mybonus.com Bewertungen 77

TrustScore 2.5 von 5

2,5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jag köpte presentkort på Jula via denna sida till min man som fyllde år. Det var tyvärr överraskande otrevligt upplevelse. Först fick jag inget presentkort alls och när jag började ärendet via kundtjä... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Mitt konto har bytt namn men mina personuppgifter står kvar inkl telefonnummer och mail. Min insamlade bonus har någon betalat ut idag 9 september. Jag kan inte ändra något i inställningar. Fick mail... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fler och fler företag ansluter till er . Ibland är det svårt att se aktuella företag speciellt om man inte vet vad företagen säljer för varor . Det vore bra med en kort info om vilken typ av varor de... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det är bra site att få cashback! Bättre än dem andra för båda app och site funkar. Faktum är att alla gånger det inte funkat beror på just affärerna krånglar. Trustpilot verkar tro att detta är påhitt... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Unternehmensdetails

1. Cashback-Anbieter

Vom Unternehmen geschrieben

MyBonus är en medlemsklubb för prismedvetna konsumenter som gillar mode, inredning, sport, elektronik, resor m m. Våra medlemmar får pengar tillbaka varje gång de shoppar hos någon av de 1100+ anslutna butikerna.

2,5

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Ibland svårt få bonusen fungera från…

Ibland svårt få bonusen fungera från apoteket hjärtan

2. September 2023

Antwort von mybonus.com

Hej Susanne, tack för recensionen! :) Apotek Hjärtat har dessvärre haft spårningsproblem under en längre tid, men vi hoppas att de snart hittar en lösning. Du får gärna skicka in de köp du saknar i efterhand så registrerar vi dem åt dig. Tack för att du använder vår tjänst :) Mvh Alice på MyBonus

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Nja,

Nja, det går trögt med inloggning och bekräftelse för funktioner...

1. September 2023

Antwort von mybonus.com

Tack för recensionen! :) Du får gärna återkomma till oss på kundservice@mybonus.com med mer feedback kring det du inte tycker fungerar optimalt. Det gör så att vi kan göra upplevelsen bättre för er användare och uppskattas alltid. Mvh Alice på MyBonus

Snabb återbäring.

Snabb återbäring.
Mycket bra app! 🙂 Återbäring på mycket som man annars inte skulle få. Någon procent kanske inte tycks vara så mycket men är ändå, minst dubbelt så mycket, än vad man får tillbaka på kreditkort. (De är oftast på 0,5%)

28. August 2023

Antwort von mybonus.com

Hej Ben, tack för den fina recensionen! :) Superkul att du gillar vår tjänst. Mvh Alice på MyBonus

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Mybonus hjälper mig få och spara…

Mybonus hjälper mig få och spara pengarna vid online köp, det händer att köpen inte blir registrerade automatiskt, då ska man registrera köpen manuellt genom att skicka detaljer till Mybonus, detta ett minus och tidskrävande.

5. August 2023

Antwort von mybonus.com

Hej hej Chelvan, tack för recensionen och feedbacken :) Vi gör allt vi kan för att köpen ska spåras rätt men det finns många anledningar till varför det inte gör det. Om det är så att det händer ofta för dig får du gärna höra av dig till kundservice@mybonus.com! Ha en fin dag :) Mvh Alice på MyBonus

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastic to get something back &…

Fantastic to get something back & support the companies like trodo,cdon,skruvat,fyndiq.
Etc.
Good customer support is important.
Thank you My Bonus 💪

1. August 2023

Antwort von mybonus.com

Hi Michael, thanks for the lovely review and thank you for being an active user :) Have a nice day, Best Regards - Alice at MyBonus

Snabb och enkel utbetalning

Snabb och enkel utbetalning. Supersmidigt att använda. Bra bonus!

1. August 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Antwort von mybonus.com

Hej Marie, Superroligt att du gillar vår tjänst - tack så mycket för recensionen. Ha en fin dag! Mvh Alice på MyBonus

Toppen

Snabb och smidig hantering

8. Juni 2023

Hej Hanna, supertack för 5 stjärnor! :) Mvh Alice på MyBonus

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Enkelt att erhålla rabatt genom att…

Enkelt att erhålla rabatt genom att klicka på länken vier app/sida.

5. Juni 2023

Antwort von mybonus.com

Hejsan Henric, superkul att du fått användning av vår tjänst och att du tycker om den :) Mvh Alice på MyBonus

Bra att få extra bonus!

Bra att få bonus på köp man ändå handlar på tex apoteket och matsmart! Många bäckar små så får man en slant tillbaka 🙌

2. Juni 2023

Antwort von mybonus.com

Hej hallå Emma, tack så mycket för 5 stjärnor! :) Visst är det gött när man kan spara en slant när man handlar saker som man ändå behöver. Mvh Alice på MyBonus

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snabbare kan de inte gå!!

De gick så fort så ja knappt stänga ner sidan! Mkt bra sida använt den en del kanske lite förlite☺️

9. Juni 2023

Antwort von mybonus.com

Hej hej David, superroligt att du gillar vår tjänst! :D Hoppas du får användning av den lite mer i framtiden. Allt gott, Alice på MyBonus

Funkar klockrent

Funkar klockrent! Smidigt och snabbt återbäringen på kontot

1. Juni 2023

Antwort von mybonus.com

Hejsan Nina, tack så mycket! Vad roligt att du är nöjd med vår tjänst :) Mvh Alice på MyBonus

Underbart med återbäring

Bra att kunna få tillbaka några slantar på saker, kläder jag ändå ska handla.

29. März 2023

Hej hej Hanna,
Superkul att du lyckats spara ihop en slant på sånt som du ändå behöver. Tack för den fina recensionen! :)
Mvh Alice på MyBonus

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr