Fantastisk sted at handle. Super god service,søde mennesker,hjælpsomme og vi fik en fantastisk vejledning g både på mail og med video. Vi købte en parasol på 2,5x 2,5 i grå med sandsække,parasolfo... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Købte en parasol + fod. Lever 100 % op til forventningerne. Sublim kvalitet og funktionalitet. Har selv i den stærke vind i dag, stået fast som en klippe. Ligeledes super kundeservice, som mange kun... Mehr ansehen
Første gang vi har købt Baser produkter, men absolut ikke sidste. Selvom produkterne er bestilt igennem Bauhaus, fangende Christian en fejl i vores ordre og kontaktede os direkte. Ingen Chat box her,... Mehr ansehen
Min bedste anbefalinger til dette firma. Hurtig levering. Fantastisk produkt, som holder hvad de lover på hjemmesiden. De følger op med mail, hvor man kan mærke, at de gerne vil give kunden en god opl... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Baser Danmark – Bæredygtig, Stilfuld & Smart Skærmning til Udelivet Hos Baser Danmark mener vi, at udeliv skal være nemt, stilfuldt og bæredygtigt. Derfor designer vi vindstabile parasoller, parasolfødder og tilbehør, der passer perfekt til danske haver, terrasser og altaner – uanset om solen skinner, eller vinden rusker. Som familieejet virksomhed går vi op i kvalitet, funktionalitet og ansvarlighed. Vores parasolfødder og sandsække er fremstillet af 100 % genanvendt plast, herunder gamle plastikflasker, fiskenet og industrielt plastaffald. I stedet for at bidrage til verdens plastikforurening, omdanner vi affald til holdbare og højtydende produkter til udelivet. Vi ved, at det danske vejr kan være lunefuldt – fra blæsende efterårsdage til skarpe sommerstråler. Derfor har vores Baser parasolfødder et patenteret låsesystem, der sikrer ekstra stabilitet, mens vores kvalitetsparasoller er lavet af løsningfarvet akrylstof og let, men stærk aluminiumsramme, der giver maksimal holdbarhed og UV-beskyttelse. Men Baser handler ikke kun om produkter – vi giver dig også tryghed og kvalitet. Alle vores produkter leveres med en 5-årig reservedelsgaranti, så du kan være sikker på din investering. Derudover står vores venlige og erfarne team altid klar til at hjælpe dig med at finde den perfekte skyggeløsning til dit uderum. Bliv en del af Baser Danmark-familien, og oplev skandinavisk design – bæredygtigt, stilfuldt og skabt til det danske vejr. 🌱☀️
Kontaktinformationen
Bjarkevej 12, 8464, Galten, Dänemark
- +4521903220
- info@mybaser.com
- mybaser.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Das haben sich andere Leute angesehen
Super hurtig levering og meget let at…
Super hurtig levering og meget let at samle og sætte op. Flotte tilhørende sække.

Så super god
Så super god, hurtig og venlig betjening

Antwort von Baser
Nem bestilling og hurtig levering.
Nem og hurtig betjening ved bestilling. Leveret næste dag👍

Antwort von Baser
Har en i forvejen og har nu købt endnu…parasolfod til altan
Har en i forvejen og har nu købt endnu en

kun godt at sige :-)
kun godt at sige :-). god service og hurtig levering

Antwort von Baser
Hurtig levering og vi er super glade…
Hurtig levering og vi er super glade for “parasolfødderne” (poserne).

Perfekt handel
Perfekt handel. Varen nøjagtig som beskrevet, og lynhurtig levering

Hurtig levering
Hurtig levering. Nem at samle ud fra anvisning

Godt produkt
Godt produkt, hurtig (og gratis) levering.

Meget fine sandsække
Meget fine sandsække. Hurtig levering

Nem og overskuelig hjemmeside
Nem og overskuelig hjemmeside. Hurtig levering

Antwort von Baser
Super god parasolfod og hurtig…
Super god parasolfod og hurtig ekspedition

Super produkter
Igen har jeg modtaget et produkt, som jeg er ovenud tilfreds med, og leveret til siden 😃

Fuld tilfredshed!
God hjemmeside, hurtig levering, genialt produkt. Jeg er fuldt tilfreds!

Genialt
Genialt. Det fungerer maks og levering var hurtig!

Antwort von Baser
Hurtig levering og parasolfod en er…
Hurtig levering og parasolfod en er effektiv.
Det er lidt svært at sætte en samlet parasol ned når man er en person, så vi har valgt at lade parasollen være på foden til daglig brug. Så tager vi bare foden af parasollen i dårligt vejr. Men det er nemt at flytte rundt på parasollen når man fjerner sandsækkene og så placeres de blot når parasoller anbragt i sin nye position.

Antwort von Baser
Parasol foden fungerer helt perfekt og…
Parasol foden fungerer helt perfekt og blev levet dagen efter den blev bestilt. Super god service.

Rigtig dejlig parasol fod
Rigtig dejlig parasol fod. Let at flytte rundt, pga sandsækkene og parasollen står solidt og godt. Jeg vil anbefale alle parasolfoden.

So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.