколько месяцев, а уже враньё. Обещали выплаты от 10000 сатош, но при достижении этого уровня запросили новый минимум в 15000 сатош. Хотя показывают, что переводят и 10000 сатош. Сервис не советую!!!
обман и ложь!!!
обман и ложь!!!! вывести не возможно всегда увеличивают минималку!!!!! не ведитесь пустая трата времени
mybtcads is really a scammer
mybtcads is really a scammer. I made a withdrawal, the status is complete but it's not in my wallet. FU
Cuando retire doy mi opinión ah pero…
Cuando retire doy mi opinión ah pero informo que no estoy seguro si la plataforma paga oh no solo se que cada ves que intento ver anuncios al precio se el botón confirmar me envía a You tuve y avece al tratar de quitarlo y volver a la plataforma solo se sale por eso la trabajo poco
Give your review a title
good app it is a good website
i got my first withdrawal already
Fake site not withrawal 2 month pending…
Fake site not withrawal 2 month pending not response big scam site
satoshi earning
I have just started will review after I get withdrawal