MyBeat Bewertungen

TrustScore 3 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

My Beat införde 5G som inte skulle kosta mer men mitt abonnemang ökade till ca 600 kr. MB flyttade helt enkelt upp mig utan att fråga. Fortfarande stod det 4 G på mobilen medan detta kostade mig någ... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

J̌ag beställde ett mobilabonnemang för 125:,/mån, men ni packade på mig även ett bredbandsavtal (som annullerades efter min protest) och för 2 mån sedan höjdes mobilabonnemamhet till 225:-/mån, med h... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tack för ett fint bemötande! Efter att ha suttit i telefonkö i 45 minuter var det skönt att komma fram till en förstående person. Mitt problem löstes dessutom både snabbt och snillrikt. Det är viktig... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

VARNING utfärdas! BLUFFÖRETAG! Jag hade ett avtal med dem på 12 månader med fast avgift. Plötsligt fick jag en dubbel så hög räkning. Jag ringde kundtjänst som sa att de avslutat avtalet ”pga... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Mobilfunknetzbetreiber

Vom Unternehmen geschrieben

Våra hjärtan slår för bra, billiga mobilabonnemang med schyssta villkor! Dessutom är det självklart för oss att finnas där för dig när du behöver oss. Du når oss på telefon, chatt eller e-post, vilket som passar dig bäst helt enkelt! Vi har ingen ingen bindningstid, start eller faktureringsavgift!

Kontaktinformationen

2 Sterne
1 Stern

Bittet Kunden um Bewertungen

Hat 5 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

101 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Mycket oseriös aktör, undvik!

Detta företag riktar in sig på äldre och säljer på dessa abonnemang med förespeglingen att kunden behöver teckna nytt avtal.
Mycket oseriös aktör, som räknar med att folk som vill backa från avtalet behöver betala sig fria från abonnemanget. Bristande infor.ation till den äldre.

23. Juni 2025

Viktigt med schysta försäljare

Själva försäljningen var under all kritik, och jag kände mig grundlurad. Många saker gick snett, men ”affären” lyckades få ett bra slut tack vare en bra support vid namn Daniel.

11. Juli 2025

Lutar på äldre abonnemang

De skickade brev till min mor där de påstod att hon skaffat ett abonnemang hos dem trots att hon aldrig varit i kontakt med dem. När hon bestred detta fortsatte de ändå skicka fakturor, efter ett tag med hot om inkasso, utan att kunna presentera bevis att hon ingått avtal med dem.

17. Juni 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Som så många andra har jag utsatts för…

Som så många andra har jag utsatts för lurendrejeri, inriktningen är att ge sig på äldre. Jag hade återvänt till Sverige och tog kontakt med tele 2 som hjälpte mig på alla sätt. Två veckor senare, när mitt nummer kommit upp via ratsit som jag inte kände till, blev jag uppringd av en försäljare som uppgav att han kollat och konstaterat att jag hade rätt till en rabatt på 100 kr i månaden, satt på ett tåg och blev glad över uppmärksamheten. Två veckor senare fick jag ett meddelande från tele 2 som beklagade att jag begärt att bli flyttad till Mybeat, det var förstA gå gången jag hörde namnet. Jag fick tag på My beat före anslutningsdagen och begärde att inte bli ansluten, fick veta att jag då skulle debatteras för tre års avgifter, efter åtskilliga samtal fick jag veta att de kunde ordna en nedsatt avgift, för tre tusen kronor skulle jag bli befriad från denna bluff, två dagar före anslutningsdagen, fick så bekräftat att mitt köp var annullerat, för att nu fortsätta att få kravbrev med inkassohot. Jag kommer inte att betala. Det får gå till inkasso och rättegång och jag får en chans att varna för detta parasitbolag. När jag påpekade att deras försäljare uppgav att de var från tele 2 fick jag svaret att så gör alla försäljare från andra bolag också. My beat är en bluff vars mål är att lura äldre på pengar. Blockera era mobilnummer! Jag gjorde det för sent. Och glöm inte en My Beat telefonförsäljare uppger aldrig att han ringer från My beat utan från det företag Du anlitar.

Inget krångel med MyBeat

Fick ett specialerbjudande från annan operatör, innefattande familjeabonnemang på mobiltelefoni, tv samt mobilt bredband. Normalt blir det nästan alltid krångel när man vill lämna en operatör. Med MyBeat gick det som en dans!
Tack MyBeat!

13. Juni 2025
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Kass upplevelse men riktigt bra support

Ringde up mina morföräldrar och ''lurade'' på ett abonnemang till henne. Efter fram och tillbaka med support hamnade jag hos Villiam som löste problemet och avbröt hela abonnemanget, trots bindningstid.
Kasst från början men lyckades lösa sig till slut.

19. Mai 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Tjatar på åldringar och lurar dem

De lurar kunder och riktar in sig på åldringar. Till mina föräldrar som är över 80 år gamla påstod de att de ringde från deras mobiloperatör. De ringde minst 2 ggr/vecka i en ungefär en månad. Till slut gav de med sig bara för att slippa samtalen. De skulle behålla sitt nummer men sitter där ändå nu med ett nytt.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Mina äldre föräldrar blev lurade på ett…

Mina äldre föräldrar blev lurade på ett abonnemang. De skulle få hjälp att säga upp det gamla och fixa allt.
Det gjorde de inte för det gamla abonnemanget gick inte att säga upp. Så nu sitter de med dubbla abonnemang i 1 år.
De är över 80 år.
att de lurar äldre människor så här

16. Mai 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

My Beat har ringt min 80åriga pappa och…

My Beat har ringt min 80åriga pappa och lurat på honom ett telefonabbonemang med löfte att dom kan hjälpa honom att att säga upp sitt nuvarande abbonemang.
Det gamla abbonemanget gick inte att säga upp. Och något nytt sim-kort har han inte heller fått. Nu kräver dom honom på pengar.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Blev uppringd och de påstod sig vara…

Blev uppringd och de påstod sig vara från telefonpoeratören Tre (3) och påstod att vi inte hade någon pensionärsrabatt och jag trodde på dem och att de skulle skriva ett nytt avtal som jag signerade. ångrade mig direkt och ringde och sa upp det och blev lovad att få bekräftelse senast eftermiddag samma dag 8/5 ,lämnade min mejladress ,fick inget! Ringde idag och Kevin i kundtjänsten sa att han skickat mejl, sen att han inte hunnit, sen att de inte skickar mejl utan enbart Sms. Så oresonlig och uppkäftigt bemötande från ett företag är mer än skamligt.Vill med emfas varna för denna operatör

8. Mai 2025

Oseriösa lurendrejare!

Jag skulle flytta 2st abonnemang till en annan operatör, vilket de förhindrade,så jag fick betala för en månad extra,plus att jag blev felaktigt fakturerad pga att deras datorsystem inte fungerade och fick inte tillbaka mina pengar som de dragit för mycket! Jag vill varna alla deras kunder och tilltänkta blivande kunder att detta är ett oseriöst företag,jag har aldrig blivit så illa behandlad och otrevligt bemött av något annat företag!!!

8. Mai 2025

Sämsta skitföretaget

Sämsta skitföretaget! Lurar på folk abonnemang då ingen vettig människa vill ha deras tjänster. De positiva omdömen som lämnas skriver de och deras vänner själva. Finns absolut INGENTING positivt att säga om detta företag. Om du blir uppringd av dom så lägg på direkt.

5. Mai 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr